Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Pomysł warty rozwagi !scooter popieram

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• leszek_krakow

6

• helmutek76

6

• ZYBEX

5

• Niunio

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano
Zastanawiam się czy nie zastosować rozwiązania kompaktowego: w sobotę nasze rozpoczęcie w Wa-wie lub okolicy, a niedziela na Jasnej Górze. Co Wy na to? Taki wiosenny moto-łykend? !scooter

Popieram ;) .

Opublikowano
Zastanawiam się czy nie zastosować rozwiązania kompaktowego: w sobotę nasze rozpoczęcie w Wa-wie lub okolicy, a niedziela na Jasnej Górze. Co Wy na to? Taki wiosenny moto-łykend? !scooter

Ja jest ZA, jak najbardziej... bo w sumie nie każdy tam będzie mógł pojechać i będzie miał taki przedsmak tego w sobotę (w skali mikro ;) ).

Opublikowano

Pomysł bardzo dobry. Czy będzie grupowy przejazd z W-wy do Częstochowy?

Opublikowano

No i kolejny termin !happybth wpisany do kalendarza czekam na dokładniejsze info co do przejazdu

• Klubowicze
Opublikowano
Zastanawiam się czy nie zastosować rozwiązania kompaktowego: w sobotę nasze rozpoczęcie w Wa-wie lub okolicy, a niedziela na Jasnej Górze. Co Wy na to? Taki wiosenny moto-łykend?  !happybth

Moim skromnym zdaniem super pomysł. Podpisuję się dwoma rękami.

Można by spróbować wprost z warszawskiego spotkania pojechać w okolice Częstochowy na jakiś camping. Przedsmak Burgmanii 2010.

Opublikowano

Jade :)

• Sympatycy
Opublikowano

Można by spróbować wprost z warszawskiego spotkania pojechać w okolice Częstochowy na jakiś camping. Przedsmak Burgmanii 2010.

Jestem za :) Przecież nie będę pisał, że może być zimno. !holiday Twardym trzeba być. :)

Opublikowano

Dwa lata temu jak wyjeżdżałem z W-wy do Częstochowy na zlot to było +3 stopnie, ale dałem radę robiąc dwie przerwy w jeżdzie na rozgrzanie na stacjach paliw. Na pewno się uda byle nie sypał śnieg !happybth

Opublikowano

Wrzonio z tym campingiem to spoko jak cały śnieg nie stopnieje nie trzeba będzie brać namiotu - zawsze zostaje iglo !happybth jednak jeśłi temp w nocy będzie wyższa niż +3 można myśleć !happybth

Opublikowano

Repertuar Teatru twierdzi że i ja pojadę :D

Opublikowano
Zjawię się na 100% Niemozna przegapić otwarcia! Pozdrawiam! :D

WYBIERAM SIĘ I JA. PIRWSZY RAZ ZAWITAM NA TYM ZLOCIE CHOCIAŻ NA JASNEJ GÓRZE JESTEM CO ROKU . PRAWDOPODOBNIE WYRUSZĘ JUŻ W PIĄTEK . DO MIŁEGO JAK SĄDZE SPOTKANIA :D

Opublikowano

Spoko chłopie, kumamy że się jarasz ale caps lock ci się zaciął :D

Gość michu044
Opublikowano

No i masz, mój repertuar miesza w moich planach. ;) wyjazd stoi pod znakiem zapytania!

Opublikowano

Cześć,

Czy jest już jakiś pomysł (miejsce, godzina) na spotkanie przed Częstochową i wspólny Burgmaniowy wjazd?

Gość kojakdzidek
Opublikowano

Witam.

I ja z przyjemnością pojadę poświęcić kółeczka. Ale bardzo proszę o niedzielę czyli o 18 kwietnia bo 17tego jestem bardzo zajęty .....

żenię się :) !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

potwierdzam po raz 3 obecność.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja chętnie wybiorę się do Częstochowy 18.IV. Będę startował z Warszawy (17.IV jestem na otwarciu w W-wie).

Przeglądałem wstępnie trasę ok 210 km i szacowany czas przejazdu to ok 3.5h. Patrząc na program myślę, że z Janek 3baby wystartować koło 7.00.

Jacyś chętni do utworzenia grupy ruszającej z Warszawy - proszę o info.

Opublikowano
Zastanawiam się czy nie zastosować rozwiązania kompaktowego: w sobotę nasze rozpoczęcie w Wa-wie lub okolicy, a niedziela na Jasnej Górze. Co Wy na to? Taki wiosenny moto-łykend? :D

Pomysł dobry, tylko w sobotę trzeba będzie wprowadzić prohibicję :), bo wyjazd poranny w niedzielę może wielu zaskoczyć.

W zeszłym roku miałem trochę przygód, ale czego się nie robi dla przyjemności podróżowania :) .

P.S.

Jeszcze jedna strona oponki została do zamknięcia :)

• Klubowicze
Opublikowano

W zeszłym roku miałem trochę przygód, ale czego się nie robi dla przyjemności podróżowania  :D .

P.S.

Jeszcze jedna strona oponki została do zamknięcia  :P

Już lecę gotować kluski ;)

Opublikowano

Będę i ja.

Tyle, że wzorem ubiegłego roku, pojadę w kilka moto z kolegami z pracy.

Przy czym ja pojadę chyba już w piątek. Piątkowy wieczór i sobotę planuję poświęcić na pokręcenie się po Częstochowie.

Nocować będę w Poraju - ładna okolica, jezioro i blisko do city.

Rok temu byłem na środku placu (dokładnie centralnie) i NIE WIDZIAŁEM burgmanowej flagi. Choć bardzo się rozglądałem za skuterami.

Sowem, jak ktoś wali z W-wy w piątek, chętnie potowarzyszę, dostosuję się czasowo.

_

Trochę od rzeczy: czy też uważacie, że zeszłoroczne kazanie było pod psem? Ksiądz mając przed sobą taką rzeszę chętnych do słuchania ludzi, mógł zrobić naprawdę wiele dobrego, mówiąc coś do rzeczy, coś podnoszącego na duchu. Są ksieżą, którzy to potrafią. Np gdy słucham kazań biskupa Niziołka, zawsze się wzruszam.

A to kazanie w 2009 - to było straszne marnotrastwo okazji. Tak przysmęcił, że po 1/3 straciłem wątek. Jak można było do takiej mszy puścić kolesia z tak dennym kazaniem? Bardzo nieodpowiedzialny krok.

Opublikowano

Może zgłosimy Twoją kandydaturę jako współredagującego kazanie?

I wsród księży/zakonników są specjaliści i "specjaliści", a Ty ile "wyniesiesz" to już inna sprawa ....

Opublikowano
Może zgłosimy Twoją kandydaturę jako współredagującego kazanie?

I wsód księży/zakonników są specjaliści i "specjaliści", a Ty ile "wyniesiesz" to już inna sprawa ....

Tobie się podobało? Interesuje mnie czy tylko ja takie wrażenie miałem, czy inni myślą podobnie.

Ale robi się z tego OT.

Opublikowano

Będąc całkowicie szczerym więszkość kazań z niedzielnej mszy przelatuje mi między uszami....

Ktoś zapronował mi abym się wybrał do Św Anny na 18:00 - dla mnie to są mistrzowie,

Panie, normalnie się tak człowiek wsłucha rozkręci, a oni już kończą....

Inne miejsce to wsponienia z czasów studiów - parafia Św Rocha - msze dla studentów o 20:00.

A jak zauważyłeś to o którym mówisz - przeleciało.....

Opublikowano

Nie straszcie błagam pogodą...mam nadzieję, że pogoda będzie na tyle przyjemniacza, aby spokojnie, bez obaw o powikłania chorobowe wsiąść na Nexa i dojechać na Jasną :lol:

Nie wiem czy ktoś jest z Łodzi, ale własnie 17tego w Łodzi jest też jakieś rozpoczęcie sezonu - jak ktoś się szykuje, dajcie znać, bo również planuje przybycie właśnie do Łodzi, a dzień póxniej na Jasną ;]

p.s. Czy dobrze widzę, że Bemowa w tym roku nie ma? Możliwe to?