Glub Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 no na piątek tak jak wcześniej rozmawialiśmy.
Klaud Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 No to bene. Zostało tylko zgłosić z wyprzedzeniem na policję, że będzie ekspresowy przejazd techniczny trasą nr 8
Gość malina666 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Proszę wytłumaczcie wąchaczowi spalin jak tu przyjechać na piwo skuterem ?
Glub Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Opublikowano 25 Lutego 2010 WAŻNE- Pub Charlie się wyłożył. Jeszcze przed zeszłym tygodniem piłem tam piwo a teraz "remont" kurde. No cóż, zarezerwowałem stolik w Starlight Cafe w obok multikina, metro Imielin. Hasło oczywiście Burgmania. @Rongers - nie brać skuta, ślisko jest. Metrem na Imielin dojedziesz !OKK @Klaud- śpiesz się powoli. @noguru- ma nadzieję że będziesz. jakby co to mój numer to 663647261
Gość malina666 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ale ja juz od 2 tygodni jezdzę i od momentu kiedy sa drogi bez sniegu mozna juz spokojnie jezdzić. Oczywiście bez dawania manetką do oporu. To ja bede pił soczek
Glub Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 twardziel !OK no to za dwie godzinki w w StarlightCafe:)
Glub Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Spotkanie się odbyło, co prawda dziwnie ale zawsze !OKK 10 minut po 20 wpadł maciejbilu aka Bilas, piję piwo, gadamy, czekamy:) niestety o 21 musiał opuścić przybytek by podjąć obowiązki ojcowskie. Potem jak burza wpadł Rongers, ale też musiał szybko wracać więc o 21:30 zakończyło się pierwsze ursynowskie spotkanie Burgmanii:) jakieś 10 minut temu dodzwonił się do mnie Klaud powróciwszy z Imperial City Breslau. Zabrakło Marynarza [Nieobecność usprawiedliwiona], Noguru i Niunio - [nieobecność nieusprawiedliwiona] Starlight- zdecydowanie nie jest dobrym miejscem. Ja znam tylko Charlie lecz niech się wyremontuje. Jak znacie jakieś fajne knajpy to rzućcie tu- grupowo obadamy je wszystkie i wybierzemy najlepszą.
Gość malina666 Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Miło było Mi Cie Glub poznać !OKK czekam na kolejne spotkania. Może uda Ci się pospieszyć serwisantów i na niedzielę zdarzysz? Pozdrawiam
Glub Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Opublikowano 27 Lutego 2010 nie ma szansy bym zdążył - poza tym w niedziele pracuje
Klaud Opublikowano 27 Lutego 2010 Opublikowano 27 Lutego 2010 Tak jak wspomniał Glub - wpadłem do SC już dobrze po 22ej, sorry za poślizg. A z knajpek, do tego z dobrą kuchnią, mogę polecić Coco Mocca koło metra Kabaty.
Glub Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Opublikowano 28 Lutego 2010 To się kiedyś ustawimy na klabing ursynowski na skuterach !OK
Gość zurek Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Witam Kolegów, bez skuterów na clubbing ursynowski to i ja sie chętnie przyłączę. Xciting Ursynów.
Klaud Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 no, widać, ze Burgmaniaków na południu coraz więcej !OK :D
Glub Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 Jestem ZA- tylko w tym tygodniu ciut usrany a i przyszły piątek mam sztuję do 20:30 i na ursynow dotrę godzinę później. Kto zostaje Komendantem Melanżu? Klaud- może ty?
Klaud Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Powiedzmy skromnym sierżantem melanżu Możemy na przyszły piątek się skrzynknąć, bo w ten już nie daliśmy rady No dobra, proponuję 21-a, może być Starlight Cafe, względnie jeśli coś nieco cichszego (żeby się słyszeć), to też super. Kto za?
Glub Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 dla mnie może być. Tylko że Starlight czynny do 22:( nie ma na Ursynowie porządnej knajpy?
Klubowicze valdi Opublikowano 6 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2010 Z ursynowa do bolka lub lolka nie jest daleko ,a tam też można posiedzieć !OK
Glub Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Niby tak lecz chodziło by każdy miał blisko do domu na ursynowie:) jak na spotkanie ursynowskie przystało:) obadam sprawę tego Charlie, kiedy się wyremontuje.
Klubowicze valdi Opublikowano 6 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2010 Stacja pola mokotowskie,dwie stacje i w domu !happybth
Glub Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Valdi- ja wiem że tam są fajne knajpy itepe. ale idea jaka mi przyświecała to spotkanie Ursynowian na Ursynowie, gdybym chciał gdzie indziej to przecież jest route66 !happybth
Kaper Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Nooo, przyszły piątek to i mnie zaczyna pasować ... czyżbym miał szansę doszlusować - spróbuję. Pozdrawiam,
Klaud Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 No to z miejsc, gdzie niekoniecznie "trzeba" tańczyć, a jest "prawie" na Ursynowie, bo w Landzie, pół stacji metra za granicą, to mogę polecić Wetlinę. Kiedyś mieściła się między pierwszym, a drugim budynkiem Landu w podziemiu, a od jakiegoś czasu w budynku południowym na parterze. Jest tam pięterko, gdzie można usiąść i pogadać (wypić i zjeść również). Więcej: http://miejsca.net/places/show/113/Pub_Wetlina lub tu: http://warszawa.naszemiasto.pl/kontakty_ad...tlina,id,t.html
Klaud Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Hallo Ursynowiacy! Południowcy mili, gdzie Wy jestescie? Będzie się ktoś jutro wybierał?
Gość zurek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Witam, jutro nie dam rady, "atak wyprzedzający nadszedł z nienacka" (dyżur zapowiedziany przedwczoraj). Chyba że jutro... Będę śledził forum, może jakoś się uda przy następnej okazji. Udanego spotkania życzę kolegom. !holiday
Glub Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 Klaud- jutro? dam rade ale jak mówiłem około 21:30 dopiero dotrę bo o 20:30 kończę sztukę. Edit: Albo wcześniej jak trafie na autobus. Mojego SYMa jeszcze muszą potrzymać bo xenon świruje. poszedł do gwaranta.
Rekomendowane odpowiedzi