jack daniels Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Sebastian super że tak wyszło... J.D. !OKK
Przemo_ST Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Cały i zdrowy zameldowałem się w domu. Podziękowania dla Marynarza za włożone w imprezę serce i zdrowie. Wielkie dzięki też dla wszystkich za wspólne zabawę i kulanie po mazurskich drogach.
mecenas Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Ja też już w domu- cały i zdrowy. Marynarz, impreza była przednia! Diamanda- wiszę Ci flaszkę za pokój, Bryhu- Tobie drugą za chrapanie
BrYhu Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Bryhu- Tobie drugą za chrapanie !OKK znowu wódka
Sympatycy Baltona Opublikowano 31 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 31 Lipca 2010 Podziękowania dla organizatora Marynarza i wszystkich obecnych, którzy stworzyli fajny klimat
ucienta Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Super impreza! Wielki hold dla Marynarza
czaro69 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 A niektórzy Burgmaniacy są dziś w Giżycku i miło mi było się z nimi spotkać
DIAMANDA2002 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 No już nie mogę się doczekać tych FOT !!!!!!!!
Klubowicze Doktorek Opublikowano 31 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2010 Podziękowania pozdrowienia dla Marynarza, i pozostałych uczestników pobytu w Wilczym Szańcu:D !OKK
Artemis Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Kredensy dojechali cali! Wielkie pokłony i ukłony w stronę głównego Onanizatora imprezy Pozdrowienia dla Wszystkich poznanych i jeszcze nie !OKK Byebye Gosia&Artemis P.S Zapraszamy serdecznie do licytowania naszych najnowszych aukcji: do sprzedania faja i wiatrówka P.S Zdjęcia w wolnej chwili podczepimy
Mały Maniek Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Po jeździe za kredensem melduję się w domu! Wielkie podziękowania dla Marynarza i wszystkich których poznałem . Dzięki za miłe powitanie w waszym gronie i kulanie się po mazurskich drogach. Było super, jeszcze raz wielkie dzięki!
Glub Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Też dojechałem, jutro będzie czyszczenie much Podziękował wszystkim a zwłaszcza [na parapecie] Marynarzowi za ogarnięcie tematu
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2010 My jeszcze jedziemy, może dojedziemy wieczorem !OKK bo nas zatrzymało w Ruskiej Wsi. Bunkrów nie ma ale też jest zajefajnie . Cały czas dziękujemy bezustannie Marynarzowi .
antoniaczek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Wielkie pokłony i ukłony w stronę głównego Onanizatora imprezy Marynarz nie będzie tego komentował "bo ma zajęte ręce"
jack daniels Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 A niby to czym? !piwko A może tym? !scooter No chyba że tym !OKK POzdrawiam J.D. !wchair !bicz
Klubowicze Roni Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2010 To ja i Ania się dołączamy do podziękowań dla Marynarza za zaczepisty zlot !scooter , a wszystkim innym uczestnikom za super zabawę w dzień i w nocy !wchair ps. nie uwierzycie ale wyjeżdżałem do wilczego szańca z wrzodem na żołądku, a wróciłem bez !piwko to kiedy następna kuracja ???????
Glub Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 My jeszcze jedziemy, może dojedziemy wieczorem !piwko bo nas zatrzymało w Ruskiej Wsi. Bunkrów nie ma ale też jest zajefajnie !wchair . Cały czas dziękujemy bezustannie Marynarzowi !scooter . jeżeli na pierogach to będziemy musieli was zabić !bicz
Arkadiusz Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Też dojechałem, jutro będzie czyszczenie much !scooter Glub to Ty zdejmujesz pokrowiec do jazdy ?
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2010 I ja w domu,lecz z małym opóznieniem.Po drodze jakoś tak słabo się zrobiło,że musiałem zrobić przystanek u znajomego pod Piszem. !OKK !bicz Dzięki wszystkim za super impreze,było !scooter !wchair !piwko ps.Radi23,dzięki za wyrozumiałość w drodze powrotnej-Ty już wiesz o co chodzi
Klubowicze Ewik Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ekipa !scooter i 4oo z Marynarzem na pokładzie szczęśliwie dotarła do domu po odpoczynku nad jeziorkiem. Dzięki wszystkim za wspólną imprezę, było odlotowo !wchair
Marynarz Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Oh... szalony wypad do Wilczego Szańca to już tylko wspomnienie Sam nie wiem od czego zacząć Więć po koleji... Dziękuję Wam wszystkim za tak liczne przybycie, dobrą zabawę !happybth !piwko !piwko , wsparcie duchowe w chwilach zwątpienia (a parę ich było - ale udało się to jakoś ogarnąć !czary ). Szaloną zabawę do godzin porannych, Ewie za transport w obie strony - szczególne !happybth !happybth !happybth Panie kelnerce która musiała nas znosić co rano Dopiero co się ogarniam... jeszcze coś postaram się jutro napisać. KOCHANI, JESTEŚCIE WIELCY !!! SZACUN !OKK !OKK !OKK ps. po ostrej cenzurze niebawem zapodam parę fotek... Do następnego razu...
DIAMANDA2002 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 No czekamy na te foty......!happybth Z tą cenurką to nie przesadzaj, bo może niewiele zostanie ...... !happybth
Klubowicze valdi Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2010 I ja już dotarłem do domku. Wielki szacun dla Marynarza za SUPER imprezkę !happybth i pozostałym uczestniką za miłe towarzystwo. !happybth Ps.Wielkie podziękowania dla Ewika za dostarczenie do stolicy mojej żonki !happybth
antoniaczek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 My z Mają już w domu od 18:00. Popijając drinki chcemy podziękować za miłe spotkanie: Organizatorowi za całokształt, świetną imprezę w ciekawym miejscu, powitalne piwo !happybth i grilowane mięsiwo. Dziękuje tym, co jeszcze mieli siłę na Membersówke !happybth . Grupie wypoczynkowej z turnusu "Ruska Wieś" za wsparcie w dochodzeniu do siebie !happybth i powrocie do Wawki.
Rekomendowane odpowiedzi