mxmichal Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 ja sie nie chwale ale pkt 5 jest mojego autorstwa , i co myśmy tak późno wystratowali ?!
Kordian Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 No i ja też już zagłosowałem na Burgmanie !!!
Sympatycy szorstki Opublikowano 3 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Lutego 2010 Mój jest okrągły, 22 Ale idziemy jak burza Głosuj na Burgmanię ! pzdr
Waluś Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 no nareszcie Z tym "idziemy jak burza" to radze uważać, bo zostaniemy posądzeni o tworzenie botów i zostaniemy usunięci z listy tak jak czołówka nieniemieckich fanklubów hahaha Ten ranking ma wygrać VW innej opcji nie ma wszyscy inni są usuwani
Klubowicze Ewik Opublikowano 3 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Lutego 2010 Mamy 1541 zarejestrowanych użytkowników forum, a mój głos był 30 ???????????
Klubowicze Profesor Opublikowano 3 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Lutego 2010 Głos oddany - jest 32
magart Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Dobra, żona też zagłosowała (34) w końcu plecak. Cholewcia brak mi dwóch komputerów coby synowie zagłosowali . ps. Widzę, że Pan Ninja skrzyknął rodzinkę i już ma 7 głosów
Radio Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Nie wiem jak to mi się udało lecz głos nr. 42 należy do mnie !OKK .....1 i 42 mój.........a gdzie reszta Burgmaniaków ?
Sympatycy szorstki Opublikowano 3 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Lutego 2010 Głosuj na Burgmanię ! Proponuję, żeby każdy następny wpis cytował powyższy link , wtedy nie trzeba będzie szukać... !OKK pzdr
Barti Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Najlepiej to jakby informacja o tym głosowaniu pojawiła sie na pierwszej stronie burgmania.net !OKK Z tego co widzialem są na tej stronie odrazu odpowiednie banery do umieszczenia na stronie klubowej
Marynarz Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Głosuj na Burgmanię !Proponuję, żeby każdy następny wpis cytował powyższy link , wtedy nie trzeba będzie szukać... !OKK pzdr 49
Klubowicze Profesor Opublikowano 4 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Lutego 2010 I z drugiego kompa - jest 51
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 4 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Lutego 2010 Głosuj na Burgmanię ! Jestem 52. Słabo koleżanki i koledzy, podnieśmy statystyki.
Rekomendowane odpowiedzi