jack daniels Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Dziękuję Bobas, ponownie mam naładowane acu na najbliższe kilka miesięcy. Do pozostłych zaś uczestników co złego to nie ja. Pozdrawiam J.D. Mam nadzieję że do rychłego zobaczenia w Warce. Lucjan73 dziękujemy za transport do Trzebnicy. Mgr Balbina dzielnie dojechała do celu czyli J.Góry. Do ewentualnego wspólnego spotkania nad jeziorem sławskim. Pozdrawiam J.D. !scooter !tank
Abach Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Odnośnie ogłoszenia Czapeczki Burgmania informuję, że tylko jeden koleś przyjechał z taką na głowie Ostatni raz ją widział na kompie Zybexa przy ognisku, kiedy ją zdjął, żeby wszamać kiełbaskę. Potem impreza przeniosła się do chatki z piecem a po powrocie nie było ani kompa, ani czapki. Ale kiełbaski smakowały zajebiaszczo Co do czapki - na pewno się dogadamy !YES Ale Ty Grzesiu chyba takiej nie masz... Może nie warto oddawać... piwo i tak się wysika !YES
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Marca 2010 Odnośnie ogłoszenia Czapeczki Burgmania informuję, że tylko jeden koleś przyjechał z taką na głowie Ostatni raz ją widział na kompie Zybexa przy ognisku, kiedy ją zdjął, żeby wszamać kiełbaskę. Potem impreza przeniosła się do chatki z piecem a po powrocie nie było ani kompa, ani czapki. Ale kiełbaski smakowały zajebiaszczo Co do czapki - na pewno się dogadamy !scooter Ale Ty Grzesiu chyba takiej nie masz... Może nie warto oddawać... piwo i tak się wysika Wszystko się zgadza Odchodziliśmy z Sylwią jako ostatni z ogniska i została czapeczka na stole,więc ją zgarnąłem Czapeczka jest i fakt, takiej nie mam jednak wolę znaleźne a zguba niech wróci do właściciela .
dacja Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Ogladalam zdjecia i powiem tylko jedno : Z Pijawki wyrosla ,,niezla Dupa,, !scooter
Mareczek Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Ogladalam zdjecia i powiem tylko jedno : Z Pijawki wyrosla ,,niezla Dupa,, Dacja to jest prawda „laska” !scooter
pijawka Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Hehehe. Dacja, to Ty nie wiesz, że w dzisiejszych czasach Photoshop może zdziałać cuda !? !piwko
pidzam Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Photoshop ???? takiej ksywki jeszcze nie mialem. A , ze potrafie zdzialac cuda......... !
Tomekgdz Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Opowiadacie bajki !w00t Mamusia ładna Tatuś przystojny, !TAZ co tu się dziwić Piotr !tut za takie podsumowanie to pewnie się wykażesz
pidzam Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Tomek , a gdzie fotka "gieroja" na krotkich nozkach ?
Sympatycy siemik Opublikowano 22 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2010 Siemka - pidzam.Skromnie powiem że to ja mam tę fotkę jednak czekałem na zezwolenie cenzury.Jeśli jednak zezwolisz to zaraz wstawię "PRZYSTOJNIAKA"
upiór Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 No kochani to i ja cos dodam w tak pięknej ech Pani Koleżance , płynie Kujawska krew , no Kujawsko Pomorska . Pijawka szacun , i pozdrawiam serdecznie .
Mareczek Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 No kochani to i ja cos dodam w tak pięknej ech Pani Koleżance , płynie Kujawska krew , no Kujawsko Pomorska . Pijawka szacun , i pozdrawiam serdecznie . Nooooooo Upiorku masz kosmate myśli
pidzam Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Grzesiu , Tomek tez robil . Wstawiaj kurdupla.
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Marca 2010 Może i Kurdupelek ale jakie dzieci potrafi zrobić .
upiór Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Kochani Piotruś szukał i szukał aż na Kujawy zawitał dlatego mamy obraz w osobie Pijawki . Wszak wszyscy wiedzą że najładniejsze i najpiękniejsze Laski są na Kujawach . P.S Swoją drogą ciekawe ile spalił ten okręt aby tak Zacnego Kolegę doprowadził na Kujawy . Pidzamku pozdrawiam serdecznie !OKK .
Tomekgdz Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Kurdupel i Gieroj to dwie chluby Pomorza !OKK
Mareczek Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Kurdupel i Gieroj to dwie chluby Pomorza !OKK Rączki opadają jak ten Pidżam się sfilcował.
Ssylwia Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 I ten stary temat odświeżę !happybth Przesyłam link do zdjęć: klik klik
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Maja 2010 Administrator Opublikowano 4 Maja 2010 I ten stary temat odświeżę Przesyłam link do zdjęć: klik klik A kto co tym "człowiekom" zrobił najlepszego? Cóż to za strszana impreza w stylu waazuuuuup... musiała być... No i widać, że było nieźle "chodzone..."
Rekomendowane odpowiedzi