Skocz do zawartości
Forum Burgmania

głosujemy na fanklub motoryzacyjny roku 2010?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NO I JESTEŚMY W 10 ;):lol::lol::lol: ale głosujemy dalej

• Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Artix

18

• Barti

14

• czaro69

14

• eMKa

12

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

9 miejsce tak trzymac, tzn tak klikac, waszmoscie i wacpanny tak klikac

Opublikowano

Powiem tak wysłałem głos, !YES z 8-ju komputerów tak, że interesuje nas teraz pierwsza trójka !scooter

Opublikowano

Wczoraj wracając z pracy zrobiłem mały spacer po osiedlu, 6 głowsów oddanych i widać odrazu efekty - 9 miejsce... tak 3mać !!!

Opublikowano

no i ja dorzucilem pkt. jest 4046

Opublikowano

Ha mi się jeszcze udało zagłosować ze wszystkich komórek w domu !piwko

Opublikowano

Fakt, z tela się też da !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

Moi drodzy zmieniono regulamin głosowania na najlepszy fanklub i tak do finału przechodzi 10 klubów motoryzacyjnych.

Powołana specjalnie Kapituła wyłoni na podstawie „obiektywnych kryteriów” !happybth !happybth z finalistów najlepszy fanklub.

Plebiscyt trwa do 21-02-2010 jesteśmy na miejscu 9 – mamy szansę na wygraną. !happybth !happybth !happybth

Opublikowano
(...)

a na dodatek nastąpiła zmiana w regulaminie na naszą korzyść !

"Zmiana regulaminu - rozszerzenie grona finalistów (10.02.2010 14:35)

Ogromne zainteresowanie, z jakim spotkał się organizowany przez nas konkurs skłoniło nas do podjęcia decyzji o rozszerzeniu grona finalistów z 5 do 10 fanklubów. Zmieniony został odpowiedni zapis w regulaminie."

tak więc starać, starać, TYLKO UCZCIWIE !! (...)

Zmieniono. !happybth

...jakiś czas temu !happybth !happybth

"O czem" cytowany Marynarz doniósł uprzejmie w "zeszłem tygodniu" !happybth.

A my stukamy, klikamy, głosujemy... !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

Ups coś mi umknęło :(

Chociaż wtedy nie byliśmy na 9 miejscu więc może warto przypomnieć ;)

I bez przerwy oczywiście głosujemy, głosujemy.........głosujemy ;)

Opublikowano

Jezeli wszyscy zaglosuja moji znajomi z gg to ponad 40 głosow przybedzie ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Łomatko :( Tydzień mnie nie było, a tu jesteśmy prawie w czołówce ;)

;)

pzdr

• Administrator
Opublikowano
Łomatko :( Tydzień mnie nie było, a tu jesteśmy prawie w czołówce ;)

:(

pzdr

No to klikaj, klikaj bo glosy uciekają !OKK

Opublikowano

Witajcie, no i jesteśmy na 8 miejscu....:( :( ;) A teraz do dzieła bo nie możemy dać się zepchnąć poza pierwszą dziesiątkę !OKK

Opublikowano

Jestesmy jedynym klubem motocyklowym (skuterowym) tak wysoko i w pierwszej dziesiatce ;)

Opublikowano

Normalnie się poruszenie zrobiło w internecie byle tak dalej a wyprzedzimy nawet passatowców ;)

Opublikowano

Ciekawe swoją drogą co ta specjalna Kapituła będzie brała pod uwagę przy wyborze :(

W jednym z punktów regulaminu można przeczytac

"D. Kapituła Plebiscytowa

Celem wyłonienia osób nagrodzonych, a w szczególności w celu wyłonienia najlepszej strony internetowej fanklubu motoryzacyjnego Komisja powoła Kapitułę Plebiscytową"

Ciekawe więc jak to będzie wygladalo bo z tego co patrzyłem to wiekszość stron pozostałych klubów to z reguły same fora internetowe. Wedlug Mnie Burgmania jest naprawde dobrze zorganizowana, strona internetowa też ciekawa więc może w tym roku będziemy mieli kolejny zlot !OKK Trzymam za to kciuki ;) oczywiscie klikając nowe głosy :(

Opublikowano

4460; pozycja 8

Rewelka. Dzieje się chyba tak jak często bywa "na światłach". Wystartowaliśmy, że niejednemu kolesiowi z VW, Nissana lub Alfy szczęka pewnie opada, a w oczach widać pytanie: jak to możliwe? !scooter !OK ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Mój był 4493 !scooter

Opublikowano
Mój był 4493 ;)

hi hi :( to wyczekałeś nas z tym głosem Roni

!OK

Poprosiłem o pomoc kolegów z MOTOCZEWY Forum Częstochowskich Motocyklistów, fajni ludziska to może nam pomogą. !scooter

http://www.motoczewa.pl/viewtopic.php?t=2713

• Sympatycy
Opublikowano
Dzieje się chyba tak jak często bywa "na światłach". Wystartowaliśmy, że niejednemu kolesiowi z VW, Nissana lub Alfy szczęka pewnie opada, a w oczach widać pytanie: jak to możliwe?  !OK  ;)  :(

I to jest właściwe podsumowanie. Co to znaczy dobre przyśpieszenie. !happybth !scooter

Teaz trzeba pokazać, że i Vmax mamy niezły i gnamy do przodu bez odpoczynku. !happybth !happybth

• Administrator
Opublikowano

Zostalo niecale 500 glosow do 4 miejsca !OK Kilkac, klikac, do boju Burgmanio !scooter

Opublikowano

Dokadnie 471 !!! Burgmania Tankujemy i do ostatniego okrążenia. !scooter !OK ;)

Zostało 6 dni, a później wszystko w rękach szanownej komisji. :(

Opublikowano

Fordy tez przyspieszaja rano mieli nad nami 100pkt przewagi a teraz juz 131. Panie i Panowie wyciagac laptopy, telefony i wszystkie inne bajery i klikac.

Opublikowano

I już jest +3 !YES