Enek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Opublikowano 30 Stycznia 2010 jechal !happybth i zgubil...... PS. ile skrzynek piwa tam lezy?????????policzylem wszystkie-mozna sie pomylic o 5:D:D:D
Marynarz Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ja wiem, ja, ja... Tam leży jedna krzynka piwa !OK a tak BTW to pewno w okolicy otorzyli jakiś zakład wulkanizacyjny a kierowca tego auta co to pogubił krzynkę piwa to pewno z rodziny jest
drzewo Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jak juz komuś uda się policzyć skrzynki to może jeszcze powie ile butelek sie flaszek się stłukło !scooter
jack daniels Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ja proponuję bardziej optymistyczną wersję pytania. Ile browarków się ostało? !scooter I tak na przyszłość proszę nie umieszczać drastycznych zdjęć na forum!!! Zniesmaczony J.D.
Misiek_500V Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Wg jednego z dowcipów: Leży w ch*j skrzynek piwa i w ch*j i jeszcze trochę potłuczonych butelek !scooter
Rekomendowane odpowiedzi