Marynarz Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2010 Rozumiem że planowany wyjazd 28.07 (środa) godz. 12:00 spod Cafe66. dokładnie...
Artemis Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Widzę, że temat się rozkręca! Przed wyjazdem muszę przesmarować pasek szarym mydłem- słyszałem że taki zabieg daje ok + 20km/h do vmaxa Marynarzu - ty także wyjeżdżasz o 12:00 czy wcześniej?
Gość Przemo84 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Jak 80-100 to tak ma zostac. Mały Maniek ja tez z podobna pojemnoscia ruszam wiec nie jestes sam. Widoki sa na tej trasie bardzo ładne. Ta trase przerabiam dwa razy w miesiacu. Jeżdze odpoczywac na łonie natury mazurskiej.
Mały Maniek Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Przemo84 napisano 21-06-2010, 22:53 Jak 80-100 to tak ma zostac. Mały Maniek ja tez z podobna pojemnoscia ruszam wiec nie jestes sam. Widoki sa na tej trasie bardzo ładne. Ta trase przerabiam dwa razy w miesiacu. Jeżdze odpoczywac na łonie natury mazurskiej. O, miło. Czyli jednak jeszcze jedna Ypka w tej budce będzie w grupie. A trasę robiłem w puszce, ale to nie to samo. W tym roku pierwszy raz jednośladem w tamte rejony
Marynarz Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 Hm... trafiło mi się parę dni wolnego (do czwartku włącznie) i tak sobie pomyślałem że może by się przejechać !OKK na inspekcję miejsca naszego lipcowego biesiadowania ??? Dziś, (tj. wtorek) korzystając z okazji i zapowiadanej przepięknej pogody mam zamiar pokonać te 250 kaemów w jedną stronę (oczywiście tempem spacerowym - max 100km/h) !happybth Ktoś może dysponuję czasem aby się zapuścić ze mną w te rejony (możliwy powrót dnia następnego). Co Wy na to ? EDIT.: No i pojechałem, wszytsko jest już dopięte na ostatni guzik, nawet w ostatniej chwili załatwiłem pewną atrakcję Muszę Wam powiedzieć że świat jest strasznie mały, na miejscu okazało się że znamy się z widzenia z panią Dorotą A dokładnie jakiś czas temu kupowała u mnie w sklepie laptopa Jaki ten Świat mały... Niestety nie obyło się bez przygód Ale o tym w innym wątku aby tutaj nie robić śmietnika. Na koniec parę fotek !sciana Droga do Mrągowa Jezioro Czos Hotel... Klimatyzowany Bar... !sciana Wejście do Baru. Ogródek piwny. Jeszcze "cała" Ypka... Przeogromny parking. Miejsce na grill/ognisko. Bagna są wszędzie... Wąska, kręta droga do Wilczego Szańca. i tutaj... Generalnie będzie OK.
Noguru Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Niestety i ja muszę zrezygnować z plecaczkiem okazyjnie trafił się inny wyjazd za wielką wodą sponsoruje wpłacone wpisowe dla nowych wilczków Marynarzu trzymam kciuki obyś znalazł szybko kochankę ( )
Marynarz Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 Mówi się trudno Szkoda, szkoda... mimo mojej tragedii nadal kombinuję jak tam dojechać eh... no to mamy wolne 3 miejsca w hotelu !!! ps. Drek i jaka decyzja w końcu ? Piszesz się ?
Mały Maniek Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Hmm... To może ja bym się skusił na miejsce w hotelu, jeśli jest nadal taka możliwość !scooter A z Noguru później będzie rewanż
Marynarz Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 Hmm... To może ja bym się skusił na miejsce w hotelu, jeśli jest nadal taka możliwość !scooter A z Noguru później będzie rewanż to musisz sie szybko decydować, potrzebuję krótkiej odpowiedzi TAK lub NIE
Artemis Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 A ta Pani Dorota fajna jest !w00t ??? 250 km? Wydawało mi się że wyjdzie z 300... Czyli trzeba liczyć z 3:30 z przystankami. Aha. Chciałbym wiedzieć czy zbiera się jakaś grupa "wymiataczy" jadących tak do 110 km/h ?
Marynarz Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Opublikowano 3 Lipca 2010 A ta Pani Dorota fajna jest ??? ... 250 km? Wydawało mi się że wyjdzie z 300... Czyli trzeba liczyć z 3:30 z przystankami. Jakieś 260 kaemuf w jedna mańkę... i trzeba liczyć 4 h co najmniej... Chciałbym wiedzieć czy zbiera się jakaś grupa "wymiataczy" jadących tak do 110 km/h ? Jak miałem sprzęta to planowałem jechać max 100 km/h (no może 110 miejscami jak się da ). A teraz ... to sam nie wiem... jak cos kupię to tak, albo może z kimś się zabiorę 4oo !w00t
DIAMANDA2002 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam ! Marynarzu, jak jest jeszcze wolna miejscówka w hotelu, to jestem chętny. mówie: TAK ! PZDR
Marynarz Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam !Marynarzu, jak jest jeszcze wolna miejscówka w hotelu, to jestem chętny. mówie: TAK ! PZDR no i to mi się podoba !happybth dodany...
Glub Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Zwalnia się jedno miejsce. Moja kobita ma wesele w rodzinie i nie będzie wracać sama samochodem dzień wcześniej [i tak jeśli już to by jechała samochodem.] więc nie jedzie w ogóle. osoby chętne na miejsce nie mogą chrapać
Marynarz Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 Zwalnia się jedno miejsce.Moja kobita ma wesele w rodzinie i nie będzie wracać sama samochodem dzień wcześniej [i tak jeśli już to by jechała samochodem.] więc nie jedzie w ogóle. osoby chętne na miejsce nie mogą chrapać Kordian się do ciebie ma odezwać Dajcie znać co ustalicie...
Glub Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 jeśli nie chrapie to nie widzę przeszkód !scooter
Macek Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Marynarzu, niestety wymiękamy tą razą !w00t ... Oczywiście wszystkie ewentualne koszta pokrywamy. Pozdr, Ysabel i Macek
Marynarz Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 Cholera ale mi się impreza sypie... No trudno !w00t To są 2 wolne miejsca...
mecenas Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Cholera ale mi się impreza sypie...No trudno !YES To są 2 wolne miejsca... Ja z chęcią wskoczę na wolne miejsce. Nie udało mi się dotrzeć na tegoroczną burgmanię więc będę miał szansę na "ujawnienie się " i poznanie kilku osób. Przelew puszczę jutro- przekopię się tylko przez wątek żeby sprawdzić komu ile i jak.
Marynarz Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Opublikowano 5 Lipca 2010 Cholera ale mi się impreza sypie...No trudno !YES To są 2 wolne miejsca... Ja z chęcią wskoczę na wolne miejsce. Nie udało mi się dotrzeć na tegoroczną burgmanię więc będę miał szansę na "ujawnienie się " i poznanie kilku osób. Przelew puszczę jutro- przekopię się tylko przez wątek żeby sprawdzić komu ile i jak. wskakujesz za Macka i Ysabel. nadal 1 wolne miejsce
misioooo Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Niestety wraz z małżonką musimy zrezygnować z wypadu na mazury !YES Tak się poukładało, że mi urlop przesunęli i muszę zapierniczać do roboty w ostatnim tygodniu lipca. Dwa miejsca w hotelu się zwolniły - zaliczka zapłacona i chętnie za lub dobre słowo odstąpimy
Marynarz Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Opublikowano 6 Lipca 2010 Nie no, normalnie zaraz nie wytrzymam !YES proszę STOP ! Mówi się trudno więc 3 wolne miejsca...
Więcek Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Nie no, normalnie zaraz nie wytrzymam !YES Nie Martw się Marynarzu, może zrobię niespodziankę i na parę godzin wpadnę do was, aby obejrzeć wasze zwłoki dawno ich nie widziałem
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 6 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2010 Nie no, normalnie zaraz nie wytrzymam !YES Nie Martw się Marynarzu, może zrobię niespodziankę i na parę godzin wpadnę do was, aby obejrzeć wasze zwłoki dawno ich nie widziałem Jeśli dam radę to może też zajrzę na chwilkę bo urlop diabli wzieli .
Rekomendowane odpowiedzi