Skocz do zawartości
Forum Burgmania

głosujemy na fanklub motoryzacyjny roku 2010?

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

1151 iplus i plus glos !tut

• Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Artix

18

• Barti

14

• czaro69

14

• eMKa

12

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

poszlo... !tut

• Klubowicze
Opublikowano

Przeskoczyliśmy wszystkie kluby motocyklowe

1510pkt.

Tak trzymać !zorro

Opublikowano

1539 oddany !zorro W końcu po wielu dniach udało mi się oddać cały drugi głos !zorro

Pozdrawiam

Piotr

Opublikowano

a tak się broniliście przed tą zabawą, a tu prosze jak ładnie przemy w górę :]

Opublikowano

Moim znajomi juz przede mna uciekaja bo im zabieram telefony i glosuje :rolleyes:

Ciekawe ale jedyne kluby 2oo ktore maja powyzej 1000glosow to my i Horneci reszta spadla w rankingu.

Opublikowano

jestem pod wrażeniem, mamy 1707 głosów :rolleyes: Aż miło popatrzeć na wyniki !happybth

Opublikowano

Normalnie SZACUN dla wszystkich głosujących (chociaż głosowanie jeszcze w toku) oby tak dalej :rolleyes:

Opublikowano
Godziny chyba nie mają znaczenia. Musi być inny IP (...)Chyba... (...)

Z tego samego laptopa, ale na pewno innego IP nie dalo sie zaglosowac 2 razy :rolleyes: ...

Opublikowano

Bigu, szepnąłbyś przyjaciołom z zaprzyjaźnionych for w "niemciech" coby swoje skromne głosy oddali. Może Die Freunde aus Marl Rollertreffen ? (czy jakoś tak :rolleyes: ) !happybth

Opublikowano

Za duzo tlumaczenia, a i tak zapewne by nie dali rady !happybth , zreszta ja jak czegos nie rozumiem, to z zasady nie "klikam" !happybth :rolleyes: ...

Opublikowano
Z tego samego laptopa, ale na pewno innego IP nie dalo sie zaglosowac 2 razy :rolleyes: ...

A mnie się dało. I to nie dwa, tylko... ileśtam. Muszę jedynie przy każdym "nowym" połączeniu otwierać również "na nowo" przeglądarkę (FireFox); samo odświeżanie nie pomaga.

Opublikowano

Przypuszczam że można głosować parę razy ale tylko ci co maja zmienne IP ja mam internet w UPC wiec mam stałe IP ale z tego co się orientuje to neostrada ma zmienne :rolleyes:

Opublikowano

a w telefonach w mini operze trzeba usuwac cisteczka :rolleyes:

• Klubowicze
Opublikowano
Niestety mala lipa jest, bo u w mnie w robocie jest 1 IP na 400 kompow w zwiazku z czym czuje sie oszukany ze nie moge oddac 400 glosow

U mnie jest co prawda tylko 40 kompów - liczyłem na 40 punkcików, a tu ta sama sytuacja i nici z zamiarów.

Opublikowano

iPlus ma zmienne !happybth 1776 !happybth

Opublikowano

LOL... no i pękło 2000 !!

a na dodatek nastąpiła zmiana w regulaminie na naszą korzyść !

"Zmiana regulaminu - rozszerzenie grona finalistów (10.02.2010 14:35)

Ogromne zainteresowanie, z jakim spotkał się organizowany przez nas konkurs skłoniło nas do podjęcia decyzji o rozszerzeniu grona finalistów z 5 do 10 fanklubów. Zmieniony został odpowiedni zapis w regulaminie."

tak więc starać, starać, TYLKO UCZCIWIE !! bo inaczej....

"Usunięcie nieprawidłowo oddanych głosów (10.02.2010 10:39)

Usunięto nieprawidłowo oddane głosy. Głosowanie jest monitorowane i nieprawidłowe głosy będą regularnie usuwane z bazy.

Usunięcie nieprawidłowo oddanych głosów (09.02.2010 10:17)

Usunięto nieprawidłowo oddane głosy. Głosowanie jest monitorowane i nieprawidłowe głosy będą regularnie usuwane z bazy.

Usunięcie nieprawidłowo oddanych głosów (08.02.2010 12:03)

Usunięto nieprawidłowo oddane głosy. Głosowanie jest monitorowane i nieprawidłowe głosy będą regularnie usuwane z bazy....."

i jak widać parę klubów będących w czołówce poleciało już na mordę !!

Opublikowano

!scooter :blink: !V Brawo jesteśmy na osiemnastym miejscu. !OK !OKK !OKK

Opublikowano

Mysle ze jak wpadniemy do tej pierwszej dziesiatki to naprawde jest duzo szansa na wygrana. Ogladalem strony innych klubow i jesli chodzi o organizacje zloty itd to sa daleko za nami. Kwestia wyladowac w pierwszej dziesiatce. Ja to normalnie az sie boje rachunku za telefon (w PC mam stale IP)

Opublikowano
Mysle ze jak wpadniemy do tej pierwszej dziesiatki to naprawde jest duzo szansa na wygrana

nie łudź się !scooter

pamiętaj że o wygranej zadecyduje nie ilość głosów a komisja AŚ ;) więc i tak wygra jakiś niemiecki Vag

Ale nie widzę przeszkód aby podciągnąć nas do pierwszej dziesiątki !OKK jedno słowo i wrzucam linek na nasze forum. My sie wycofaliśmy ale głosów można troche załatwić, tylko strach, bo jak nagle przybędzie ich ze 2000 to posądzą nas o boty !V !OK

Opublikowano

Walus to wrzuc linka niech nas Mazdomaniaki wspomoga !scooter

Opublikowano

Ja już nie mam znajomych !scooter bo co chwilę ich atakuję przez GG, Skype, Mail aby oddawali swoje głosy ;)

• Administrator
Opublikowano

Dobra a jak glosujecie przez Windows Mobile, za cholere mi nie wchodzi oddanie glosu, wszystko sie otwiera ale glosu oddac nie moge. Przegladarka IE dla WM

Opublikowano
....tylko strach, bo jak nagle przybędzie ich ze 2000 to posądzą nas o boty !happybth !happybth

Oj tam - przecież jeżdżą z nami jako plecaki ;):):)

Opublikowano

Banerek się gdzieś zapodział. Specjalnie czy niechcący?