Bobas Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 + worek z sianem-RAZ. ...... ale jak Ci worek urwie na tym worku to ja za to nie odpowiadam !happybth MAŁO SANEK !!!!!!!!!!!!!!!! POPROSZĘ O JESZCZE !OKK
Marynarz Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 będę musiał sprawdzić w piwnicy czy jeszcze moje stare sanki są, jak tak to zabiorę !happybth
KUCHARZ Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 SZKODA ALE PRACUJĘ AKURAT !happybth ZAZDROSZCZE ALE MOŻE INNYM RAZEM. NIESTETY NIE MAM TEGO SZCZĘŚCIA CO PLEBANY ALBO ABACHY !OKK UDANEGO KULIGOWANIA, NO TO PA!! Przypominam, że DUŻE LITERY na forum oznaczają krzyk. MariuszBurgi
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 16 Lutego 2010 Bobas przyspiesz ten kalendarz i niech ten marzec już nadejdzie.Poproś Upiorka jego "Szamani" może pomogą choć już dawno nie było od nich żadnej wiadomości !happybth !happybth .
Pleban Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Lepiej niech będzie to kulig za traktorem !happybth No właśnie. Traktor nie pier.... nie puszcza "wiatrów" chciałem napisać !happybth
ciochin Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Hej, Co do kuligu, traktoru, sanek itp. to uważajcie tam na siebie .... KLIK film nr 1 !happybth !happybth Miłej zabawy. Pozdrawiam Piotr
Bobas Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 Ale jazda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Polska i Polacy !happybth
Ysabel Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Jak by mnie ktos przygranal to bylo by fajnie !happybth Artix - przygarnięcie masz jak w banku ! Może byśmy razem pojechali ?
jack daniels Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Bobasie przez twoje pomysły nie śpię po nocach i knuję co tu zrobić żeby osobiście zobaczyć jak zaliczacie grupen-glebę na kuligu. Zarezerwój mi narazie jedno miejsce do końca tego tygodnia, a w niedzielę dam znać na 100%. Pozdrawiam i miejmy nadzieję że do zobaczenia w Raciąskim J.D.
michu Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Bobasie przez twoje pomysły nie śpię po nocach i knuję co tu zrobić żeby osobiście zobaczyć jak zaliczacie grupen-glebę na kuligu.Zarezerwój mi narazie jedno miejsce do końca tego tygodnia, a w niedzielę dam znać na 100%. Pozdrawiam i miejmy nadzieję że do zobaczenia w Raciąskim J.D. Wiedziałem ,że nie wytrzymasz !tut !tut
Bobas Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 Bobasie przez twoje pomysły nie śpię po nocach i knuję co tu zrobić żeby osobiście zobaczyć jak zaliczacie grupen-glebę na kuligu.Zarezerwój mi narazie jedno miejsce do końca tego tygodnia, a w niedzielę dam znać na 100%. Pozdrawiam i miejmy nadzieję że do zobaczenia w Raciąskim J.D. Wiedziałem ,że nie wytrzymasz !tut !tut Jaca Pierunie Ty Jeden, coś tak czułem, że nie wytrzymasz ciśnienia
upiór Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Jaca ma ciśnienie . A te drzewo pamiętacie , te na ogrodzie powiedziałem Mu że takie tam nie ładne i słoneczko zasłania . A on jak szalony obalił bidulę , ten to ma ciśnienie . Dobrze że poczekał jak odjedziemy !tut . Jacuś pozdrawiam !tut .
jack daniels Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Nic nie odpiszę co by nie zapeszyć.
Klubowicze robson Opublikowano 17 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Lutego 2010 Hej,Co do kuligu, traktoru, sanek itp. to uważajcie tam na siebie .... KLIK film nr 1 Miłej zabawy. Pozdrawiam Piotr Jeśli kulig będzie taki jak na tym filmie , to zabieram ze sobą : - kask marki Bella czerwony a jakże !tut - ochraniacze własnej konstrukcji ( kurtki motocyklowej szkoda ) - zestaw 1 pomocy w postaci łupków na złamania kończyn Tylko podejrzewam ,że cosik śniegu już raczej nie będzie , ale za to można będzie już śmigać !tut !tut
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Lutego 2010 He he, Jacek byłem pewny że będziesz próbował. !happybth
dr.big Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 (...)Tylko podejrzewam ,że cosik śniegu już raczej nie będzie(...) To bedziemy jezdzili tak : Za co kochamy POLSKĘ? Cz.3 - dolny film (...2:00 minuta filmu) ...
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Lutego 2010 Siemka mamy zapewniony za "fri". Dizel w "Serdecznościach" oświadczył że w ramach podziękowania za życzenia stawia Mam nadzieję ze jego kombi jest pojemne Wiedziałem że na Dizla można liczyć
Tomekgdz Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Mam nadzieję ze jego kombi jest pojemne Wiedziałem że na Dizla można liczyć Przy takiej ilości uczestników kombi to lipa TIR jest słusznym rozwiązaniem
Lucjan73 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zawsze można kupic nieco większe flaszki >>>FOTKA<<< Zaoszczędzić można trochę miejsca w transporcie
upiór Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Lucjan ale sklep jest nie daleko . Spacerkiem może godzinka w dwie strony .
Mareczek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Lucjan ale sklep jest nie daleko . Lucjana „Herbatka” to smak nie powtarzalny , podejrzewam że takiej w pobliskim sklepie nigdy nie mieli . Do dnia dzisiejszego czuje smak
DIZEL Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 SIEMIK "Siemka mamy zapewniony za "fri". Dizel w "Serdecznościach" oświadczył że w ramach podziękowania za życzenia stawia Mam nadzieję ze jego kombi jest pojemne Wiedziałem że na Dizla można liczyć " SIEMIK ale ale , napisałem że się a nie stawiam !? Oczywiście coś będzie ale w miare możliwości mojego kombi . A może lepiej przyjade skuterem
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Lutego 2010 SIEMIK , napisałem że stawiam ! Oczywiście będzie ale w miare możliwości mojego kombi . Artur wiedziałem że masz złote serce ale żeby aż tak hojne ?
Marynarz Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 (...)Tylko podejrzewam ,że cosik śniegu już raczej nie będzie(...) To bedziemy jezdzili tak : Za co kochamy POLSKĘ? Cz.3 - dolny film (...2:00 minuta filmu) ... Czyżby kolega coś sugerował ?? że n iby zimy już nie będzie za te 3 tygodnie ? tia, prędzej mi kaktus wyrosnie
Rekomendowane odpowiedzi