Klubowicze pazdzioch Opublikowano 26 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2010 Witam SimonWarka jestem z Aleksandrowa Łódzkiego i wybieram się na Zlot Gwiaździsty nie wiem skąd wiesz że 17 w Łodzi coś się szykuje,jeśli tak to się spotkamy ,a jeśli nie to masz mój tel w mapie Burgmanii
Barti Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 SimonWarka napisał(a): p.s. Czy dobrze widzę, że Bemowa w tym roku nie ma? Możliwe to? Jedyne co znalazłem na temat rozpoczęcia na Bemowie - TU NADUŚ
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Marca 2010 kmodzele napisał(a): .........Rok temu byłem na środku placu (dokładnie centralnie) i NIE WIDZIAŁEM burgmanowej flagi. Choć bardzo się rozglądałem za skuterami. .......
mariusz8180 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Cześć wszystkim jeżeli będę mógł pomóc w czymkolwiek komukolwiek z szanownych kolegów i koleżanek w dniu zlotu proszę pisać dzwonić na pewno pomogę aktualnie nie posiadam maxi odkąd sprzedałem swojego ukochanego burka ale mam nadzieje że to niedługo się zmieni co to będzie jeszcze nie wiem tak że służę pomocą napewno bedę na imprezie Pozdrawiam Mariusz Tel: 783 758 236
kmodzele Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Mariusz8180 Wydaje mi się, że Twoja skrzynka na prywatne wiadomości się zapchała i nie przyjmuje kolejnych, a Twój e-adres, który jest zapisany w danych forum, nie działa. Nie można do Ciebie niczego napisać inaczej niż tu. Proszę odetkaj skrzynkę, zreanimuj swój e-mail i odezwij się do mnie, proszę kmodzele@plusnet.pl Przepraszam za OT, ale nie mam innego sposobu na kontakt z Mariuszem.
andrea-torun Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ja w ubieglym roku tak zmarzlem z Torunia do Czestochowy,ze w tym roku pojade tylko jak bedzie na termometrze 10 na plusie.Ubrany bylem na max -sa.Ale impreza warta zaliczenia.Kto nie byl to polecam.Pozdrawiam.Andrea
voit Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Podobnie jak Mariusz8180, służe pomocą w Częstochowie. Kontakt 728 490 258
mariusz8180 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Przepraszam wszystkich którzy do mnie pisali a ja nie odpisywałem jeszcze raz przepraszam
SimonWarka Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Przy okazji zapytam, jak wygląda ramowo cały ten zlocik? Msza, gadu-gadu i koniec? Co jest "ekstra" w tym zlocie? Pozdrawiam!
Glub Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Kiełbatron z ognicha i uścisk Dłoni Prezesa:)
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2010 A ja mam pytanie.O której godzinie grupa warszawska planuje być w okolicach Łodzi,może byśmy do Was dołączyli
Dzięgiel Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Patryk napisał(a): kmodzele napisał(a): .........Rok temu byłem na środku placu (dokładnie centralnie) i NIE WIDZIAŁEM burgmanowej flagi. Choć bardzo się rozglądałem za skuterami. ....... Faktycznie trochę słabo ją widać . Buhaha
Barti Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Czy ktos z Warszawy wybiera sie 18 do Częstochowy? Czy jest planowany jakiś wspólny przejazd?
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Czy zlot się odbędzie? Czy posiada Ktoś z Was aktualne dane? Właśnie podali w wiadomościach radiowych że ceremonia pogrzebowa Pary Prezydenckiej planowana jest na niedzielę?
Niunio Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Nadal nie wiadomo, trzeba śledzić fora motocyklowe. Sam mam zagwozdkę jechać czy zostać na pogrzebie.
Gość kuba_z_katowic Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 przed chwila w radiowej 3 powiedziano ze ceremonia pogrzebowa ma byc w sobote a ceremonia pogrzebowa pary pprezydenckiej w niedziele wiec najprawdopodobniej caly weekend w czestochowie zostanie odwolany-przynajmniej tak mnie sie wydaje
helmutek76 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Ja zgłaszałem chęć przejazdu z Warszawy do Częstochowy 18.IV. Pogrzebów nie bardzo lubię.... Wydaje mi się, że wątek modlitwy za Parę Prezydencką będzie elementem mszy na Jasnej Górze..... Dla mnie jedno nie wyklucza drugiego....
Niunio Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Jasne, że nie wyklucza. To raczej kwestia wewnętrznego wyboru każdego z nas.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Jest oficjalna informacja, oto tekst : " Wszystko bedzie zgodnie z naszym planem. Do zobaczenia na Jasnej Gorze Mocno prawice sciskam Wiktor Zapraszam www.rajdkatynski.net "
SimonWarka Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Czy z związku z zalobą etc, będzie kiełbatron albo inne krótkie spocidlo po mszy? Czy jednak po mszy, uciekamy do domow? p.s. Czy ktos wraca z Jasnej Góry do Poznania / Wielunia / Ostrów WLKP / Jarocin?
drzewo Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 SimonWarka napisał(a): p.s. Czy ktos wraca z Jasnej Góry do Poznania / Wielunia / Ostrów WLKP / Jarocin? Kilka osób do Poznania napewno bęzie jechało. Jeśli chcesz się dołącyć to zapraszamy.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Komunikat dotyczący zlotu w Częstochowie. Proszę może umiecie go wstawić do posta. oto link: http://rapidshare.com/files/375646591/Jasna_Gora10.pdf.html
eMKa Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Oficjalna wiadomość ze strony Stowarzyszenia Rajd Katyński: Zapraszamy wszystkich motocyklistów na uroczyste rozpoczęcie sezonu motocyklowego będące jednocześnie oddaniem czci osobom, które zginęły w katastrofie pod Smoleńskiem. W sobotę, 17 kwietnia o godzinie 18.00 - spotkanie pamięci w sali Ojca Kordeckiego połączone z koncertem pieśni Poleskich Sokołów. W niedzielę, 18 kwietnia o godzinie 12.00 - Msza Żałobna za Prezydenta Rzeczpospolitej Lecha Kaczyńskiego - prosimy o przybycie wszystkich tych motocyklistów, którzy w ten symboliczny sposób pragną uczcić pamięć Prezydenta, jego małżonki i wszystkich osób, które zginęły 10 kwietnia w drodze do Katynia. Nie ma zatem żadnych wątpliwości. Co do "kiełby i spocidła" - rozumiem, że chodzi o Rozpoczęcie Sezonu Burgmanii dzień wcześniej w k-le św. Stanisława Kostki na Żoliborzu - będą.
leszek_krakow Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Mam kilka pytań co do Jasnej Góry: - czy jest jakieś miejsce gdzie spotyka się Burgmania (jeżeli nie to rozumiem że startujemy z Przeprośnej Górki o godz. 10 w niedzielę), - formujemy jakąś grupę w paradzie czy "każdy orze jak może", - czy jedzie ktoś z kierunku Krakowa? (jaka trasą? - ja ze względu na uroczystości w Krakowie proponuję trasę Kraków-Skała-Olkusz-Dąbrowa Górnicza i później "jedynką" do Częstochowy)
voit Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 leszek_krakow napisał(a): Mam kilka pytań co do Jasnej Góry:- czy jest jakieś miejsce gdzie spotyka się Burgmania Podbijam. W zeszłym roku o ile się nie mylę spotykaliście się pod TESCO o 9.00, a jak w tę niedzielę.
Rekomendowane odpowiedzi