michu Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 My oczywiście też w domku . Dziękujemy wszystkim za super impre Bobas -dzięki za zorganizowanie kolejnego zajefajnego spotkanka !happybth !piwko
Marynarz Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Marynarz zawitał do portu !happybth Dziękuję wszystkim za wszystko... !happybth !piwko !OKK BYŁO SUPER !!
pijawka Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 My też już w domku. Jak zwykle impreza była świetna, pomimo tego że zabrakło kuligu!! Dzięki za urocze towarzystwo, oraz za transport ( Dee- !happybth )... Chociaż raz nie ja musiałam prowadzić !! !piwko
-=Dee Jay=- Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Ja też juz w domu zdjęcia na dniach ... dzięki za jak zwykle cudną impreze
Gość Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Młodzi już w domku Jak zwykle imprezka była super.Wielkie dzięki dla Bobasa za zorganizowanie tej mega imprezy !OK !OK
Macek Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Ysabel i Macek grzecznie w domu !OK Podziekowania dla Bobasa za super imprezke, Artixowi za jak zwykle mile towarzystwo a wszystkim uczestnikom za super zabawe ... Jak to zwykle kilka sytuacji przejdzie do historii naszych imprez !OK PS. Siemikowi wielkie dzieki za pomoc w znalezieniu noclegu po przyjezdzie - tym razem nie sprawdzilo sie przyslowie kto pozno przychodzi (przyjezdza) ...
Bobas Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Dzięki, dzięki, dzięki za świetne towarzystwo Też mi się bardzo podobało. Moja wątroba woła o pomoc !OK Za oknem jest z 15 cm śniegu!!! Upiorek, ruszaj w te pędy do szamana.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 14 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Marca 2010 Ja też w domciu.Dzięki za miłe towarzystwo i super impreze
Bobas Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Dokumentacja z imprezy. fotki Nie ma tu zdjęć
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Marca 2010 Umieram.......... Dzięki za balangę. PS. Grzegorz, pamiętaj, że miałeś ją brać w gumiokach
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 14 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Marca 2010 PS. Grzegorz, pamiętaj, że miałeś ją brać w gumiokach Gumioki to podstawa !OK
Abach Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Nie ma tu zdjęć Wcześniej zdjęcia Dizla były, widocznie coś się z linkiem posypało... może TU będzie działać.
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Marca 2010 Wreszcie doszedłem do siebie.Dziękuję za wspaniale spędzony czas-oczywiście mówię o tym ,który pamiętam. Dzięki Bobas za organizację i do zobaczyska. Pozdrawia Siemik-Sylwia i Ania.
Gość gosiek Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Było super spotkać sie z Wami jak zawsze martwie sie tylko czy Bigu dotarł do szczecina !OK !OK daj znac czy zyjesz
DIZEL Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Coś było nie tak ale już działa + parę pominiętych wcześniej Pozdrowionka DIZEL
Orzechówka Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 I ja się wkońcu dołączam do podziękowań za fajną ZABAWĘ
Klubowicze Ewik Opublikowano 14 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2010 Również dotarliśmy do domu. Zabawa jak zwykle wyśmienita. Dzięki za przemiłe towarzystwo
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Marca 2010 Administrator Opublikowano 15 Marca 2010 NADUŚ A gdzie zdjęcia "orzełka"? !tut !tut !tut Wyjazd... hmm... wesoły Zresztą taki miał być W drodze powrotnej k/Torunia zima agresywnie zaatakowała ale jakoś daliśmy radę Dzięki wszystkim za spotkanie Specjalne podziękowania dla Bobasa za pomysł i organizację imprezy w Raciąskim Młynie
pidzam Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Ja caly czas jaaade , jak dotre do domciu dam znac . Cale szczescie ,ze w lodowce mam zapasowa watrobe.
Klubowicze robson Opublikowano 15 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Marca 2010 Nie żebym narzekał , ale dopiero dziś dochodzę do siebie po jak zwykle udanej imprezie w zacnym gronie Burgmaniaków Dzięki Bobasku za Twoje zaangażowanie i Upiorkowi (mój osobisty kierowca ) za podwózkę w obie strony. Wszystkim pozostałym dziękuje z spotkanie i dobra zabawę - do zobaczenia niebawem , ale już chyba w końcu na
dr.big Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Ja tez juz dotarlem do Berlina (via Szczecin), wielkie dzieki za super spotkanko !happybth . PS. Od jutra zaczynam chodzic na silownie ...
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 15 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Marca 2010 Bobasku dziękuję Ci bardzo za zorganizowanie tego fajnego spotkania, a wszystkim uczestnikom za wspaniałą zabawę. Było miło się znów z wami spotkać. Tu kilka fotek ze spaceru.
Marynarz Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 dałbyś jakiegoś linka DJ do więcej !happybth edit.: Już sobie poradziłem KLIK
Lucjan73 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Witam, zapomniałem że jeszcze Julka robiła fotki >>>FOTKI<<
Rekomendowane odpowiedzi