Bobas Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Cześć Burgmaniacy, w dniach 12-14 marca organizuję skromną ( tzw. kryzysówkę ) imprezkę z kuligiem w miejscowości Raciąski Młyn. Jest to malownicza wieś agroturystyczna położona w Borach Tucholskich. To będzie już nasza trzecia impreza w tym miejscu i właściciel robi wszystko praktycznie po kosztach. Cała impra zaczyna się w piątek w godzinach wieczornych. Mamy do dyspozycji salę, w której zjemy kolację i pobawimy się znając życie do białego rana. W sobotę śmigamy na śniadanie i w tym dniu mamy kulig za traktorem. Załapiemy się tego dnia na obiad, wieczorem na skromną kolację, a w niedzielę na śniadanko. Wszystko robię jak najniższym kosztem i nie będzie na miejscu żadnych luksusów, ale najważniejsze, że będziemy mogli się spotkać i pogadać o zbliżającym się sezonie !happybth . Możemy też napotkać na kilka niedociągnięć z mojej strony ( drobnych oczywiście ) , gdyż nie będę miał zbyt wiele czasu na profesjonalną organizację. Koszt za całą imprezę to tylko 115 zł od osoby. Mamy do dyspozycji ok. 40 miejsc. Przy mniejszej liczbie chętnych koszt troszeczkę wzrośnie. Kasę wpłacamy na miejscu i w związku z tym proszę o poważne deklarowanie swojej obecności w Raciąskim Młynie. Noclegi w pokojach każdy indywidualnie dobiera sobie już na miejscu. No i módlmy się o śnieg w drugi weekend marca !happybth Chętnych proszę o info. Założę listę i będę ją uaktualniał. http://www.raciaskimlyn.las.pl/ Pozdrawiam. Bobas !happybth !happybth
Abach Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Proszę wpisać na listę: Smerfetka Abach
Bobas Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 LISTA KULIGOWYCH BURGMANIAKÓW: 1. Abach + Smerfetka ( brawo dla najszybszego Burgmaniaka !!! ) 2. Bobas ( jadę niestety sam ) 3. Bilety + szanowna małżonka Ewunia !happybth 4. MariuszBurgi + Bunny 5. dr. big 6. Orzech + Orzechówka 7. Michu + Jola SANKI 8. TomekGdz + Marzenka ( rezerwacja telefoniczna z garażu !happybth ) SANKI 9. Mareczek 10. Magdusia + Marcin 11. Fundi + Sławka 12. Siemik + Sylwucha + Pociecha !happybth SANKI 13. Dizel + Aneta 14. Lucjan73 + Asia 15. grzegorz76 16. Zybex+ wirus grupy 17. Wrzonio + Ewik 18. Upiór 19. Kasik + Pleban 20. Antoniaczek + Maja 21. Robsonek ( już sie bałem, że nie zdążysz !happybth ) 22. Marynarz 23. Spinka + Lechu 24. Gosiek + Romeo 25. Pidżam + Partnerka 26. Macek + Ysabel 27. eMKa 28. Artix 29. Ssylwia + Przemek + 2 dziecieczków 30. Pijawka 31. Jack Daniels + Małgosia ??? 32. Kaśka z rodzinką ( sobota ) 33. Dee Jay 11 MARCA ZROBIŁO SIĘ 5 WOLNYCH MIEJSC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2010 Proszę dopisać Bilety + małżonka
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 13 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 13 Lutego 2010 Sprawdziłem terminarz i sądzę, że na 99% dam radę. Można mnie dopisać do listy. !happybth Wszystko robię jak najniższym kosztem i nie będzie na miejscu żadnych luksusów Byle łóżko było i temperatura umożliwiająca zaśnięcie !happybth Ps. Czy na kuligu można !happybth ? !happybth
dr.big Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Widze, ze miejsca rozchodza sie jak "swieze buleczki" !happybth ... Nie moge powiedziec ze bede na 100%, ale raczej na pewno tak !happybth . Dopisz mnie, prosze, do listy... *trzeba w koncu jakos "zbierac" udzial w spotach !happybth ...
Sympatycy orzech Opublikowano 13 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Lutego 2010 Orzech + Orzechowka - 99%
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 13 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 13 Lutego 2010 Orzech + Orzechowka - 99% O masz, znów Orzech będzie topił tel w zupie !happybth !happybth !happybth !happybth A nie, jedzie z Orzechówką--- to będzie grzeczny !happybth
Bobas Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 Wszystko robię jak najniższym kosztem i nie będzie na miejscu żadnych luksusów Byle łóżko było i temperatura umożliwiająca zaśnięcie Ps. Czy na kuligu można !happybth ? Będzie łóżko i temperatura umożliwiejąca zaśnięcie Ewentualne komplikacje mogą wystąpić przy uprawianiu seksu. Zalecam na weekend abstynencję w tym temacie. Na samym kuligu lepiej nie przesadzać z !happybth , bo spadnięcie z sanek po !happybth może się kiepsko skończyć dla !happybth No i alkohol wyziębia Najlepiej !happybth walnąć po powrocie ze śnieżnych wojaży
dr.big Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Spoko, widzialem osrodek po remoncie... teraz jest naprawde OK !happybth ... Nie to, co za pierwszym razem !happybth .
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 13 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 13 Lutego 2010 Ewentualne komplikacje mogą wystąpić przy uprawianiu seksu. Zalecam na ten weekend abstynencję w tym temacie. Czyli co, zero łazienek a podchlipka w okolicznym potoku? !happybth Dobra, może jakoś wytrzymam... Mimo to JADĘ! Nie to, co za pierwszym razem Pierwszym razem to był klimat...a teraz, patrze na fotki w galerii i oczy przecieram ze zdziwienia !happybth Nuda, widzę, że nie będzie podchlipki w potoku !happybth Ps. Ciekawe czy będzie koza molestowana poprzednim razem przez Pidżama !happybth !happybth
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2010 Nuda, i telefony można zostawić w domu, sygnał tylko na tarasie w jednym miejscu.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 13 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 13 Lutego 2010 Nuda, i telefony można zostawić w domu, sygnał tylko na tarasie w jednym miejscu. Ooo muszę zdementować... tuż obok na środku pola miałem "pole" ... co prawda jedną kreskę ale nawet szło pogadać !happybth !happybth
dr.big Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Ja mialem po wyjsciu z osrodka 100m droga w lewo... Spokojnie mozna bylo rozmawiac ... PS. Jakby co, to mam uprawnienia do prowadzenia traktora ...
Mareczek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Bobasku dopisz do listy Mareczek & Marysia Magduska & Marcin (jeszcze nie wiedzą że jadą )
Klubowicze fundi600 Opublikowano 13 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2010 Proszę o dopisanie fundi i Sławka
Mareczek Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Bobasku Rozmawiałem z Siemikiem ( jest w pracy robi kasiorki na kulig) i prosił o dopisanie do listy Siemika + Sylwia +Córka
Klubowicze robson Opublikowano 13 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2010 Sie zobaczy co czas pokaże z tym kuligiem , ale żeby traktorem tak sanki ciągnąć a nie w kunia , a najlepiej w dwa kunie
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Lutego 2010 Siemka.Dorwałem się w końcu do komputera ale nie w pracy tylko w domku. Mareczek dzięki za wpisanie nas na listę-(i zaś w plecy ) Bilety z tego co pamiętam to w każdy miesiąc masz trzeci weekend zajęty dlatego termin jest taki a nie późniejszy bo potem mogłyby być problemy z śniegiem a szkoda żeby zabrakło Cię z żonką. Już nie mogę się doczekać. Bobas z góry dziękuje za spotkanko tym bardziej że będzie na 100% udane.
DIZEL Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Witam . Poproszę dopisać mnie i moja małżonkę do listy uczestników DIZEL +ANETA i do zobaczenia Pozdrawiam DIZEL
Lucjan73 Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Witam, proszę o dopisanie mnie do listy Poproszę jeszcze o dopisanie do listy mojej małżonki
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 13 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Lutego 2010 Bobas,wchodze w ten kulig. Prosze o dopisanie
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 13 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2010 Proszę o wpis na listę Zybex+Monika + dzieci 2x i...... proszę o rezerwacje 4 osobowego
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 13 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2010 Widzę, że zapowiada się świetna impreza . Piszemy się zatem. Proszę dopisać do listy Ewik i Wrzonio.
Rekomendowane odpowiedzi