dr.big Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Ja tam nie wiem !holiday ... Wiem tylko, ze jesli wszystko pojdzie po mojej mysli, to na spotkaniu w Raciazy bedziemy mogli "oblac" moj nowy skuter !happybth . Trzymajcie kciuki, zeby wypalilo !happybth .
Tomekgdz Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Raciazy bedziemy mogli "oblac" moj nowy skuter !holiday . Super !happybth To już druga osoba do stawiania !happybth
dr.big Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Piwo i wino Tomku, piwo i wino !happybth !happybth ...
Bobas Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 No to wychodzi na to, że ja może będę trzeci do stawiania. U mnie pod koniec lutego wszystko będzie jasne i klarowne !happybth
Klubowicze robson Opublikowano 19 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2010 Czyli spotkanie sympatyków AA !happybth !holiday , bo przecież niektórzy brzydzą się !happybth
DIZEL Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 A SIEMIK coś mówił że sponsoruje całą impreze !happybth !happybth , ale czemu to nie wiem ?!
Klubowicze bilety Opublikowano 19 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2010 Jak tak dalej pójdzie nie trzeba będzie robić zakupów !happybth w zaprzyjaźnionym sklepiku. !happybth
Tomekgdz Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Czyli spotkanie sympatyków AA , bo przecież niektórzy brzydzą się Właśnie Kto to taki, co bym Go omijał !bicz
upiór Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Tomek no co też kolega nie chodzi o to żeby się na ....... ale duchota taka a pic się chce , nieprawdaż chyba myślę pozytywnie !bicz .
pidzam Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Piwo i wino Tomku, piwo i wino !sciana ... Byle co pije i byle co gada
Bobas Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Coś czuję, że z kuligu nici. No, ale beczkę piwa mamy za free Jak będzie, np. 5* czy ktoś przyjeżdża ??????????????
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2010 Coś czuję, że z kuligu nici.No, ale beczkę piwa mamy za free Jak będzie, np. 5* czy ktoś przyjeżdża ?????????????? Ja sam chętnie ale Ewa się nie zgodzi na podróż
krzys-68 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Lucjan ale sklep jest nie daleko . Lucjana „Herbatka” to smak nie powtarzalny , podejrzewam że takiej w pobliskim sklepie nigdy nie mieli . Do dnia dzisiejszego czuje smak "ruda woda na myszach"
upiór Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Bobasku zima się zapowiada że cho cho !OK . Czas pokaże ale myślę że bura suka jeszcze się nam objawi !happybth .
Lucjan73 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Będzie śnieg nie będzie śniegu co za różnica chyba w zasadzie chodzi o coś innego !happybth !OK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2010 Jak nie będzie śniegu to wy myślimy inne zajecia grupowe. Poza tym nikt nie spadnie z sanek i nic sobie nie zrobi. !happybth !happybth Krzys-68 - "ruda wóda na myszach" to nie Metaxa tylko JW i to czerwony. !happybth (Miś)
Marynarz Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Będzie śnieg nie będzie śniegu co za różnica chyba w zasadzie chodzi o coś innego !happybth !happybth Prawdę powiadasz kolego, najważniejsze jest to aby się spotkać... a kulig jest dodatkiem... najwyżej się podczepi jakąś przyczepkę do trakto i zrobimy sobie wycieczkę po okolicy !happybth EDIT.: ps. Wrzonio, wiśnia jest wiśnia...
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2010 ps. Wrzonio, wiśnia jest wiśnia... Cytryna też ma swoje walory. !happybth
Marynarz Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ps. Wrzonio, wiśnia jest wiśnia... Cytryna też ma swoje walory. !happybth pod warunkiem że znajduję się w postaci płynnej w taki oto opakowaniu !happybth
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2010 ps. Wrzonio, wiśnia jest wiśnia... Cytryna też ma swoje walory. !happybth pod warunkiem że znajduję się w postaci płynnej w taki oto opakowaniu Właśnie o takim owocu myślałem !happybth
krzys-68 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Jak nie będzie śniegu to wy myślimy inne zajecia grupowe. Poza tym nikt nie spadnie z sanek i nic sobie nie zrobi. !happybth !happybth Krzys-68 - "ruda wóda na myszach" to nie Metaxa tylko JW i to czerwony. !happybth (Miś) "czerwonym" sie mozna zatruć,jak smakować to czarny lub zloty
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2010 Jak nie będzie śniegu to wy myślimy inne zajecia grupowe. Poza tym nikt nie spadnie z sanek i nic sobie nie zrobi. !happybth !happybth Krzys-68 - "ruda wóda na myszach" to nie Metaxa tylko JW i to czerwony. (Miś) "czerwonym" sie mozna zatruć,jak smakować to czarny lub zloty !OK Może być jeszcze zielony albo niebieski, też dobre, a może lepsze !happybth
Bobas Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Ta Membersówka wygląda jak zakwas do żurku !happybth
jack daniels Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Co wy w kolory gracie? Żadne tam czerwone, czarne, złote, zielone czy niebieskie. NIE MA TO JAK JACK DANIELS !!! Z poważaniem jack daniels !happybth !happybth !happybth
Tomekgdz Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Bardzo ładnie wygląda ta Membersówka ciekawe jak smakuje Jaka pojemność ? Ile ma mocy? Jaki ma walor smakowy?
Rekomendowane odpowiedzi