magart Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 znajomi głosują !holiday powoli lider rankingu zacznie czuć na plecach gorący oddech Burgmanii !OKK
Barti Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Szkoda że na początku tak się obijalismy ale w końcu ruszymy z kopyta i pokażemy kto zasluguje na wygrana 70 !OKK W domu, w pracy, w kawiarence, glosuj wszędzie bedzie wiecej!
Barti Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Pytanie do Adminów. Czy nie moglibysmy zrobic odnośnika do głosowania na glównej stronie burgmani lub forum tak jak CZOŁÓWKA?
ptaku_1 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Dobry pomysl, ja na poczatku tego watku poczytalem ze nie ma Burgmani i ze ten glosuje na mazde inny na smarta itd, wiec dalej nie czytalem watku. Dopiero po jakims czasie zajrzalem tutaj.....i co.......nagle jest burgmania. Trza dac na dzien dobry info.
Barti Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ptaku_1 napisał(a): Dobry pomysl, ja na poczatku tego watku poczytalem ze nie ma Burgmani i ze ten glosuje na mazde inny na smarta itd, wiec dalej nie czytalem watku. Dopiero po jakims czasie zajrzalem tutaj.....i co.......nagle jest burgmania. Trza dac na dzien dobry info. I właśnie dlatego pomyślałem że to byłby dobry pomysł. Poczekamy i zobaczymy co na to admini.
Sympatycy Arecki Opublikowano 5 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 2010 98 . Do czołówki jeszcze trochę nam brakuje !happybth .
Administrator Artix Opublikowano 5 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 5 Lutego 2010 Ponad tydzien trwalo zgloszenie ale ciesze sie ze w koncu jest Ja do tej pory oddalem skromne 2 glosy, ale beda jeszcze ze 3
Sympatycy szorstki Opublikowano 5 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 2010 Głosuj na Burgmanię ! Artur, a może dodać linkę na stronie głównej ? pzdr
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 5 Lutego 2010 Szorstki, dodamy... może nawet jeszcze dziś
dr.big Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Najfajniejsze jest to : Współpraca z innymi fanklubami: Grossrollerfreunde Hamm, Grossrollerstammtisch Rollerfreunde Oberösterreich (Austria) szczerze powiedziawszy to nie wiem nawet co to za fankluby !w00t ...
Administrator Artix Opublikowano 5 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 5 Lutego 2010 najlepsze jest to ze ja tez nie wiem, cos gdzies kopiowalem cos wklejalem i nagle wyszedl taki jakis kwas
Sympatycy szorstki Opublikowano 5 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 2010 Mam nadzieję, że "przeskoczymy" "to": Łomatko !w00t BTW: W świetle ostatnich wydarzeń, ciekawie też brzmi to: Ilość członków Fanklubu 1541 pzdr
Barti Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 MariuszBurgi napisał(a): Szorstki, dodamy... może nawet jeszcze dziś Szkoda że ja wcześniej nie dostałem takiej odpowiedzi na tak samo zadane pytanie (oczywiscie bez urazy). Ważne że ta propozycja zostanie wogóle wzięta pod uwage. Oby głosów było duzo !w00t
Administrator Artix Opublikowano 5 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 5 Lutego 2010 szorstki napisał(a): W świetle ostatnich wydarzeń, ciekawie też brzmi to: Ilość członków Fanklubu 1541 Zerknij na forum, masz tam liczbe zalogownych userow, na wszystkich forach jest podana liczba userow a nie stricte klubowiczy.
Sympatycy szorstki Opublikowano 5 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 2010 Artur, zerknij na to co dodałem na końcu -> pzdr
Rekomendowane odpowiedzi