stefanekmac Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Ja nigdy nie bylem na tej mszy.O której trzeba się zameldować na placu przed klasztorem ?
kmodzele Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 W zeszłym roku byłem tam "na własną rękę". Ok 11:00 zaparkowałem na ostatniej przecznicy przed wjazdem (ul. Popiełuszki, róg Racławickiej) i doszedłem pieszo. Wylądowałem dokładnie na środku placu (i dalej nie wiem, jak mogłem nie widzieć Burgmaniowej flagi, która też była na środku placu, ale to OT). Przez całą mszę widziałem z tułu wzdłuż Alei NMP PO HORYZONT stojące motocykle. Sądzę, że trzeba być bardzo dobrze zorganizowanym i przyjechać odpowiednio wczesniej, by wraz z grupą motocykli dostać się na plac na mszę. MOŻE tym razem bedzie znacznie mniej chętnych i będzie łatwiej się tam dostać. Konkluzja: albo trezba trzymac sie zorganizowanej i doświadczonej grupy (Burgmania), albo dojechac gdzies z boku i iść dalej pieszo. I raga dodatkowa - rok temu spiekło nas słońce. Które ni stąd ni zowąd sie pojawiło. Z placu nei ma ucieczki przed promieniami. Lepiej miec mały kremik z filtrem w kieszeni, albo kapelusz z rondem. !wchair
stefanekmac Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Dzięki.Ja należę do tych co lubią słonko...ale picie trzeba wtedy mieć pod ręką. Mam zamiar odwiedzić kila miejsc w Częstochowie więc chyba zaparkuję i pójdę pieszo. Wiesz sam jak niektórzy jeżdżą w tłoku... aż skóra cierpnie na myśl.A pojazdy podaję pokropkowi przez mego plebana w dzień patrona kierujących-Krzysztofa.
leszek_krakow Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ...Konkluzja: albo trezba trzymac sie zorganizowanej i doświadczonej grupy (Burgmania), .... zorganizowanej i doświadczonej ? Byc może w zeszłym roku, bo jakoś teraz niestety nie widzę żadnego zorganizowania, pomimo że staram się o to pytać od początku istnienia tego tematu....
andi.nb Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 zorganizowanej i doświadczonej ? Byc może w zeszłym roku, bo jakoś teraz niestety nie widzę żadnego zorganizowania, pomimo że staram się o to pytać od początku istnienia tego tematu.... No właśnie zorganizowanej,ale popatrz na to z innej strony-mimo zaproszeń z naszej strony to ty nie chcesz się zintegrować i nas olewasz nie przyjeżdżasz na spoty !wchair ,ostatni był wczoraj !OK . Tak że nie mów o organizowaniu się ,jak sam tego nie robisz !w00t
leszek_krakow Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Andi, Mnie nie chodzi o organizowanie się w restauracji (to mam nadzieję że faktycznie wychodzi nieźle !piwko ), ale o organizowanie się na różne wyjazdy, teraz akurat do Częstochowy, ewentualnie organizowanie się już na miejscu jako Burgmania. Próbowałem się o to pytaćna początku jak tylko pojawił się ten post, próbuję teraz i !sciana
Klubowicze Roni Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Leszek tak się składa, że zlot w Częstochowie nie jest priorytetem burgmaniaków i nijak się to ma do frekwencji np. na mszy naszej klubowej. Owszem w zeszłym roku były dwie grupy od nas ale razem już nie było dane siedzieć. Z prostej przyczyny, a mianowicie jedna była śląska, a druga warszawska i wystarczył minimalny brak synchronizacji co do wjazdu i jedni pojechali na lewo a drudzy na prawo. Zobaczysz sam ogrom imprezy i zrozumiesz o czym mówię. Dodatkowo było dużo osób (samotnych jeźdźców) z burgmanii, którzy jechali ze swoimi przyjaciółmi, bądź przyjeżdżali wcześniej czy później. To chyba na tyle,a Twoje pretensje są chyba nieuzasadnione. A co się tyczy takich knajpkowych spotkań , które wyżygał Ci andi.nb, to właśnie tam bardzo często zapadają jakieś decyzję, które nie zawsze są zapodawane na forum i może być tak, że grupa się jakaś utworzyła a ty o tym nie wiesz. pzdr i mam nadzieje na spotkanie na JG.
leszek_krakow Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Roni, pretensji nie mam - chciałem się tylko dowiedzieć czy jest coś zorganizowane. Nie problem chyba zapodać hasło że spotykamy się np. o 9.30 tu i tu, jedziemy na Przeprośną Górkę na 10.00, tam ustawiamy się w kolumnie itp...
helmutek76 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Grupa Warszawska: zbiórka grupy wyjazdowej - Janki Macdonald (koło Ikei). Startujemy o 7:00. . Z tego co zdążyliśmy wstępnie ustalić, Pierszy Pit-Stop w Piotrkowie na stacji - zabieramy brać burgmańską no i pierwszy postój na tankowanie koło godz 8:30 Drogi Pit-stop Częstochowa koło Tesco koło godz 10.00 Do zobaczenia po drodze i na miejscu (Częstochowa :-))
Klubowicze morwa37 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Jestem na pewno o 7.00
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Grupa Łódzka wyjeżdża o 7 z Łodzi postaramy się na Was zaczekać przy Tesco o 10 !scooter
Barti Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Grupa Warszawska: zbiórka grupy wyjazdowej - Janki Macdonald (koło Ikei). Startujemy o 7:00.Jak by co proszę dzwonić 519514975. Z tego co zdążyliśmy wstępnie ustalić, Pierszy Pit-Stop w Piotrkowie na stacji - zabieramy brać burgmańską no i pierwszy postój na tankowanie koło godz 8:30 Drogi Pit-stop Częstochowa koło Tesco koło godz 10.00 Do zobaczenia po drodze i na miejscu (Częstochowa :-)) To jak liczna ta grupa Warszawska jedzie? Kto z Warszawy pomyka na 100%?
Klubowicze morwa37 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dotarłem już do domku,dzięki wszystkim za fajny wyjazd i spotkanie w Częstochowie z grupą śląską i łódzką było bardzo fajnie was zobaczyć jeszcze raz pozdrawiam wszystkich.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Pozdrówka dla wszystkich spotkanych w Częstochowie Burgmaniaków !OKK
Klubowicze karton Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2010 dzięki za spotkanie, zlot wszystkim burgmaniakom , motocyklistom z którymi przyjechaliśmy na J.Góre super jak co roku tylko skuter max i Wasza grupa niema porównania co pizdzik50 żonie się b.podobało pozdrawiam
helmutek76 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Grupa Warszawska była reprezentowana w składzie: Sylwia Morwa37 Wojtecki helmutek76 Renatka Melduję, że o 20:00 z Renatką szczęśliwie dotarliśmy do domu. Pozdrowienia dla grupy Śląskiej no i czekamy na publikację zdjęć grupowych :-) Do zobaczenia na zlocie Burgmania 2010
voit Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dzięki za spotkanie w tym Ważnym Dniu. Było nas całkim sporo. !OKK
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dziękuję za miłe spotkanie z liczną grupą Burgmaniaków. Kilka zdjęć (część z nich to prawie lista obecności).
Pieniek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Pozdrowienia dla grupy łódzkiej z którą miałem okazję chwilę porozmawiać na Przeprośnej Górce oraz dla Sylwi, Wojteckiego i Morwy 37, których mijałem i wymachiwałem w drodze powrotnej do Warszawy. Pozdrawiam Pieniek.
bemol77 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Bardzo się cieszę że wyjazd się udał, pogoda dopisała i wszyscy wrócili szcześliwie do domu !OK ja niestety mam nie do końca sprawny sprzęt i musze nad nim jeszcze trochę popracować (dokupić kilka nowych plastików i części) !OKK Niestety Wninpio miałeś rację...
Gość suzuki.team Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 zlot superowy POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH MAXI!!! Klimat Nieziemski:)
andi.nb Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dzięki wszystkim ,fajnie was było zobaczyć Grupa Śląsk !OK Patryk -zdięcia super,do nastepnego !TAZ
Wojtecki Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dzieki wszystkim bylo bosko,nastepna imprezka dla mnie z wami to bedzie Warka taki moj los zawodowy,zdjecia rewelacja
Sympatycy pawel883 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Dzięki za spotkanie i wspólną jazdę.Miło było was spotkać Wa-wa ,Poznań,Małopolska,Skieleczyzna ,Nałęczów ,Roni z ekipą ,Świder z Bajbiną i wielu wielu innych.
Rekomendowane odpowiedzi