Radi23 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ja też chciałbym podziękować Marynarzowi za zorganizowanie świetnej imprezy !piwko !happybth , uczestnikom za wspaniałe towazrystwo !happybth !happybth , niejednokrotnie do białego rana !happybth . Było super !piwko !czary !OKK
Klubowicze krzytro Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Dotarłem do domu cały i zdrowy,impreza ok.Podziękowanie dla Marynarza za super imprezkę
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udało mi się wygospodarować trochę czasu i zrobić cenzurę fotek Ci co byli, znają klimaty, a ci co nie byli niech żałują. Organizator nawet służył za cel Byli z nami koledzy z klubu i kosmici Uff! było ciężko Najnowszy model kampera made in Germany Czterej (trzej) pancerni A ci panowie wstydliwie czegoś szukają ten pan nie może rozstać sie ze sprzętem a niektórzy odpłynęli ale niebawem wrócił
ptaku_1 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 No i ja w koncu dotarlem do domku. Wielkie dzieki wszystkim za atmosfere oraz specjalne podziekowania dla Marynarza za organizacje.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ja żałuje jak diabli że nie mogłem z Wami jechać , ale może w przyszłym roku Marynarz zrobi druga edycję Wilczego Szańca . !guns Jak by nie patrzył ma w tym już pewną wprawę .
Sympatycy szorstki Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Jakoś mało "dokumentacji zdjęciowej" z jednej z najlepszych imprez sezonu tu widzę !guns Co się tak ociągacie ? Może ożywić część KLUBOWĄ ? Zazdraszczam, że nie dane mi było być... pzdr
Marynarz Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ja żałuje jak diabli że nie mogłem z Wami jechać , ale może w przyszłym roku Marynarz zrobi druga edycję Wilczego Szańca . !guns Jak by nie patrzył ma w tym już pewną wprawę . Kto wie, kto wie... Jakoś mało "dokumentacji zdjęciowej" z jednej z najlepszych imprez sezonu tu widzę Co się tak ociągacie ? Może ożywić część KLUBOWĄ ? Zazdraszczam, że nie dane mi było być... trzeba troszkę ocenzurować a tego to ponad 500 fotek jest. Poza tym szykuję mała fotorelację.. dajcie troszkę czasu
Klubowicze Roni Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Marynarzu, niesamowite!!!! żeby kajakiem zrobić wheele'go Ty to masz pare w rękach Szkoda, że nie zajechaliśmy z Wami do Ruskiej Wsi ps. coś czuję, że we dwóch to najwyżej byśmy tylko odbili od brzegu !guns
Gość Kampol Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Ja żałuje jak diabli że nie mogłem z Wami jechać , ale może w przyszłym roku Marynarz zrobi druga edycję Wilczego Szańca . !guns Jak by nie patrzył ma w tym już pewną wprawę . znając wrażenia obsługi hotelu z naszego pobytu - raczej to miejsce odpada :) - chyba ze każdy bedzie rezerwował pokoje osobno II opcja - nocujemy w "restauracji" hotelowej u bardzo miłej pani - pozdrowienia.
Sympatycy szorstki Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Marynarzu, niesamowite!!!! żeby kajakiem zrobić wheele'go Ty to masz pare w rękach Szkoda, że nie zajechaliśmy z Wami do Ruskiej Wsi ps. coś czuję, że we dwóch to najwyżej byśmy tylko odbili od brzegu !guns Roni, we dwóch z Marynarzem, pewnie byście równocześnie zrobili i wheely i stoppy kajakiem. pzdr
Bobas Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Impreza widać przednia była !!!!! Szkoda, że nie mogłem jechać z Wami !piwko !happybth !happybth
Marynarz Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Miało być ładnie, z opisem... ale jakoś weny mi zabrakło więc po prostu parę fotek zapodaję !happybth Oglądasz na własne ryzyko... !piwko
DIAMANDA2002 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 I ja 2 sztuki.....z Węgorzewa z Arkadiuszem. http://lh6.ggpht.com/_Yg4Uz2u9k7Y/TFgSJ2GW...wA/IMG_0002.jpg
DIAMANDA2002 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 I ja 2 sztuki.....z Węgorzewa z Arkadiuszem.
Arkadiusz Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja żałuje jak diabli że nie mogłem z Wami jechać , ale może w przyszłym roku Marynarz zrobi druga edycję Wilczego Szańca . !happybth Jak by nie patrzył ma w tym już pewną wprawę . Kto wie, kto wie... Jak coś proszę mnie wpisać na listę !happybth na przyszły rok oczywiście !piwko pokój 2 osobowy.
Marynarz Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja żałuje jak diabli że nie mogłem z Wami jechać , ale może w przyszłym roku Marynarz zrobi druga edycję Wilczego Szańca . !happybth Jak by nie patrzył ma w tym już pewną wprawę . Kto wie, kto wie... Jak coś proszę mnie wpisać na listę !happybth na przyszły rok oczywiście !piwko pokój 2 osobowy. Nie wybiegajmy aż tak w przyszłość... ale po tak udanej imprezie juz powoli mi się rodzą nowe szalone pomysły
helmutek76 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 @MARYNARZ: Dziękujemy za zorganizowanie spotkania i serdeczne przyjęcie w gronie burgmaniaków. Melduję, że i nam również udało się wreszcie dotrzeć do domu cało i zdrowo. Niestety do tej pory alkomat nie wskazywał możliwości na powrót Wiadomo - spotkania cieszą się !piwko ..... Niestety tym razem !guns z aparatu - nie będzie żadnych publikacji @Helmutki
Klubowicze Roni Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Helmutek ty się wcale nie czaj tylko zapodawaj foty bez żadnego wniku!!!!!! !guns czekamy na nie ! !piwko edit: z małą cenzurką
Sympatycy siemik Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Niestety tym razem !piwko z aparatu - nie będzie żadnych publikacji !guns @Helmutki A to niby dla czego?Szczerze mówiąc liczyłem na ocenzurowaną wersje fotek.
helmutek76 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 @Siemik: szczerze to się boję na moje życie.... Jeden już z ledwością przeżyłem..... , A co jak Ciebie zabraknie
Marynarz Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 @Siemik: szczerze to się boję na moje życie.... Jeden już z ledwością przeżyłem..... , A co jak Ciebie zabraknie Spoko dawaj... ja od zamieszczenia fotek już miałem tylko 6 telefonów z prośbą o usunięcie/zamazanie pewnych zdjęć delete i po sprawie
helmutek76 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 @Marynarz: w wolnej chwili przejże zdjęcia i podrzucę CI płytkę do publikacji. Jak na razie dużo wyjazdów się nagromadziło - ze brakuje nie czasu w domu bywać Może w poniedziałek jesteś czasowy i mógłbyś podskoczyć do mnie do roboty?
Marynarz Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2010 @Marynarz: w wolnej chwili przejże zdjęcia i podrzucę CI płytkę do publikacji. Jak na razie dużo wyjazdów się nagromadziło - ze brakuje nie czasu w domu bywać Może w poniedziałek jesteś czasowy i mógłbyś podskoczyć do mnie do roboty? W poniedziałek to ja niestety muszę sam iść do pracy Koniec urlopu dawaj i nie pitol... bo
helmutek76 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 WMarynarz: jestem 80 km od W-wy - jesli masz ochote na wycieczke - to zapraszam (wez tylko z soba plytke CD lub pendrive) . Nie wiem czemu teraz tak nalegasz - sobotę przed wyjazdem chciałem Tobie przegrać zdjęcia, ale jakoś nie byłeś chętny
Gość Kampol Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Kredensy dojechali cali!Wielkie pokłony i ukłony w stronę głównego Onanizatora imprezy Pozdrowienia dla Wszystkich poznanych i jeszcze nie Byebye Gosia&Artemis P.S Zapraszamy serdecznie do licytowania naszych najnowszych aukcji: do sprzedania faja i wiatrówka !OKK P.S Zdjęcia w wolnej chwili podczepimy Biere faje !OKK a tak powaznie to jesli sie wybierasz na spot w czwartek to weż prosze tą srebrną walizeczke - w niedziele szykuje sie tygodniowy wyjazd do szczyrku na paralotnie wiec sie przyda.
Rekomendowane odpowiedzi