Marynarz Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Bardzo ładnie wygląda ta Membersówka ciekawe jak smakuje Jaka pojemność ? Ile ma mocy? Jaki ma walor smakowy? Tak, masz rację wygląd pierwsza klasa... (Wiesiek ruszaj z produkcją masową ). oto odpowiedzi na twoje pytania : 500 ccm +/-..... tego nikt nie wie podobno cytrynowo... (nie wiem, czeka na specjalną okazję) !OKK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 22 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2010 Bardzo ładnie wygląda ta Membersówka ciekawe jak smakuje Jaka pojemność ? Ile ma mocy? Jaki ma walor smakowy? Tak, masz rację wygląd pierwsza klasa... (Wiesiek ruszaj z produkcją masową ). oto odpowiedzi na twoje pytania : 500 ccm +/-..... tego nikt nie wie podobno cytrynowo... (nie wiem, czeka na specjalną okazję) !OKK Uzupełnię dane techniczne: - moc- 45-50% - smak łagodny z przewagą cytryny ale nie tylko, aromat wspaniały, poprostu niebo w gębie. :) Nie nadążam z produkcją, kto się ze znajomych pojawi to tylko tego specjału chce skosztować. PS. notabene uczestnicy spotkania w Kątach Rybackich mieli możliwość popróbować ale jeszcze nie było to tak "markowe".
jack daniels Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Pominę temat płynów i powrócę do grupowego kuligu. UPIOREK co prawda dogadał się z szamanem i ma być śnieżnie, ale gdyby nie to w ofercie obiektu jest możiwość skorzystania z przejażdżki wozem cygańskim. Możliwe że taka opcja będzie hitem ciekawszym niż obiecana beka. Pozdrawiam J.D.
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Lutego 2010 Temat niedługo prześcignie Burgmanię 2010. Robi się całkiem ciekawie
Tomekgdz Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Robi się całkiem ciekawie Ciekawie i smakowicie Pidzam Ty to wiesz, o co chodzi byle sponiewierała !OKK
DIZEL Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Tomaszu tak ale po co ? pije by paść , padam by wstać , wstaję by pić !OKK i po to się pije Jacuś !
Tomekgdz Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Tomaszu tak ale po co ? Jacuś i Ty pytasz o takie podstawy PO, CO jestem załamany taką postawą DIZEL Podał dokładne, o co biega !OKK
upiór Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Jacek nie wież po co . Po to aby moja serdeczna koleżanka wygrała konkurs kto prowadzi auto do domku . Tomek sory ale jakoś tak mi się zebrało pozdrawiam !OKK .
jack daniels Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 NO co? Zapytać nie wolno ??? !w00t
upiór Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Jacenty zapytac wolno jak najbardziej . Tylko ten jegomośc ma tak dobrze że normalnie szok , a my musimy się męczyc !w00t . Teraz mnie zastrzeli , .
Mareczek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Prośba do organizatora Imprezy.- Traktorowy kulig., Raciąski Młyn. O sporządzenie listy osób które zgłosiły chęć „postawienia” kilku %-ów i z jakiej okazji lub powodu. Przykłady : SIEMIK , napisałem że !w00t stawiam ! Oczywiście będzie ale w miare możliwości mojego kombi . Artur wiedziałem że masz złote serce ale żeby aż tak hojne ? Raciazy bedziemy mogli "oblac" moj nowy skuter . Super To już druga osoba do stawiania Mareczku coś postaram się zaradzić Jest tyle deklaracji w temacie że niechciał bym pominąć jakiegoś toastu (co by szczęście) nie ominęło dobro czyńcy .
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Lutego 2010 Jeszcze ZYBEX powinien postawić na cześć przyszłego członka rodziny !w00t
Mareczek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Jeszcze ZYBEX powinien postawić na cześć przyszłego członka rodziny NO !w00t Mam nadzieje że każdy kto zadeklarował jakiś toast sam się upomni o dopisanie do listy
dr.big Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Tomku, a odnosnie stawiania, cos slyszalem, ze kupujesz dzisiaj jakiegos "quada" ?
Mareczek Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Tomku, a odnosnie stawiania, cos slyszalem, ze kupujesz dzisiaj jakiegos "quada" ?Naprawdę Ja również słyszałem o kupnie quada. przez Tomcia-CG
krzys-68 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ee,pewnie zartował.Nic nie pisal żebym sie przygotował na sprzedaż
Mareczek Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ee,pewnie zartował.Nic nie pisal żebym sie przygotował na sprzedaż Eeeeeeeeeeeeeeeeee najgorzej to tak jak w (sexie grupowym) być pominiętym.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 23 Lutego 2010 Eeeeeeeeeeeeeeeeee najgorzej to tak jak w (sexie grupowym) być pominiętym. Ciekawe Mareczku czy Szanowna czyta czasem nasze forum A tak poważnie to w/g moich informacji powodów do :oblewania: będzie faktycznie co najmniej kilka .... Oj...Nie będzie to lekki wyjazd
Tomekgdz Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Tomku, a odnosnie stawiania, cos slyszalem, ze kupujesz dzisiaj jakiegos "quada" ? To pomówienia Mareczek już zaczął podkręcać towarzystwo, ale to cały On Mariusz to jest wiadome, że nie będzie łatwo pokarz Mi jedną osobę, która jedzie tam dla odpoczynku No chyba tylko( Pidzam i Moja skromna osoba)
Klubowicze robson Opublikowano 23 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2010 Tomku, a odnosnie stawiania, cos slyszalem, ze kupujesz dzisiaj jakiegos "quada" ? To pomówienia Mareczek już zaczął podkręcać towarzystwo, ale to cały On Mariusz to jest wiadome, że nie będzie łatwo pokarz Mi jedną osobę, która jedzie tam dla odpoczynku No chyba tylko( Pidzam i Moja skromna osoba) Tą jedną jak nie jedyną osobą , która brzydzi się będę prawdopodobnie ja . Jadę tam jak zwykle tylko i wyłącznie dla relaksu oraz oderwania się troszku od życia codziennego , ewentualnie jakieś piwko , no może dwa , oraz wieczorne pogawędki w gronie kolegów i koleżanek oczywiście przy filiżance dobrej herbaty
Marynarz Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 ... wieczorne pogawędki w gronie kolegów i koleżanek oczywiście przy filiżance dobrej herbaty z lekkim prądem 40 volt oczywiście (bo nie może byc inaczej )
upiór Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Tomek czym on będzie śmigał !w00t !OKK . Normalnie jak .
Rekomendowane odpowiedzi