Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Lipcowy wypad na Mazury...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Artemis- ja już dzisiaj 60 kilosów nawinąłem !scooter

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Marynarz

71

• Glub

20

• helmutek76

12

• JacekGit

10

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No dobra, mamy komplet !

Czekam tylko na przelewik od Artemisa i puszczam dalej kaskę !tut

a tak a propo, dziś 30 km nakręcone :lol: - banan na gębie do tej pory, Majka u mechanika na przetaczaniu płynów - jednym słowem - SEZON ROZPOCZĘTY :( !w00t !TAZ

Opublikowano

szkoda że nie mogłeś dołączyć do nas do wycieczki piernikowej :lol:

Opublikowano
szkoda że nie mogłeś dołączyć do nas do wycieczki piernikowej :lol:

?? co sie odwlecze... sam wiesz, jeszcze się kaemów nakręcimy w tym sezonie :(

Opublikowano

Tak, potwierdzam! Przelew puszczony.

Jeszcze raz publicznie na łamach forum:

Marynarz - Danke Szyn!!!! :D

Opublikowano
Tak, potwierdzam! Przelew puszczony.

Jeszcze raz publicznie na łamach forum:

Marynarz - Danke Szyn!!!! :D

OK, jak kaska wpłynie na moje konto to idę na :D a tak na serio to puszczam przelew dalej... NO I MOJI DRODZY - ODLICZAMY !!

Opublikowano

OK, przelew zrobiony !!!

Można zacząć odliczanie...

Opublikowano

Offtopicznie- ale tym razem nie odpuścimy Tobie i musisz ruszyć z nami do Kazimierza i okolice :lol:

Opublikowano

a że niby kiedy ?

Opublikowano

ja trzeba pomóc jestem do dyspozycji dzisiaj byłem w gierłoży aż łezka się zakręciła :lol: !OKK czekam z niecierpliwością aby tam być ze wszystkimi na zlocie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy nie rozważano, by powrót ustawić na 1.08.2010?

Czy moze jednak uwzględniono, ze jest zmiana turnusów i lepiej wrócić w sobote a nie w niedziele?

Opublikowano

A czytałeś cały wątek ?!! Powrót jest wcześniej bo w Niedzielę ośrodek jest zarezerwowany...

Opublikowano

dzięki za info - umknęła mi ta informacja

Opublikowano

Ja tam planuję dalszą część urlopu później, więc nie wykluczone że nockę z soboty na niedzielę spędze w okolicy Mrągowa (wiadomo piknik Country) a później lecę nad morze nasze kochane odwiedzić S3M :)

I tak zamierzam jeszcze pojawić się w Kętrzynie 7 sierpnia (droga powrotna z nad Bałtyku) bo jest niezła imprezka na lotnisku Kętrzyn KLIK (dzięki mały1 za info !OK )

Więc jeszcze może nocka z 7 na 8 sierpnia w okolicach :)

Jak ktoś ma tyle czasu co ja to zapraszam, wiadomo w kupie raźniej !OKK Wypad oczywiście z namiotem...

Opublikowano

Hehe, no to lecicie w moje rodzinne strony. Do Gierłoży i nad okoliczne jeziora śmigałem rowerem z kumplami za małolata !OK. Na wyjazd na razie się nie deklaruję, bo nie wiem jak moje plany urlopowe, ale na imprezę lotnicza raczej zawitam (choć raczej 4oo z rodzinką) i polecam, Marynarzu przyjedź, bo warto.

Specjalne pozdrowienia dla krajana - Małego1 !OKK

Edit:

Marynarz, tak mi jeszcze przyszło do głowy po naszej rozmowie w R66 - jeśli starczy Wam czasu, to spróbujcie podjechać do Mamerek, to tylko kilkanaście km od Gierłoży - w przeciwieństwie do Wilczego Szańca tam bunkry są w całosci, choc kompleks sporo mniejszy.

Pzdr

Opublikowano

dzięki za pozdrowienia a co do siódmego to się dogadamy na miejscu pozdro!!!!!! !w00t

Opublikowano
Marynarz, tak mi jeszcze przyszło do głowy po naszej rozmowie w R66 - jeśli starczy Wam czasu, to spróbujcie podjechać do Mamerek, to tylko kilkanaście km od Gierłoży - w przeciwieństwie do Wilczego Szańca tam bunkry są w całosci, choc kompleks sporo mniejszy.

Pzdr

Na pewno nie omieszkamy tam zajrzeć !OKK jest przewidziany dzień na tak zwaną "paradę" czyli szwendanie się po okolicy !w00t

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pozwalam sobie na małe OT gdyż pozostało do akcji "Wolfsschanze" tylko...

100 DNI !

Tak więc zaczynamy odliczanie !

eh.. już się doczekac nie mogę tych komarów, wieczornych opowieści przy :P ... itp, itd.

• Klubowicze
Opublikowano

Nie wywołuj wilka z szańca !! !scooter

I zostaw te komary w spokoju, niech one sobie a my sobie :P. Niech gryzą złych ludzi co nie ?? bo my przecież dobrzy.

Opublikowano

Chyba też pojadę do Was pogadać !sciana Do zobaczenia

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pewnikiem też się pojawię !scooter marynarz a pomożesz rozstawić namiot !OK

Opublikowano
pewnikiem też się pojawię !scooter marynarz a pomożesz rozstawić namiot !tut

Spokojnie, pole namiotowe (camping) jest calkiem spory !tut

a tak pozatym to właśnie jestem na etapie dopięcia wszystkiego na ostatni guzik !piwko

tak więc powoli można się szykować... po pierwsze trzeba zabrać duuuużo środków na komary !!!

Przewodnik już zaklepany na 29 lipca 2010 na 12.00 tak więc wieczorkiem trzeba będzie spożywać !scooter z umiarem jeśli chce się coś zrozumieć i zapamiętać.

Następnego dnia... a zresztą, macie tutaj już taką ostateczną rozpiskę.

NADUŚ (można sobie wydrukować)

do zobaczenia... !OK

ps. Niebawem podam termin wyjazdu... godzina i miejsce ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Jutro idę łatwić sobie wolne chociaż na dwa dni co by się :) napić z maniakami !OKK .

• Sympatycy
Opublikowano

Niestety, jestem zmuszony zrezygnować z wyjazdu. Może uda mi się Was odwiedzić, ale tylko na 1 dzień. Moją miejscówkę pozostawiam do dyspozycji Marynarza.

!OKK