Bobas Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Opublikowano 10 Marca 2010 No jasne, że sanki idą w odstawkę Telewizor pewnie jakiś czarno- biały się znajdzie na miejscu Kto ma jakąś fajną muzę na CD to proszę zabrać. Na miejscu jest wieża to se trochu potańczymy
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2010 No, jeszcze tylko 48 godzin i ................
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 10 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2010 No, jeszcze tylko 48 godzin i ................ .........i !w00t !YES !scooter
Klubowicze robson Opublikowano 10 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2010 Takie małe pytanko do Warszawiaków - jaka trasą będziecie jechali do Raciąskiego Młyna ?
Marynarz Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 No jasne, że sanki idą w odstawkę !scooter Telewizor pewnie jakiś czarno- biały się znajdzie na miejscu Kto ma jakąś fajną muzę na CD to proszę zabrać. Na miejscu jest wieża to se trochu potańczymy !YES !w00t to może pod tą wieże da się podpiąć jakiegoś lapka i polecimy z mp3 albo sie odpali jakieś radio (np. lite przebojów pr. III - nie wiem czy to istnieje, ale pamiętam jak na koloniach tak sie właśnie bawiliśmy ). ps. Orzech, 48 godzin i.... ( i co ? ). ps.2 Robson - szybką
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2010 Takie małe pytanko do Warszawiaków - jaka trasą będziecie jechali do Raciąskiego Młyna ? W-wa, Płońsk, Toruń, !scooter EDIT: Szukasz transportu?????
Klubowicze robson Opublikowano 10 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2010 Marynarzu - tak myślałem , że najszybszą czyli transport wodny Wisłą , jakby co to możemy spotkać się na przystani w Toruniu !YES !scooter Orzeszku - tak pytam , gdybyś przejeżdżał w okolicach mojego grajdoła albo Torunia powiedzmy ok. godz. 12 , góra 13 bo chciałbym dotrzeć do Upiora do Kowalewa !w00t
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Marca 2010 O 13 to ja będę z pracy wychodził !scooter
Klubowicze robson Opublikowano 10 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2010 Spoko, tak pytałem. Tylko nie spoznij się - kolacja o 18 i zamykamy lokal !scooter
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 11 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2010 Uwaga!!! Grypsko rozłożyło moją damską część rodziny w związku z tym dostałem promese i przyjade sam. więc 3 miejsca wolne. a na marginesie czy twardzieli jakiś mamy co na skuterze przyjadą?
dr.big Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Tak, ja przyjade .... zimowa wersja Burgmana !w00t !scooter ... W koncu jak szalec, to szalec !YES ...
Klubowicze Ewik Opublikowano 11 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2010 Spoko, tak pytałem. Tylko nie spoznij się - kolacja o 18 i zamykamy lokal !happybth Dobrze wiedzieć trzeba będzie spakować jakiś łom !piwko , o 18 planuje dopiero wyjazd z Warszawy wcześniej się nie uda.
jack daniels Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Jeszcze 23 godziny i się zobaczymy. !OKK !TAZ !piwko !holiday !OKK
-=Dee Jay=- Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 jakie 23, ja z Pidzamami zaczynamy punkt 11 rano !holiday
Marynarz Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 jakie 23,ja z Pidzamami zaczynamy punkt 11 rano !piwko ło matko to będą zwłoki jak przyjadziem wieczorem !holiday ps. mam nadzieję że faja spakowana !TAZ
Bobas Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 Jak ktoś ma ochotę może wziąć laptopika z muzą i kable do połączenia z wieżą !holiday Aż się boję o stan swojej wątroby po imprezie. Po 0,5 litra gorzały organ ten dochodzi do równowagi ok. 2 tygodni !TAZ Co to będzie, co to będzie......... !piwko
-=Dee Jay=- Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 jakie 23,ja z Pidzamami zaczynamy punkt 11 rano !TAZ ło matko to będą zwłoki jak przyjadziem wieczorem !holiday ps. mam nadzieję że faja spakowana !OKK To Ty masz zamiar sie zblizać do fajiii ???? !piwko
Tomekgdz Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 jakie 23,ja z Pidzamami zaczynamy punkt 11 rano !piwko My też będziemy szybko !TAZ +,- o 12 z Grudziądza !holiday
krzys-68 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Po 0,5 litra gorzały organ ten dochodzi do równowagi ok. 2 tygodni !TAZ Co to będzie, co to będzie......... !holiday Czyli u "statystycznego" nie nastepuje to NIGDY !piwko
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 11 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2010 Ok - muzę mogę zabrać - klimaty 80 lat, kable wszelkiego rodzaju..... wezmę, głośnik akumulatorowy też jakby prądu zabrakło. A jak z pogodą? Brać sanki?
Administrator Artix Opublikowano 11 Marca 2010 Administrator Opublikowano 11 Marca 2010 ... wszystkie drogi krajowe są przejezdne. Nawierzchnie dróg są czarne za wyjątkiem płd-wschodniej części woj. małopolskiego i podkarpackiego gdzie na nawierzchniach dróg występuje błoto pośniegowe. Prognoza pogody na noc: na płd-wschodzie i na zachodnim Pomorzu opady śniegu. Temperatura od -10 °C na płn-wschodzie do -3°C na płn-zachodzie. Wiatr słaby i umiarkowany. To tyle jesli chodzi o pogode, czyli z sanek lipa
Klubowicze robson Opublikowano 11 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2010 Ok - muzę mogę zabrać - klimaty 80 lat, kable wszelkiego rodzaju.....wezmę, głośnik akumulatorowy też jakby prądu zabrakło. A jak z pogodą? Brać sanki? Zbyszek jak możesz to zabieraj lapka i muzę o której piszesz - może ktos będzie miał ochotę popląsać !happybth . Z sankami daj sobie spokój , nawet jak zacznie padać to białe g**** to i tak nie wystarczy na kulig. Tymczasem !happybth
dr.big Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Muza BoneyM, ABBA i ModernTalking tez bedzie !happybth ...
Marynarz Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 To Ty masz zamiar sie zblizać do fajiii ???? !happybth Mało tego to Ja mam zamiar ją palić Na pewno nie będe już jej nosił !happybth
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Marca 2010 Administrator Opublikowano 11 Marca 2010 CD i takie tam inne spakowane Dziś na spocie w R66 kolektywnie zostało stwierdzone, że przy tym squadzie imprezowiczów to..... nie będzie "łatwy" wyjazd !happybth !happybth
Rekomendowane odpowiedzi