Klubowicze krzytro Opublikowano 23 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Stycznia 2010 Wchodzę w temat,proszę mnie dopisać + małolat :)Oczywiście pokój dwu osobowy
misioooo Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Na 90% będę na mazurach w ostatnim tygodniu lipca. Więc ostatni weekend mogę spędzić w gronie 2oo Jakby co - pole namiotowe ja + połowica (a co - i tak się mało spać będzie i być może "pod ławką w ogródku piwnym" ;P ) Ktoś z okolic Wrocławia wybiera się może na mazury 2oo w przedostatni weekend lipca? Raźniej będzie w kilka maszyn jechać niż samemu przez całą Polskę...
dzialkowiec Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 wchodzę w ten wyjazd - bardzo fajna propozycja, proszę o dopisanie
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Stycznia 2010 Nie mogę się jeszcze zapisać bo nie jestem w stanie powiedzieć czy będę miał wolne ale jeśli ,to dojadę z namiotem. Nie wiem jak to będzie w tym roku po tak mroźnej zimie ale w ubiegłym roku na terenie Wilczego Szańca komarów - "bez podtekstu do naszego kolegi " było tak dużo że bez specjalnych środków odstraszających nie można było chodzić po ruinach.
Marynarz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 Nie mogę się jeszcze zapisać bo nie jestem w stanie powiedzieć czy będę miał wolne ale jeśli ,to dojadę z namiotem.Nie wiem jak to będzie w tym roku po tak mroźnej zimie ale w ubiegłym roku na terenie Wilczego Szańca komarów - "bez podtekstu do naszego kolegi " było tak dużo że bez specjalnych środków odstraszających nie można było chodzić po ruinach. Tych specjalnych środków będzie dużo
Enek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Tez bym tam zawital bo wyjazd ciekawy sie zapowiada , ale jeszcze nie moge potwierdzic swojej obecnosci na 100%-ale jak bede mial czas i pieniadz to mam plana wstepnego takiego ze najpierw przyjezdzam do 100licy lub w okolice na jakies pole namiot. a nastepnego dnia jedziemy na mazury - wilczy szaniec P.s.z tego co widze to duzo majek tam jedzie to dobrze by bylo jak i moja tez tam pokulam pozdro dla Marynarza za pomysl tego wypadu:)
Marynarz Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 a dzięki za pozdro... Majka doskonale się sprawdza w trasie a i inni rajderzy dostosowują się do mojej ypki zawsze i nie narzekają bo ja preferuję prędkość widokową (max. 100 km/h) po co się śpieszyć, lepiej widoczki pooglądać. I tak będzie tym razem. Więc loozik.
Gość michu044 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam, zwiedzałem już wilczy szaniec, mamerki, śluzy, jeziora mazurskie... tylko że na 4 kołach, nigdy jeszcze nie byłem na 2 kółkach tak "daleko" a i nawet na czterech wróciłbym w to samo miejsce ale nie o to chodzi, do lipca jeszcze daleko... Jak będę pewien na 100% to się zapiszę!
Mały Maniek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Majka doskonale się sprawdza w trasie a i inni rajderzy dostosowują się do mojej ypki zawsze i nie narzekają bo ja preferuję prędkość widokową (max. 100 km/h) po co się śpieszyć, lepiej widoczki pooglądać.I tak będzie tym razem. Więc loozik. Jeżeli wszystko się ułoży i pojedziemy, to ja też za szybko nie będę jechał . Mam nadzieję, że moje 125 za wami nadąży, tak więc 100 km/h będzie w sam raz
Noguru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Pewnie że 100 !scooter starczy nie ma co się śpieszyć trzeba coś w końcu zobaczyć i nawet przerwe jakąś zrobim bo to 250km 4-5godz jazdy !OKK a jak nas więcej tym lepiej !piwko Muszę zapytać mojego plecaczka czy pojedzie jak by co rezerwuje to wielkie łoże !tut !V !OKK !tut
Marynarz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 hm.. no widzę iż lista chętnych robi się coooraz dłuższa.. to fanie !wchair taka mała ciekawostka nadesłana przez Tokekgdz KLIK - film na temat ps. Pozdro Tomuś i dzięki
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 25 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nie wiem jak to będzie w tym roku po tak mroźnej zimie ale w ubiegłym roku na terenie Wilczego Szańca komarów - "bez podtekstu do naszego kolegi " było tak dużo że bez specjalnych środków odstraszających nie można było chodzić po ruinach. Komary były problemem już w tamtych czasach. Na filmie polecanym przez Tomka widać żołnierza w takiej sprytnej masce, a i potem jest mowa o walce z nimi, poprzez zasiedlanie bagien żabami. Myśle jednak, że dzięki specjalnym środkom !wchair nie damy się zjeść. Burgmania górą Marynarzu, proszę o wstępną rezerwację dwójki z WC (czyli Ewik też się wybiera)
JacekGit Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wstępnie termin mi pasuje. Wybieram się z namiotem !wchair bez plecaczka.
dzialkowiec Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Marynarz, może w końcu dopiszesz się do tej listy? !wchair
Marynarz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 Marynarz, może w końcu dopiszesz się do tej listy? !wchair hm... no wiesz jak to jest Szewc co bez butów chodzi Już to naprawiam...
Sympatycy zegar Opublikowano 25 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Stycznia 2010 witam marynarzu proszę i mnie dopisać na listę pozdrawiam
Marynarz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 witammarynarzu proszę i mnie dopisać na listę pozdrawiam Jak będzie "nowy" awatar to się zrobi
Noguru Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Dopisz Marynarzu Evax 1 pokoik z podwójnym łóżkiem + wc
Marynarz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 Kochani, ja będę robił tylko rezerwację ilości pokoików !! Więc nie ma sensu pisać dla mnie to lub tamto.. za dużo zawracania głowy jak będziemy na miejscu to się zrobi jakiś szybki konkursik na te lepsze pokoje... ps. Noguru masz u mnie za suwaczek !scooter
Kordian Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ale Marynarzu zrobiłeś zamieszanie hi hi hi ... Ja tu w zaspach a już mi się marzą wspólne klubowe wyjazdy ech... oby do wiosny
Sympatycy zegar Opublikowano 25 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Stycznia 2010 Kochani, ja będę robił tylko rezerwację ilości pokoików !!Więc nie ma sensu pisać dla mnie to lub tamto.. za dużo zawracania głowy jak będziemy na miejscu to się zrobi jakiś szybki konkursik na te lepsze pokoje... To ja w takim razie poproszę rezerwację w pokoju z osobą niechrapiącą pozdrawiam
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 25 Stycznia 2010 Termin mi bardzo odpowiada. Na 100% jadę. PS. Proszę mnie zakwaterować z chrapiącymi !sciana !scooter
dzialkowiec Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 dla mnie też jakieś wyrko poproszę - w sumie w tamtym roku odwiedziłem obóz w Oświęcimiu, to w tym roku nie zaszkodzi podobna tematyka
misioooo Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Marynarzu piankowy tylko nie zapomnij o super-rabat się upomnieć Taka ilość gości! I do tego pamiętaj - my temu ośrodkowi reklamę zrobimy dobrą, bo wątpię, aby żadne fotki i filmy nie pojawiły się w internecie ze "zlotu mazurskiego skuterów" !scooter
Klubowicze Doktorek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Stycznia 2010 Małe sprostowanie. Wilczy Szaniac i Mamerki są położone na ziemi Warmińskiej
Rekomendowane odpowiedzi