JacekGit Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Czepiasz się Niech będzie warmińsko-mazurskie
Klubowicze Doktorek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2010 Przepraszam za błąd w lierówce "Wilczy Szaniec
Marynarz Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Przepraszam za błąd w lierówce "Wilczy Szaniec przemek-1963 proszę urzywać opcji edytuj ( w prawym górnym rogu, taki guziczek jest..., pózniej można zaznaczyć "edytowane przez..." i wszyscy wiedzą o co kaman ).
Klubowicze valdi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2010 Marynarzu proszę o dopisanie do listy. POZDROWIONKA
Enek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Marynarzu mam pyt. co do terminu. 29 lipiec - 1 sierpien - to jest 4 dni i tyle ma trwac ten wypad??? czy wypad jest 2dniowy i poprostu jeszcze nie jest podany dokladny termin ale bedzie to w tych dniach miedzy 29 a 1 sierp.????
Marynarz Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Marynarzu mam pyt. co do terminu. 29 lipiec - 1 sierpien - to jest 4 dni i tyle ma trwac ten wypad??? czy wypad jest 2dniowy i poprostu jeszcze nie jest podany dokladny termin ale bedzie to w tych dniach miedzy 29 a 1 sierp.???? Tak, wypad ma trwać 4 dni...
Enek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 No to ciekawie sie zapowiada. na 99% w tym czasie i tak bede mial urlop czyli wszystko wskazuje na to ze bede. Jezeli chodzi o nocleg to ja wybieram namiot czyli rezerwacji nie potrzebuje. to prosze o dopisanie mnie do listy:)
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Stycznia 2010 "Enek" cztery dni ale ty możesz wjechać nawet na jeden dzień i nikt Cię z tego powodu nie będzie inaczej traktował.Znając twoje upodobania to i tak po drodze zahaczysz kilka miejscowości i przeżyjesz kilka przygód więc czy zajedziesz na dzień czy cztery i tak będziesz mile widziany.
Enek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 heh-mam nadzieje ze dojade i wroce bez zadnych "przygod" Siemik- i tez tak planuje najpierw przyjechac w okolice 100licy na nocleg ---> pozniej wszyscy razem do wilczego szanca ze 2 dni tam zabaluje i dalej w trase bo ja w jednym miejscu za dlugo nie wytrzymam
Marynarz Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Tak właśnie pomyślałem sobie Kochani jeśli ktoś reflektuje namiot a jest na liście to proszę o kontakt na e-mail djmarynarz@gmail.com lub gg: 530167 bo na liście chcę mieć tylko osoby wybierające Hotel ! ps. Oczywiście każdy uczestnik będzie mile widziany (jak to u Burgmaniaków) i nie ważne czy na dzień czy na godzinkę wpdanie grunt to aby się spotkać, pogadać co nieco przy okazji (dlatego 4 dniowy wypad ). no, to by było na tyle
Klubowicze Doktorek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2010 W tym terminie prawdo podobnie będzie Piknik Country, a w jego programie Parada Coutry ulicami Mrągowa i będziemy mogli w niej wziąć udział po zakupie Karty udzesnictwa w Paradzie
Klubowicze Doktorek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2010 przepraszam za literówkę zamiast litery "c" kliknęłem na "d"
Marynarz Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 Uwaga, właśnie rozmawiałem z przesympatyczną panią z ośrodka i szykuje dla na s ofertę... szczegóły podam jak tylko e-mail do mnie dojdzie... !sciana Wszystkie szegóły patrz pierwszy post ! i tak będzie do samego końca aby nie było bałaganu.... będę tylko pisał że coś dodałem... !sciana na początek plan gry !sciana a później oferta... Rezerwacja w Hotelu zrobiona dla 30 osób ( jak na razie na liście jest 26 ).
Noguru Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 No to czekamy z niecierpliwością !sciana
ptaku_1 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Pomysl OK, jak bede mial mozliwosc to i ja sie pojawie. Marynarzu chcialem zaznaczyc ze w moim poscie nie pisalem ze bede na 100% do lipca jeszcze kawal czasu i nie wiem co bedzie u mnie w fabryce w tym czasie. Poza na 90% bede chyba nocowal w namiocie (mazury i namiot to dla mnie jak bulka i maslo)
Marynarz Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 OK, no i chyba to na co czekaliśmy już jest czyli cennik, według moich obliczeń pobyt 4 dniowy (3 noclegi + posiłki + piwo - młodzierz napoje bez %) nie powinien przekroczyć 200 PLN za osobę (tutaj mowa o pobycie w Wolfsschanze - reszta we własnym zakresie, w tym mocniejsze %% ). do tego należy doliczyć przewodnika 60 PLN na grupę czyli po 2 PLN od łebka... i teraz moje pytanie do osób co się piszą na ten wypad.. czy robimy sciepę narodową czy każdy sobie ... ?
Marynarz Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 PRZEPRASZAM ZA MAŁE OT, ALE CHYBA JEST TO WAŻNE ! JAKOŚ TAK WYSZŁO, SAM NIE WIEM JAK ALE CHYBA NASTĄPI ZMIANA TERMINU O JEDEN DZIEŃ WSTECZ. PODOBNO JEST REZERWACJA NA CAŁY HOTEL (JAKAŚ TAM ROCZNICA- TAKIE MIEJSCE) WIĘC NOWY TERMIN SPOTKANIA TO 28-31 LIPIEC 2010 W ZWIĄZKU Z ZAISTNIAŁĄ SYTUCJĄ NEGOCJUJĘ DODATKOWE RABATY
misioooo Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Negocjuj negocjuj Te ich ceny specjalne/promocyjne to są coś... Ekm... 12pln za kiełbaskę, keczup i musztardę? Toć za tyle ja pół kilo porządnej (albo kilo biedronkowej) kiełbachy zakupię! Beczka 30L w cenie 135plnów... Też "trochę" drogawo... Ja na mazurach będę od weekendu wcześniejszego z rodzinką (rodzice właśnie chcą wakacje zakończyć na tym country pikniku) więc zmiana terminu przynajmniej dla mnie - do zaakceptowania.
Niunio Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 cześć Marynarzu dopisz mnie do listy. Taki wypad bardzo mi się podoba.
Enek Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Wiam ponownie:) widze ze termin sie przesunal-ale jak dla mnie to lepiej:)-bede mogl z wami zostac do konca bo i tak planowalem wracac w sobote. Plan wycieczki bardzo mi sie podoba:) Jezeli chodzi o sciepe to ja osobiscie wole placic za siebie bo tak jak wczesniej pisalem wybieram namiot. jezeli chodzi o beczke piwa to jestem za i oczywiscie sie dokladam:) pozdro Enek.
Sympatycy zegar Opublikowano 5 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Lutego 2010 witam tak jak rozmawialiśmy na spocie proszę o dopisanie na wyjazd baltony !OKK pozdrawiam
Marynarz Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Lista uzupełniona !w00t Pamiętajcie że zapisy na Hotel prowadzone są do końca lutego !! po tym terminie tylko pole namiotowe, ewentualnie liczenie na wolne miejsce !bicz
sebulba1971 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Mnie się ten wypadzik bardzo podoba tylko nie wiem jak będzie u mnie z wolnym , najwyżej wpadnę na krócej a i spanko w namiocie też może być !piwko .
Daro Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Mnie się ten wypadzik bardzo podoba tylko nie wiem jak będzie u mnie z wolnym , najwyżej wpadnę na krócej a i spanko w namiocie też może być . U mnie popdobnie jak tylko dadzą mi urlop to oczywiście piszę się na wypad !piwko do końca Lutego pewnie wszystko się wyjaśni
MINI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 te mazurki mogą się okazać !winkiss w dziesiąteczkę/wchodzę w to !yeah /pozdro.............. namiocik to podstawa no to jeszcze raz pozdro
Rekomendowane odpowiedzi