eMKa Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Znany jest już termin Zlotu Gwiaździstego Jasna Góra 2010. Uroczyste rozpoczęcie sezonu motocyklowego odbędzie się w dniach 17 i 18 kwietnia 2010 roku na Jasnej Górze. W ubiegłym roku, wg Komendy Miejskiej Policji w Częstochowie, na Jasnej Górze było ponad 23.000 motocykli i 40.000 ludzi. Był to największy motocyklowy zlot w Europie. Jeśli ktoś chciałby plakat (można go zobaczyć tutaj) aby szerzej rozpropagować to wydarzenie, w marcu postaram się go mieć u siebie w większej ilości. Mógłbym je rozesłać do kilku naszych prężnie działających regionów, żeby na spotach można było się weń osobiście zaopatrzyć. Co o tym sądzicie?
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2010 W zasadzie i tak mam zamiar tam jechać,ale pomysł dobry
Gość michu044 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Myślę że i ja zawitam z znajomym:)
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 9 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 9 Lutego 2010 Chociaż wolę bardziej kameralne zloty to myślę, że w tym roku przyjadę do Częstochowy
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2010 W 2009 tak zmarzłem, że paluszki czucie straciły. Jak będzie znowu 2 stopnie to tym razem ................................................. też pojadę.
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2010 Obecny Jak dziadek jedzie to ja też !YES
Enek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Tez bede. Mysle ze Burgmaniacy powinni sie spotkac w jednym ustalonym miejscu i razem prezentowac Burgmanie. Co wy na to?
Klubowicze Trebor Opublikowano 9 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2010 Byłem dwa razy , będę trzeci !tut Pozdrawiam Trebor !OK
Klubowicze Karolina Opublikowano 9 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2010 Mysle ze Burgmaniacy powinni sie spotkac w jednym ustalonym miejscu i razem prezentowac Burgmanie. Co wy na to? No właśnie. Bo ja ostatnio choć wypatrywałam to nikogo z Burgmanii nie wypatrzyłam... !tut
Dzięgiel Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Mysle ze Burgmaniacy powinni sie spotkac w jednym ustalonym miejscu i razem prezentowac Burgmanie. Co wy na to? No właśnie. Bo ja ostatnio choć wypatrywałam to nikogo z Burgmanii nie wypatrzyłam... !tut Przecież na środku była flaga burgmanii na baaardzo wysokim maszcie.Patryk się o to postarał !OK
Barti Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Ja napewno jadę !OK Jeśli bedzie zbierała sie wieksza grupa z Warszawy na wspólny wyjazd to chętnie się podłącze !tut
Klubowicze Karolina Opublikowano 9 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2010 Mysle ze Burgmaniacy powinni sie spotkac w jednym ustalonym miejscu i razem prezentowac Burgmanie. Co wy na to? No właśnie. Bo ja ostatnio choć wypatrywałam to nikogo z Burgmanii nie wypatrzyłam... !tut Przecież na środku była flaga burgmanii na baaardzo wysokim maszcie.Patryk się o to postarał !OK To co ja ślepa!? Chyba zmienię soczewki na mocniejsze... Naprawdę nie widziałam. Może była za wysoko?.. !OK
eMKa Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 (...) Jak dziadek jedzie to ja też !tut !OK "Dziadek do orzecha"?
Gość suzuki.team Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zjawię się na 100% Niemozna przegapić otwarcia! Pozdrawiam! !tut
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2010 (...) Jak dziadek jedzie to ja też !zorro !zorro "Dziadek do orzecha"? !zorro Trudny orzech do zgryzienia !w00t Pewnie też się wybiorę.
Niunio Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Pojawię się na 100 %. Spotkanie pod Tesco tak jak rok temu?
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 10 Lutego 2010 Obecny !zorro Jak dziadek jedzie to ja też !zorro Oj, będziemy łupać skorupki !zorro
Marynarz Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 No w zeszłym roku niestety nie byłem więc może w tym się uda !zorro
antoniaczek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 I my się pewnie wybierzemy. A wyjazd na 2 dni, czy tylko niedziela ?
Misiek_500V Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Też planuję zaliczyć ten zlot !happybth
KAZI Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Mam nadzieję, że i ja dotrę. Oczywiście z grupą poznańską. Namawiam również żonę - może się skusi...
Marynarz Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 I my się pewnie wybierzemy. A wyjazd na 2 dni, czy tylko niedziela ? ooo... to jest dobre pytanie !happybth
prodzyn Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Trzeba tam być. Byłem w zeszłym roku. Flaga była. W tym roku też będę !happybth
eMKa Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 Zastanawiam się czy nie zastosować rozwiązania kompaktowego: w sobotę nasze rozpoczęcie w Wa-wie lub okolicy, a niedziela na Jasnej Górze. Co Wy na to? Taki wiosenny moto-łykend? !scooter
Rekomendowane odpowiedzi