Tomekgdz Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Tomek czym on będzie śmigał !w00t !OKK . Normalnie jak . Normalnie jak człowiek samochodem Marzenka wygrała przetarg na powrót Krakałeś krakałeś i wykrakałeś
DIZEL Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Tą jedną jak nie jedyną osobą , która brzydzi się !piwko będę prawdopodobnie ja !tut . Jadę tam jak zwykle tylko i wyłącznie dla relaksu oraz oderwania się troszku od życia codziennego , ewentualnie jakieś piwko , no może dwa , oraz wieczorne pogawędki w gronie kolegów i koleżanek oczywiście przy filiżance dobrej herbaty A po tej herbacie to wyglądasz tak - KLIK !tut lub tak - KLIK2 !V
Tomekgdz Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 A po tej herbacie to wyglądasz tak - KLIK !w00t Robsona facjata bardzo NIE świeżo wyglądała Jeśli chodzi o moje zdjęcie to Ja właśnie zanosiłem ten przedmiot dla Roberta
Marynarz Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 No dobra, właśnie w moje łapki wpadł mi grafik na marzec i mam ten termin wolny na 100% Więc się widzimy kochani !OK ps. Orzech jeszcze do ciebie się odezwę w sprawie wyjazdu
dr.big Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Pragne zdementowac tutaj pewne pogloski !OK ... Jako, ze klejenie i lakierowanie zniszczonych przy probnych jazdach plastikow Morphousa pochlonie dosyc znaczne sumy, czuje sie zwolniony i odwoluje swoja gotowosc stawiania alkoholu na naszym spotkaniu. Na razie bede musial podliczyc straty ...
jack daniels Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Bigu nie musisz stawiać alkoholu wystarczy jak położysz go na stołach, a my już sobie poradzimy. !OK J.D.
Mareczek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Jako, ze klejenie i lakierowanie zniszczonych przy probnych jazdach plastikow Morphousa pochlonie dosyc znaczne sumy, czuje sie zwolniony i odwoluje swoja gotowosc stawiania alkoholu na naszym spotkaniu. Na razie bede musial podliczyc straty ... Już donieśli że skuter leżał ------------- Koledzy już się wygadali. !OK http://farm4.static.flickr.com/3116/273415...cd41be2.jpg?v=0 Można było Roberta poinformować dopiero w niedziele po kuligu
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 26 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Lutego 2010 W pełni nie unikam tematu ! Postawić trzeba tylko jak na razie za "zalanie foremki"
Lucjan73 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Postawić trzeba tylko jak na razie za "zalanie foremki" Zybex czy to nie aby nie na Mierzei Wiślanej się stało ???
Abach Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Postawić trzeba tylko jak na razie za "zalanie foremki" Zybex czy to nie aby nie na Mierzei Wiślanej się stało ??? Lucjan nie wnikaj w szczegóły Czy to ważne kiedy? Ważne jak dobrze !OKK
DIZEL Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Najlepiej ustawiać imprezy co 10 miesiecy to wtedy Burgmaniaków przybędzie
Bobas Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Hej, poniżej przesyłam orientacyjną agendę naszej imprezy. Wiem, że jest skromna i krótka, ale chcę, żeby każdy uczestnik wiedział co go czeka na miejscu !happybth Piątek 12 marca. 18.00 Rozpoczęcie biesiady ( znając życie, zakończenie w godzinach porannych następnego dnia ) Sobota 13 marca. 10.00 Śniadanie 11.30 Kulig ( jeśli pogoda na to pozwoli ) lub beczka piwa do rozpicia 14.00 Ognisko w ośrodku z pieczeniem kiełbasek ( tu do dyspozycji mamy wiejską chatkę biesiadną z żeliwnym piecem, przy którym można rozgrzać zziębnięte części ciała, ognisko palimy przed chatką !happybth ) 18.00 Kolacja do białego rana !happybth Niedziela 14 marca. 10.00 Śniadanie i szczęśliwy powrót do domciu
jack daniels Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Jeżeli mój plan wspomagany przez Bobasa się powiedzie to dodatkowo napijemy się MAGISTER-VODKA. Więc lista stawiających może się powiększyć. Jednak narazie o tym sza aby nie zapeszyć. Mam nadzieję że do zobaczenia w Młynie. J.D. !happybth P.S. !happybth !tut !happybth !tut !tut itp.
Klubowicze robson Opublikowano 1 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2010 Wczoraj zapodali pogodę na 16 dni w TVN - marzec masakra , w czasie naszej impry 12-14 beznadzieja na jazdę !happybth , także liczę na pomoc kolegów w dotarciu Raciąskiego Młyna !happybth
Mareczek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Poczytałem sobie Kalendarz Burgmani i doznałem małego szoku ile jeszcze okazji do się szykuje
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2010 No i beczki piwa chyba nie będzie jak patrze przez okno to przyjdzie uszykować sanki.
jack daniels Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Jak mówią słowa poety... Zima idzie- nie ma na to rady. Pozdrowienia z ponownie zaśnieżonej Jeleniej Góry i do zobaczenia w Raciąskim Młynie za siedem dni. J.D. !happybth
Marynarz Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Właśnie oglądam TVN24 i przesympatyczna Maja powiedziała iż zima jeszcze będzie przez 2 tygodnie !! Tak więc kochani szykować sanki bo i śniegu ma nie zabraknąć. A swoją drogą to Bobas masz jakieś wtyczki na górze ??
jack daniels Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 To nie Bobas tylko Szanowny Pan Upiór za bardzo zabaniaczył z Szamanem i przedobrzył. Teraz bedziemy mieć zimę do połowy maja- ale jaja. Jednak na kuligu i tak będzie gorąco! !tut !OKK !piwko !tut !happybth !happybth !happybth !tut
upiór Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Spoko spoko jeszcze ZACNA przykryta i śpi jak miś . Jak olej i reszta zostanie wymieniona , to i wiosna nastanie , a tak swoją drogą to Szaman wspominał że po 15 marca jeszcze nie będzie tak ładnie , ale po kuligu wybiorę się do psu brata Szamana i walczył będę o wiosnę !happybth !happybth . Normalnie aż się boję !tut .
Tomekgdz Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Jak mam być szczery to wolałem te beczki piwa
Marynarz Opublikowano 9 Marca 2010 Opublikowano 9 Marca 2010 Jako że w sobote (kwalifikacje) oraz w niedziele (wyścig) startuje F1 to czy będzie możliwość obejrzenia tego na miejscu ?
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Marca 2010 Jako że w sobote (kwalifikacje) oraz w niedziele (wyścig) startuje F1 to czy będzie możliwość obejrzenia tego na miejscu ? Tak .Tylko czy będziesz miał na tyle sprawną wizję aby patrzeć na inną wizję
Klubowicze robson Opublikowano 9 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2010 Jako że w sobote (kwalifikacje) oraz w niedziele (wyścig) startuje F1 to czy będzie możliwość obejrzenia tego na miejscu ? No nie - telewizor przyjadą oglądać . Tam w głuszy nie ma zasięgu TV ani MobilePhone , normalnie czarna dziura . Ja się cieszę , ze nikt nie będzie zawracał mi gitary telefonami np. z pracy A'propos - już bym prawie nie pojechał , w robocie się pochorowali i dziś telefon , że chcą mnie odwołać z zaplanowanego a jeszcze nie wykorzystanego urlopu
Tomekgdz Opublikowano 10 Marca 2010 Opublikowano 10 Marca 2010 Jako że w sobote (kwalifikacje) oraz w niedziele (wyścig) startuje F1 to czy będzie możliwość obejrzenia tego na miejscu ? Tak .Tylko czy będziesz miał na tyle sprawną wizję aby patrzeć na inną wizję F1 zobaczysz Pytanie do organizatora sanki odpuszczamy Białego G....a brak
Rekomendowane odpowiedzi