Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PS. Mam nadzieje tylko, ze "ogarne maszyne" i nie powali mnie moc i predkosc :lol: ...

Robert mówisz i masz !scooter

Zobacz, jakie ma blachy !YES

• Odpowiedzi 293
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bobas

23

• Tomekgdz

21

• dr.big

17

• Marynarz

16

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hej,

dostałem od Was kilka pytań na PM.

Odpowiadam.

1. Koszt ok.115 zł to całkowity koszt od osoby za całą imprezę ( noclegi, jedzenie, kulig )

2. Pisząc, że noclegi indywidualnie dobieramy na miejscu, miałem na myśli, iż każdy dobiera się do pokojów z osobami, z którymi chce w czasie imprezy dzielić 4 ściany

3. Kilka km od agroturystyki jest nieźle zaopatrzony sklep, w którym można kupić !piwko , które nie obejmuje kosztów spotkanka

• Sympatycy
Opublikowano

Poprosze dopisać do listy spinkę.

chyba wczoraj załapałam się na dowóz na miejsce ale to będzie trzeba jeszcze uaktualnić !piwko

Opublikowano

Bobas -> damy jakos rade, a koszty sa napraaaaawde !piwko

PS. Sa tam nadal pietrowe lozka :) ?

Robert mówisz i masz  :lol:

Zobacz, jakie ma blachy  :)

Stanac sobie jakies 50- 100m od trasy parady zlotu oldtimerow- traktorow, jest ich kilka w roku i sa organizowane od lat... Huk potworny ;) . Lanz Bulldog to juz prawie instytucja !YES . Co najfajniejsze, sa zakreceni, ktorzy na zlot jada na kolach z predkoscia ok. 20- 30 km/h i to czasami po 400- 600 km :) . I sa to super odrestaurowane maszyny !OKK .

Opublikowano
Bobas -> damy jakos rade, a koszty sa napraaaaawde !piwko

PS. Sa tam nadal pietrowe lozka !OKK ?

To fakt, koszty są naprawdę niskie.

Właściciel mówi, że byliśmy jego pierwszą ekipą po otwarciu agroturystyki, bardzo nas polubił i mamy u niego taką zniżkę.

Chyba kiedyś w przyszłości wypadałoby dać gościowi zarobić !YES

Na tą chwilę mam trochę gadżetów z branży kucharskiej i chcę je podarować właścicielowi w ramach rekompensaty.

Z tego co pamiętam to łóżka piętrowe są w nielicznych pokojach.

Opublikowano

Bardzo chciałbym być tam z Wami ale niestety z wielu względów nie będę mógł.

Jednak sercem i myślami będę cały czas w Raciąskim Młynie i nawet z Wami Browarka wychylę.

Pozdrawiam i życzę wspaniałej zabawy! J.D. !piwko

Opublikowano

Witam serdecznie :lol: .

Podpisuję się całymi literami pod tym co zapodał Bigu .

Spotkania , czy zloty jak zwał tak zwał , w każdym razie te spotkania takich cacuszek unikatowych w tych czasach to impreza pierwsza klasa .

Swego czasu miałem kolegę który miał okazję byc i oglądac te ciągniki .

Impreza ta powala na kolana , ile pracy i czasu ci zapaleńcy wkładają w odrestaurowanie takich unikatowych traktorków .

P.S

Swego czasu , kiedy mnie nie było jeszcze na świecie mój tato śmigał takim Lanz Bulldogiem , ale tylko po polu . Bo dziadek swego czasu był zarządcą na majątku , stare czasy , ale jak Ojciec opowiada to uszy opadają , takie to były czasy .

Lanz Bulldog , był produkowany w kilku wersjach , były takie na metalowych kołach :) . Ojciec dobrze je wspomina , bo jak zaczynał orkę i wjechał w bruzdę to ten potwór walił prosto jak po sznurku . Tak więc po zabawie !OKK jak uprawiał ziemię to Mu odpowiadało jak wjechał w bruzdę to jechał jak pisałem jak po sznurku . tylko na końcu pola go podbiło i się budził ;):) .

Do dzisiaj opowiada że dobre to były maszyny , nie ma co Niemiecka szkoła , taka ja VW :) .

Ale się rozpisałem !piwko .

Dodam jeszcze że nie które te cacka były odpalane na kierownice , czyli na koło zamachowe , były podgrzewane i wiele innych na tamte czaszy nowinek !YES .

Dodam tak na koniec że trzeba było mniec wprawę aby takiego mocarza odpalic bo czasami w trakcie rozruchu potrafił odbic a to nie było przyjemne ramię jak opowiada Ojciec potrafiło wybic ze stawu ;) .

No starczy tych opowieści bo można by cały dzionek pisac i opowiadac :) .

Opublikowano
Ja bede na pewno 4oo, 380 km to jednak troche za daleko na 2oo o tej porze roku !YES .

Troszkę by Ci na 2oo nosek zmarzł !piwko :lol: !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

Marynarz, transport jakiś się zorganizuje !piwko !OKK

Opublikowano

ok prosze o dopisanie do listy gosiek +romeo

Opublikowano

Jesli miejsc starczy(nie uwiąd)to ja tysz poprosze 2 szt.

Beata spi ze mna.

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie techniczne co z sankami ? zabieramy z domów czy na miejscu są jakieś ?

• Klubowicze
Opublikowano
Jesli miejsc starczy(nie uwiąd)to ja tysz poprosze 2 szt.

Beata spi ze mna.

Jej było AGATA

Opublikowano

Jesli jest lista rezerwowa to prosze o wpisanie na nia Ysabel i mnie. Jesli cos sie zwolni, chetnie wskoczymy na to miejsce.

Dziekuje z gory

• Sympatycy
Opublikowano

Wydaje mi się że lepiej wziąć tak na wszelki wypadek jakieś sanki,worek czy cokolwiek co nadaje się do kuligu.

Opublikowano

Jej było AGATA

Dzieki Fundasku ale te laski zaczynaja mi sie mylic.Beata byla z lateksu(burgmania,grotniki),tez niezla lalunia.

Opublikowano

Ma ktoś namiary GPS na Raciąski Młyn?

Kiedyś miałem, ale chyba skasowałem z nawigacji.

Edit Dzięki Robert :(

Opublikowano

Mowisz - masz :( :

N 53° 39' 57,5''

E 017° 46' 33,2''

Opublikowano
Ma ktoś namiary GPS na Raciąski Młyn?

Kiedyś miałem, ale chyba skasowałem z nawigacji.

Kto jak kto, aly powinieneś tam trafić po ciemku :-)

Opublikowano

Ale lubię jak mi Krzysiu mówi gdzie mam skręcać :(

Opublikowano

Ale lubię jak mi Krzysiu mówi gdzie mam skręcać :)

a to Ty będziesz prowadził ???? wszak niby ustalenia były inne, ale coż... pamiętaj na pokładzie będą Wy, My i Spinka :(:(:lol:

• Administrator
Opublikowano

Jak by mnie ktos przygranal to bylo by fajnie :(

Opublikowano

Bierz spiwor i dawaj :( ...

• Administrator
Opublikowano

W rewanzu moge wyciagac z zasp :( traktor tez :( spiwor to nie problem :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

Nie chcę Was zasmucać i wiem że jeszcze wszystko się może zmienić , ale w dzisiejszej prognozie pogody na 16 dni powiedzieli,że od ok. 24 lutego ma przyjść odwilż i temperatury w okolicy 7stopni na plusie :( .

Jeśli nie będzie kuligu , to coś się wymyśli , może np. jakimiś wózkami za traktorem, albo coś podobnego :lol::(