Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Administrator Opublikowano 31 Stycznia 2010 W dniach 19-21 Lutego 2010 roku odbywać się będzie II-ga Ogólnopolska Wystawa Motocykli 2010 organizowany przez firmę Motoroni. Miejsce tak samo jak w zeszłym roku: MT Polska przy ulicy Marsa 56 w Warszawie. Szykuje się kilka premier choć w kategoriach maxi raczej zastój Pokazane zostaną jedynie znane modele dużych skuterów (może jakieś liftingi) a jedyne co może się pojawić z pojazdów płozowych nieznanych to Honda 125 PCX... choć i to nie jest pewne Dziwi natomiast brak stoiska Yamahy... że o Piaggio/Vespie/Gilerze czy Kymco nie wspomnę Tak czy owak- na targach Klub Burgmania będzie jak zawsze obecny !OK , więc do zobaczenia Link do strony targów
Sympatycy szorstki Opublikowano 31 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2010 Czyli klasycznie, imprezę zdominuje chińska myśl techniczna, w myśl zasady Cena Czyni Cuda... Ale przejść się można, zwłaszcza, że mam "rzut beretem". pzdr
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Administrator Opublikowano 31 Stycznia 2010 Czyli klasycznie, imprezę zdominuje chińska myśl techniczna,w myśl zasady Cena Czyni Cuda... !scooter Masz rację, napewno pojazdów made in china nie zabraknie, jednak ogólnie sprzedaż chińskich skuterów w 2009 spadła drastycznie. Ciekawe więc jak zareaguje na to rynek... tzn. rynek sprzedawców 2010. Jedno jest pewne, sporo małych importerów odpadnie. No cóż, sam jestem ciekaw jakie będą panowały nastroje podczas targów i jakie prognozy będą przewidywali importerzy na ten rok.
jagroski Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 W dniach 19-21 Lutego 2010 roku odbywać się będzie II-ga Ogólnopolska Wystawa Motocykli 2010 organizowany przez firmę MotoroniDziwi natomiast brak stoiska Yamahy... że o Piaggio/Vespie/Gilerze czy Kymco Mariuszek chłopaku, ogarnij się i proponuję ci spojrzeć na stronę organizatora w/w wystawy, a tam jak wół widać, że Yamaha jest wystawiana przez PolandPosition - obecny ich dealer, oraz że KYMCO również się wystawia !happybth , więc nie pojmuję skąd te mylne informacje, że Yamahy i Kymco na targach ma nie być??? !happybth Może pomyliły ci się z targami w Mediolanie? !YES
Barti Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Fajnie jesli pogoda sie troche wyklaruje i bedzie można zawitać na targi !scooter . W zeszłym roku cięzko bylo z parkingiem dla samochodu (i jeszcze płatny) !V . W tym mam nadzieje że dotre na !OK
ptaku_1 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Ja w zeszlym, roku bylem i bylo mase miejsc w podziemnym parkingu. W tym roku pojade oblukac sobie spodenki, bede mial duzy wybor w jednym miejscu. Z checia popatrze na nowy wynalazek Rometa model Division ktorego polska premiera ma wlasie byc na tej wystawie.
Artysciak Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 I ja się wybieram. Planuję w sobotę zwiedzić wystawę, przed sezonem warto zobaczyć co jest grane.
Barti Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Ja będę szukał jakiegoś sprzęta dla swojego plecaczka Może przybędzie nowy burgmaniak
Kaśka Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 No hej, ja również bedę w sobotę jak byście chcieli sie zobaczyć to może gdzieś na targach w centralnym miejscu ,...tylko o której? !happybth
Klubowicze krzytro Opublikowano 17 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Lutego 2010 Ale przejść się można, zwłaszcza, że mam "rzut beretem". O której będziesz?
Marynarz Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Ja się wybieram w sobotę i będe tam już o 10.00 (mam nadzieję że piątkowym wieczorze tłoku rano nie będzie )
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Lutego 2010 A ja będę (jeśli zdążę przed zamknięciem ) w piątek przy okazji wizytacji w Stolycy.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Administrator Opublikowano 19 Lutego 2010 Chciałem zdementować sugestie zamieszczone w pierwszym poście... tak to jest jak czerpie się wiedze niby "ze żrodła" Do rzeczy: na targach jest oczywiście Yamaha jak i Kymco. Bardzo pozytywnie zaskoczyło mnie stoisko Piaggio/Gilera/Vespa... nie spodziewałem się zobaczyć tam np. MP3 hybrid' a !holiday a jednak... !happybth Ciekawostką są pokazane małe skutery z elektrycznym napędem, które są, w pewnym sensie, spuścizną po nie istniejącym już Vectrixie. Np. Govecs Oczywiście na targach nie brakuje pojazdów rodem z CHRL... rzekłbym nawet jest ich "bogato" Więcej szczegółów i może jakieś pierwsze fotki za kilka godzin. !happybth
dr.big Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 O wlasnie, dowiedz sie o cene "duzego" Vectrixa, bo cos slyszalem ze jest teraz nizsza o jakies 5-6 tysi !happybth ...
Mario Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Więcej szczegółów i może jakieś pierwsze fotki za kilka godzin. !happybth Zobacz czy są jakieś Vespy ? !happybth
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Administrator Opublikowano 19 Lutego 2010 Są i to nawet dość sporo !happybth
Glub Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 się zamierzam wybrać dopiero w niedziele. tak po 13.
Mamuśka Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Tak Ssylwia - ja się wybieram... Będę pewnie w okolicach 12tej...
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 19 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2010 Byłem dzisiaj na wystawie. Jestem zaskoczony dużą ilościa zwiedzających w piątek. Cały parking podziemny zapełniony. Obawiam się że w sobotę i w niedzielę moze być jeszcze więcej ludzi. Warto przyjść i pooglądać sprzęty. Jest sporo motocykli i skuterów, a także kasków (chociaz nie wszystkie można poprzymierzać), odzieży i akcesoriów. FOTKI
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 19 Lutego 2010 Widzę, że warto jednak sie przejść... Szkoda, że nie będzie "zorganizowanej akcji nalotu Burgmanii" na wystawę... !yeah Jak mi się uda, to pewnie koło południa wpadnę. pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Lutego 2010 Jakoś nie mogę się zdecydować Będę jechał koło 14, jak ktoś chce się zabrać proszę o tel. lub PM.
Sympatycy Arecki Opublikowano 20 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 20 Lutego 2010 Zaraz po piętnastej też powinienem dojechać, mam nadzieję, że da się gdzieś zaparkować .
Marynarz Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Właśnie wróciłem i powiem szczerze, to samo co rok temu... no może z wyjątkiem Hybrid MP3, SW-T400. Ale u większości generalnie bez jakiś powalających na kolana zmian. Generalnie pojechałem bardziej podotykać nowe modele kasków LS2, Airoh, Schoei, Schubert Fakt jest taki że i jak rok temu króluję chińszczyzna w 5 smakach (albo może nawet i 55 ). TUTAJ macie parę fotek... no niestety tylko parę (bo zapomniało mi się naładować aku - i to 2ch sztuk do aparatu, skleroza !sciana ). Worlan a żona wie o tej pani ?? Hm... cos w tym jest... Jutro podrzucę coś może jeszcze jak kolega wróci...
Rekomendowane odpowiedzi