Klubowicze bargacz Opublikowano 9 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2010 Witam. Tak blisko mieszkam, że wstyd byłoby nie uczestniczyć w spotkaniu. Proszę o dopisanie Bargacz i Elga Pozdrawiam
Glub Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Mnie też proszę dopisać w lipcu i sierpniu mam urlop
Noguru Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Mnie też proszę dopisać w lipcu i sierpniu mam urlop No w końcu ktoś z ursynowa miło będzie śmigać byle do wiosny
Klubowicze Roni Opublikowano 12 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2010 Marynarzu !!!! Proszę o dopisanie do listy Roni i Ania, pokój 2 osobowy z wc, bez innych dodatków bo te mam we własnym zakresie
Marynarz Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Opublikowano 12 Lutego 2010 hm... lista uzupełniona !! a jednocześnie chciałem przypomnieć że lista jest "TYLKO DLA OSÓB ZAINTERESOWANYCH POKOJEM W HOTELU !!!!" na polu namiotowym jak ktoś chce to proszę nie pisać !happybth ps. Osoby znajdujące się na liście proszę o info na PM z "nick + 100%" w celu potwierdzenia rezerwacji Być może będzie jakaś zalicka wymagana ale to się okaże po 28 lutego !happybth Pobiorę tylko pieniążki za rezerwację w hotelu jakby co, nic więcej Masz wątpilwości pisz na PM'a, E-mail, GG...
Macek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Poprosimy o wstepna rezerwacje jednego pokoju (z WC) dla Ysabel i mnie. No i widokiem na morze oczywiscie
Marynarz Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Opublikowano 15 Lutego 2010 Lista uzupełniona ! !OKK Informuję że po terminie 28 lutego pozastają tylko miejsca na polu namiotowym ! tak więc masz jeszcze 2 tygodnie na zastanowienie się nad pokojem w hotelu ! Komary tam są podobno gorsze od niemców tam stacjonujących tak więc każdy niech sobie na liście rzeczy niezbędnych zapisze duże ilości środków anty bzzz... !OKK (komarku to nie o ciebie kaman - bez urazy ). !V !V !V ps. przypominam że ta lista jest tylko dla osób chcących spać w hotelu, na pewno powstanie druga lista jakiś miesiąc przd wyjazdem dla osób które chcą jechać, takowej nie ma sensu teraz robić. Co najwyżej moge zrobić dla siebie liste tak zwaną rezerwową na spanko w hotelu bo wiadomo termin odległy więc może się wiele wydarzyć jeszcze i jakieś miejsca mogą się zwolnić, ale to już tak na marginesie...
Niunio Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Marynarzu dopisz do mojej osoby moją małżonkę Anię. Z góry dziękuję.
Glub Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Co do Komarów to- bierzemy repellenty w ilości odpowiedniej do wytrucia, i wcinamy witaminę B na trzy tygodnie przed wyjazdem w ilościach typu 3 tabletki dziennie !happybth a także wcinać duże ilości bazylii, bo raczej roślinek ze sobą nie zabierzemy !happybth reszta porad antykomarowych TU. jakiś ClickToFlash lub inny adblocker się przyda.
Niunio Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Na komary polecam środek w płynie stosowany w armii amerykańskiej ( dostępny w niektórych sklepach i hurtowniach z militariami). Jest sprawdzony działa rewelacyjnie. Trzeba aplikować bezpośrednio dokładnie na skórę bo niszczy ubrania. Link do produktu - http://www.usarmy.pl/informacje.php?id=0107
Niunio Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Odbarwia tkaninę ale tylko jeśli płyn kapnie bezpośrednio na ubranie.
antoniaczek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Marynarzu i nas dopisz. Antoniaczek + Maja na 100% !YES
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2010 (...) Nie wiem jak to będzie w tym roku po tak mroźnej zimie ale w ubiegłym roku na terenie Wilczego Szańca komarów - "bez podtekstu do naszego kolegi !OK " było tak dużo że bez specjalnych środków odstraszających nie można było chodzić po ruinach. Nawet w filmie Valkiria (ten z Tomem Cruisem) pokazywali te komary... !YES Dla mnie za wcześnie na planowanie, ale pomysł świetny. Właśnie po obejrzeniu ww. filmu zachciało mi się tam pojechać. Termin niezły - wszystko zależy... Decyzja będzie w ostatniej chwili (mam namiot). !happybth Wykorzystajmy Kolegę Komara, aby pogadał ze swymi pobratymcami, co by się nie wygłupiali podczas naszego pobytu. Czterodniowy pościk (nie mylić z pościgiem) nikomu jeszcze nie zaszkodził. !OK
Glub Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 chyba pobratymkami !happybth nie zapominaj że to komarzyce ssą !happybth
Gość Przemo84 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Pisze sie Przemo i Przemowa Z własna chałupą. Prosze umiescic na liscie wyjazdowiczów. Pozdrawiam EDIT: znów dałem ciała. Lista tylko dla mieszkanców hotelowych a ja sie chciałem na liste dopiąc. Tak czy tak wyrazam chec i napewno tam sie spotkamy.
Marynarz Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Spoko Przemo, z tego co widzę to już mamy ponad 35 osób chętnych na Hotel a i z właśną chałupą jak to okresliłeś będzie z 10-15 (chyba) tak więc będzie się działo PS. LISTA ZAMKNIĘTA BĘDZIE W NIEDZIELĘ !!!
Marynarz Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Opublikowano 2 Marca 2010 Burgmaniacy, tak jak zapowiedziałem czekałem na info a propo płatności i otrzymałem dziś fakturę pro forma dostępną TUTAJ Tak jak widać termin płatności jest długi ale Ja chciałbym to mieć już z głowy. Proszę o dokonywanie wpłaty na moje konto z nickiem (nickami) tak jak na liście !! oto dane do przelewu. Sebastian Kołodziejczyk Millenium Bank 05 1160 2202 0000 0000 7503 3997 Prośba też o potwierdzenie przelewu na mój e-mail : djmarynarz@gmail.com</span> ps. Tak jak widać jest to kwota podana z 1 pokój !!! czyli 45 PLN odo osoby (wszystkie pokoje są 2 osobowe !!! - rozkwaterowanie singli zrobimy na miejscu ). ps.2 Sorki za OT !happybth
Enek Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 Marynarz-czy wiadomo jaka trasa bedziemy jechac??? Chodzi mi o to ze ja musze gdzies znalesc nocleg w okolicach wawy(a te okolice sa dla mnie zupelnie obce) W pisalem w "google maps" Warszawa-Kętrzyn i na tej trasie jest Zegrze i tam planuje nocowac.Czy to dobry pomysl czy znasz inne, lepsze miejsce(pole namiot.)na tej trasie kolo stolicy?????
Marynarz Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Opublikowano 3 Marca 2010 Powiem wprost, powstaje właśnie mapa Burgmanii (dostepna dla każdego na pierwszej stronie w menu na czerwono) i być może ktoś się zaoferuję z Wawy że ma kimanko w takich sytuacjach !OK Duuuużo czasu jeszcze, myślę że nie będziesz miał z tym problemów (ja niestety nie mam warunków ku temu, ale gdybym miał to byś kimał u mnie ). Napisałeś już więc może ktoś się zgłosi do ciebie a jakby co to ponowimy prośbe bliżej terminu ( bo po co robić sobie dodatkowe koszty za jakieś pola namiotowe ? ).
JacekGit Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 być może ktoś się zaoferuję z Wawy że ma kimanko w takich sytuacjach Na razie nie obiecuję, bo jeszcze wiele może się wydażyć, ale jest taka możliwość. !OK
Gość Przemo84 Opublikowano 4 Marca 2010 Opublikowano 4 Marca 2010 Marynarz-czy wiadomo jaka trasa bedziemy jechac???Chodzi mi o to ze ja musze gdzies znalesc nocleg w okolicach wawy(a te okolice sa dla mnie zupelnie obce) W pisalem w "google maps" Warszawa-Kętrzyn i na tej trasie jest Zegrze i tam planuje nocowac.Czy to dobry pomysl czy znasz inne, lepsze miejsce(pole namiot.)na tej trasie kolo stolicy????? Enek zegrze to fajne miejsce bynajmniej na jedna noc i w zaleznosci gdzie sie ulokujesz. Skoro i ja z wami lece na wycieczke to proponuje spotkanie u mnie na działce. 5 osob moge spokojnie zakwaterowac na jedna noc a rano sobie ruszymy. Od Zegrza mam 10km do swojej posiadłości. Marynarz czy ci którzy jada pod namiot, camping itd tez musza płacic zaliczki czy regulujemy temat na miejscu??
Rekomendowane odpowiedzi