Skocz do zawartości
Forum Burgmania

głosujemy na fanklub motoryzacyjny roku 2010?

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Ciekawe: 807 vs 5879 !yeah

pzdr

• Odpowiedzi 276
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Artix

18

• Barti

14

• czaro69

14

• eMKa

12

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czytając dalej: averange: 0.14 out of 1.00

Wcześniej było 1.00 out of 1.00.

Wychodzi na to, że uznali nam 14% głosów !yeah

• Sympatycy
Opublikowano
Czytając dalej: averange: 0.14 out of 1.00

Wcześniej było 1.00 out of 1.00.

Wychodzi na to, że uznali nam 14% głosów !yeah

"Pasatowcom" zaliczyli wobec tego 78% "głosów" !NOT

pzdr

Opublikowano

Dlatego właśnie wygląda mi na to że informatycy AS trochę pochlali no i cóż nie w ten klawisz się trafiło !yeah

Opublikowano

Od wielu lat obchodze szerokim lukiem wszelakie gazetki spod znaku tego wydawcy (zarowno w Polsce jak i w Niemczech). Robie tak z przekonania, bo nie lubie pozycji, gdzie "przekazy to zdjecia", a jedyna trescia sa zamieszczone teksty potrzebne do ich opisu !V !NOT !yeah ....

Opublikowano
Ciekawe, czy moje głosy też poszły do kosza?

Proponuję usunąć baner z naszej strony i forum i wycofać się honorowo z tego niesympatycznego towarzystwa.

Popieram

Brzydko mówiąc olaććććć !NOT

Fakt jest taki, że się Nas przestraszyli, !V bo szliśmy na LIDERA !yeah

Opublikowano

Jestem za, usunąć baner, poprosic o usunięcie z konkursu.

Opublikowano

Od wielu lat co poniedziałek kupuję AŚ i Motor, i jakoś trudno mi teraz będzie znowu pojutrze kupić AŚ. Mam nadzieję, że jakoś sensownie to wyjaśnią bo pozostanie mi jeden tygodnik - a lubię trochę z jednego i trochę z drugiego.

Opublikowano

A mnie się wydaje że bardziej chodziło im o reklamę niż o cały konkurs. To takie mydlenie oczu no i tania reklama są różne sposoby ale ten był świetny no i osiągnął swoje. Nam tylko przyszło patrzeć jak AŚ śmieje się z nas a my się wkurzamy.

Opublikowano

No i głosowanie się zakończyło. Wydaje mi sie że teraz już i tak nic nie zrobimy. Banery można usunąć żeby nie denerwowały tych co włozyli dużo czasu i wysiłku aby Burgmania wskoczyła na 4 miejsce !happybth

Opublikowano

Tiaaa....Pewnie gdybyśmy mieli w nazwie "BMW" to głosy były by ważne i zgodne z "duchem konkursu"... :) Żenada :)

Opublikowano

Ja także zwracam się z prośbą o usunięcie banerów ponieważ za każdym razem gdy wchodzę na stronę BURGMANI to budzą we mnie negatywne emocje. Zaangażowałem w głosowanie okolo 100 osób. Teraz muszę każdemu tłumaczyć że nie jesteśmy grupą krętaczy i kombinatorów tylko cały ten plebiscyt okazał się wielkim szwindlem. WQR...Y J.D. :):):)

• Klubowicze
Opublikowano

I wydymani!

Nie kupuje AŚ.

A baner na stronie głównej proponuje spalić niech się tli tak długo jak trwało głosowanie.

Opublikowano

Proponuję tegoroczną Marzannę okleić banerami AŚ i najświeższym numerem po czym spalić i wrzucić do rzeki 21 marca :)

Opublikowano

Oklejenie Marzanny najświeższym numerem jest nie logiczne ponieważ przyniosło by im jakiś dochód. Proponuję uznanie głosowania za nie byłe i ogłaszam bojkot w zakupach wiadomego piśmidła. WQR...Y J.D. :):):)

Opublikowano

ja też ogłaszam bojkot wrażego AS. na pochybel.

• Administrator
Opublikowano

Dzis o 14stej dostalem potwierdzenie na maila ze Protest ktory wyslalem w piatek o 13stej zostal dostarczony i przeczytany !OKK no to juz wiem ze ktos przeczytal maila, czekamy zatem jeszcze na odpowiedz. Tempo odbierania maili maja rewelacyjne, w zasadzie moglem wyslac poczta szybciej by doszlo.

• Sympatycy
Opublikowano

A ja nie dostałem nic !OKK

Opublikowano

jak dla mnie to szmatławe pismo wylądowało w domenie żal.pl obcięcie ponad 1000 głosów a ja myślałem że to że wyniki wyborów są znane przed rozpoczęciem to już tylko w starych filmach można zobaczyć a tu takie coś.....

Opublikowano
Proponuję tegoroczną Marzannę okleić banerami AŚ i najświeższym numerem po czym spalić i wrzucić do rzeki 21 marca !w00t

Do rzeki ??? -to bardzo nie ekologiczne !!!

Hmm... do szamba... czy cóś -tak se myślę...

• Sympatycy
Opublikowano

Banerki znikły i bardzo dobrze !w00t

pzdr

Opublikowano
Proponuję tegoroczną Marzannę okleić banerami AŚ i najświeższym numerem po czym spalić i wrzucić do rzeki 21 marca :P

Do rzeki ??? -to bardzo nie ekologiczne !!!

Hmm... do szamba... czy cóś -tak se myślę...

eee jeszcze się szambo przytka i wypłynie to całe g... na zewnątrz :P; na stos, na stos !w00t :P

Opublikowano

Czy ktoś w końcu dostał jakąkolwiek odpowiedź od AS?

• Sympatycy
Opublikowano

Ja nie dostałem.

• Administrator
Opublikowano

Ja tez nie, niestety !happybth