Klubowicze Roni Opublikowano 6 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2010 Nie no, normalnie zaraz nie wytrzymam !YES Nie Martw się Marynarzu, może zrobię niespodziankę i na parę godzin wpadnę do was, aby obejrzeć wasze zwłoki dawno ich nie widziałem A może dasz sobie przepustkę na następne kilka , kilkanaście godzin i pozwłokujesz razem z nami co ? Mogło by być fajnie
Klubowicze morwa37 Opublikowano 6 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2010 Wybieram się do was z Noskiem będziemy na 100% w piątek bez żon i dopiero będzie się działo !YES.
Marynarz Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Opublikowano 6 Lipca 2010 Ostatnie miejsce wolne he he, już się doczekać nie mogę
MARCVS Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Ostatnie miejsce wolne he he, już się doczekać nie mogę No to masz już tego skuta????
nosek Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Ostatnie miejsce wolne he he, już się doczekać nie mogę No to masz już tego skuta???? oj będzie się działo
Marynarz Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Opublikowano 6 Lipca 2010 Ostatnie miejsce wolne he he, już się doczekać nie mogę No to masz już tego skuta???? Jeszcze nie... ale już niebawem
Sympatycy siemik Opublikowano 6 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2010 Wybieram się do was z Noskiem będziemy na 100% w piątek bez żon i dopiero będzie się działo . No i przekonałeś mnie.Teraz jestem na 100% pewny że przyjeżdżam . Od dziś zaczynam ćwiczyć mięśnie brzucha bo w waszym towarzystwie nudno nie będzie .
Mareczek Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Wybieram się do was z Noskiem będziemy na 100% w piątek bez żon i dopiero będzie się działo !scooter. Tyle Zacnych Osób jedzie to może i ja sobie śmignę, ale jeszcze nie składam 100% deklaracji i nie rezerwuje hotelu. Namiot mam w stałej gotowości oraz sprzęt który miałem w Berlinie.
Sympatycy siemik Opublikowano 6 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2010 W związku z tym iż Marynarz prawie odpłynął w łzach !scooter po wieściach o słabej frekwencji , Radi23 mimo że w tej chwili bawi się na jeziorach mazurskich łowiąc okonki prądem z agregatu prosił abym potwierdził jego przyjazd do Gierłoży .
nosek Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 no to widze że ekipa się niezała szykuje !scooter oj będzie dżezzzzz
Klubowicze morwa37 Opublikowano 7 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2010 Siemik szykuj sie zebys miał mocna głowę do !scooter.
Glub Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Panowie- mają być ilośći rozsądne bo patrząc na wasze posty o dżezach i pamiętając co się działo dwa dni przed zlotem to ja się obawiam tej wycieczki
Klubowicze krzytro Opublikowano 7 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2010 no to widze że ekipa się niezała szykuje oj będzie dżezzzzz muszę pomyśleć czy jechać,wątrobę mam jedną
Carrea Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Jeśli pozwolicie to i ja się do was dołączę ? Są może jeszcze jakieś wolne miejsca bo czytam ten temat od początku i już się pogubiłem ?
Marynarz Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 Jeśli pozwolicie to i ja się do was dołączę ? Są może jeszcze jakieś wolne miejsca bo czytam ten temat od początku i już się pogubiłem ? w pierwszym poście jest aktualna lista... ps. Krzytro spokojnie, ja nie wiem o co chodzi z tym raptem 1 beczka piwa będzie
Klubowicze Roni Opublikowano 7 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2010 !OKK no to widze że ekipa się niezała szykuje oj będzie dżezzzzz !OKK muszę pomyśleć czy jechać,wątrobę mam jedną !OKK A co to za ściema Krzytro ??? przyjadę może pomyślę !OKK Pod czternastką na pierwszej stronie to kto ??? !OKK
Klubowicze krzytro Opublikowano 7 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2010 !OKK no to widze że ekipa się niezała szykuje oj będzie dżezzzzz !OKK muszę pomyśleć czy jechać,wątrobę mam jedną !OKK A co to za ściema Krzytro ??? przyjadę może pomyślę !OKK Pod czternastką na pierwszej stronie to kto ??? !OKK Przyjadę ,tylko wątrobę muszę gdzieś wynająć !OKK
leszek_krakow Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Może i ja się dołączę - ale raczej z namiotem i decyzja będzie w ostatniej chwili. Trochę zależy to od pogody - nie za bardzo chce mi się kulać 600 km w deszczu - chociaż Marynarz pisał że pogodę zamówił razem z hotelem P.S. Czy ktoś z okolic Krakowa będzie się kulał do Wilczego?
Klubowicze valdi Opublikowano 7 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2010 Wszystkie znaki na niebie wskazują ,że i ja pojadę z ta zacną grupą
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 7 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2010 Wszystkie znaki na niebie wskazują ,że i ja pojadę z ta zacną grupą !OKK Wybierasz się w piątek czy wcześniej ?
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 7 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2010 Wszystkie znaki na niebie wskazują ,że i ja pojadę z ta zacną grupą Wybierasz się w piątek czy wcześniej ? Impreza zaczyna się w środę.
Klubowicze valdi Opublikowano 7 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2010 Kiedy ruszę ,zależy od mojego nowego pracodawcy jeszcze nie wiem
Carrea Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Jeśli pozwolicie to i ja się do was dołączę ? !OKK Są może jeszcze jakieś wolne miejsca bo czytam ten temat od początku i już się pogubiłem ? w pierwszym poście jest aktualna lista... ps. Krzytro spokojnie, ja nie wiem o co chodzi z tym !piwko raptem 1 beczka piwa będzie !YES Qrcze, szkoda, że tak mało miejsc !tut Marynarzu Nie orientujesz się może czy w pobliżu jest jeszcze jakiś ośrodek w którym dało by radę się zakwaterować ?
Rekomendowane odpowiedzi