Sympatycy szorstki Opublikowano 20 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Lutego 2010 Też byłem, godzinkę, pooglądałem "śladowe" ilości maxi, spotkałem parę osób (MariuszBurgi, Krzytro, Sebulba, Ssylwia, Mamuska i Przemo - pozdrowionka!) i wróciłem do domku z uczuciem niedosytu... Zwłaszcza, że fotografując SWT400 usłyszałem tekst jakiegoś pajaca: "Chodźmy stąd, "kibla" przecież nie będziemy oglądać...". W Kymco liczyłem na MyRoad-a i nowego Xcitinga, niestety zawiodłem się. Ciekawie było obserwować fotografujących, którzy w większości nie koncentrowali się wcale na jednośladach I mieli rację BTW: Wrzonio, mam identyczne ujęcia GP800 + kokpit pzdr
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 20 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2010 Ciekawie było obserwować fotografujących, którzy w większości nie koncentrowali się wcale na jednośladach I mieli rację BTW: Wrzonio, mam identyczne ujęcia GP800 + kokpit pzdr To wrzucaj co masz.
pisklak Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 JA też dzisiaj byłem, pooglądałem sprzęty, jednak bez zbytnich emocji, ponieważ doszedłem do wniosku, że wole jeździć niż się biernie przyglądać ... W przyszłym roku się raczej nie wybieram. Pozdr. Pisklak
Sympatycy szorstki Opublikowano 20 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Lutego 2010 Sęk w tym, że nic ciekawszego od GP800, Hybrid MP3 i kilku Vesp nie sfotografowałem, takie tłumy otaczały te "ciekawsze" "obiekty"... pzdr
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 20 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2010 Sęk w tym, że nic ciekawszego od GP800, Hybrid MP3 i kilku Vesp niesfotografowałem, takie tłumy otaczały te "ciekawsze" "obiekty"... pzdr A ja myślałem, że fotografowaleś to, na czym koncentrowali się inni fotografujący. Szkoda
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Lutego 2010 Worlan a żona wie o tej pani ?? To nie mój, to jakiś klon Mój T-max jest oznakowany
Noguru Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 No i ja dotarłem koło 12 i udało mi się wejść za friko heheh bo kumpel miał stoisko i dał mi opaskę tu macie trochę moich fotek więc podziwiajcie Targi ps Niezła ta gilera gp800 i najlepsze stoiska to Suzuki yamaha i honda ( suzuki najlepsze hostessy heheh )
Klubowicze fundi600 Opublikowano 20 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2010 Krzytro na białym królu i te czarne mufki
Barti Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Dzisiaj równiez odwiedziłem targi i muszę powiedzieć że maxi było mało ale ogólnie moto i akcesoriów sporo. A tu GALERIA ZDJĘĆ MariuszBurgi jeszcze raz wielkie dzieki za doradzctwo przy wyborze kurtki dla mojego plecaczka Bardzo miło było Cie poznać. Przy nastepnej okazji
Macek Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 My sie wybieramy dzisiaj ok. 14:00... Jakby ktos sie chcial jeszcze wybrac to prosze o kontakt na PM Ysabel i Macek
mxmichal Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 mam taką prośbę , ponieważ na 99% nie wyrobie sie żeby dziś odwiedzić targi a bardzo chce zobaczyć na żywo GP800 - czy ktoś mógłby się zapytać z którego salonu ona została wstawiona? z góry dziękuje.
pilot Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Krzytro na białym królu i te czarne mufki !OK Krzysiu jedyny biały król jest w Krakowie i nazywa się Smokowóz reszta to podróby. ( to japńce od gapiły kolor ode mnie).
Truszek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Widziałem te białe Burgmany z daleka. Jak już do nich dotarłem przez dziki tłum, to ... czarna rozpacz mnie ogarnęła jak zobaczyłem obicie kanapy 400-tki !OKK które miało chyba nawiązywać kolorem do drewnopodobnego wykończenia deski rozdzielczej Ale o gustach się nie dyskutuje
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 22 Lutego 2010 Z takim "beżem" to chyba też YP400 wychodziła jakiś czas... !w00t A wracając do wystawy to powiem szczerze, że GP800 w tym kolorze, zupełnie nie robiła wrażenia. Mogli chociaż czerwoną postawić... pzdr
Glub Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Pozycja w gp800 to jakaś masakra - niewygodne toto. co do hostess to były jakieś takie ledwo do odróżnienia od pań utwardzających pobocze. edit: ciekawe kto je ubierał, bo były w bardzo złym guście.
Truszek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 No to jak już sobie marudzimy, to ekspozycja BMW też nie powaliła mnie na kolana - głównie z powodu wystawionych używek w mało atrakcyjnym stanie !w00t
Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2010 co do hostess to były jakieś takie ledwo do odróżnienia od pań utwardzających pobocze.edit: ciekawe kto je ubierał, bo były w bardzo złym guście. Hmm... Jakby były ubrane w garnitur, melonik i teczkę jak w reklamie AliorBanku, to pewnie nie odwracałyby uwagi od niedociągnięć wystawienniczych. A tak, jest przynajmniej o czym pogadać/ponarzekać... pzdr
Kaśka Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Dla mnie wystawa gorsza w 100 % od zeszłorocznej ...właściwie nie było co oglądać chociaż było GP 800 a tak sama chińszczyzna a i koledzy zawiedli nikt nie chciał się spotkać żeby się poznać..... szacun dla Fundiego
Glub Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 szorstki- kobietę można ubrać ładnie i seksownie i nie musi przy tym wyglądać jak ssak leśny...
Rekomendowane odpowiedzi