Sympatycy orzech Opublikowano 28 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Lipca 2010 Czy ktoś już wie jaka pogoda jest na miejscu? Podobno pada
helmutek76 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Orzech - ty jakim srodkiem lokomocji poruszasz sie?
helmutek76 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Czy ktoś może powiedzieć, czy z drogi jest jakiś drogowskaz i drużka dojazdowa do kampingu, bo na mapach widać tyle co nic/?
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 28 Lipca 2010 Na tą chwilę siedzę w pracy więc poruszam się fotelem na kołach Nie ma jeszcze decyzji jak pojadę. Wejdę do garażu i pojadę tym co pierwsze będzie stało Z ostatniej chwili: Warszawioki dojechały do Mrągowa, słońce i chmury, zero deszczu.
czaro69 Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Potwierdzam: jest całkiem ładna pogoda, 23 stopnie w cieniu, słoneczko i od czasu do czasu małe chmurki, ale deszczu nie ma
LWfilip Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 No i tak ma być !V !V zapowiada się ciekawa trzydnómka w Giżycku. Mam nadzieję spotkać się ze skuterową bracią !holiday !wchair.
JacekGit Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Niestety nie dojadę Od wczoraj jestem na L4 w domu z chorym dzieckiem. W poniedziałek odebrałem skuter po regulacji, coby w trasie miło się Życze Wszystkim pszedniej zabawy i zimnego
Klubowicze Profesor Opublikowano 29 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2010 Niestety nie mogę być z Wami. Życzę udanej imprezki.
Marynarz Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 Walka była wczoraj nierówna ale daliśmy radę !happybth Szkoda że nie możecie być tutaj z nami. Faktycznie pogoda wczoraj była rewelacyjna, dziś jak na razie nie pada... i tego się trzymamy. Pozdrowienia z Wilczego Szańca.
Gość Kampol Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Walka była wczoraj nierówna ale daliśmy radę !happybthSzkoda że nie możecie być tutaj z nami. Faktycznie pogoda wczoraj była rewelacyjna, dziś jak na razie nie pada... i tego się trzymamy. Pozdrowienia z Wilczego Szańca. Ruszamy dokładnie za 4 godziny 5 min !happybth no to wyjazd bedziemy mieli chociaż suchy bo własnie przestało padać
Klubowicze morwa37 Opublikowano 29 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2010 Jutro rano śmigam do Giżycka na zlot motocyklowy w twierdzy boyen,po drodze odwiedzę wilczy szaniec chętnych zapraszam na wspólny wypad !scooter mój tel 0-502-638-117
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2010 Siemka. Właśnie przed dwoma godzinkami wróciliśmy do domku. Serdeczne podziękowania dla MARYNARZA za zorganizowanie spotkania w tak innym i ciekawym miejscu. Serdeczne podziękowania dla wszystkich z którymi miałem przyjemność się spotkać i porozmawiać Pozdrawiam Siemik, Sylwia i Ania
Arkadiusz Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Również Wielki Szacun i Podziękowanie dla Marynarza. Dzięki również Wszystkim kogo poznałem w Szańcu bo to był mój pierwszy raz !tut , ale nie ostatni że musiałem do roboty .....
Mareczek Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Ja również jestem już w domeczku , cały/zdrowy i trzeźwy. Marynarz jeszcze raz Wielkie Dzięki.
DIAMANDA2002 Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 I ja w domku.... Tyle ze jeszcze pojechałem jeszcze dziś 400 po małego do Skarżyska i właśnie wezliśmy do domku ! Dzięki za miło spędzony czas !!!!!!! specjal tchanksy dla Marynarza za całą akcje ! Diamanda
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2010 Ja też tu byłem i ......nie piłem Z Działkowcem zaliczyliśmy Wilczy Szaniec jako jednodniową wycieczkę. Spontanicznie dogadaliśmy się dzień wcześniej i o 7.30 ruszyliśmy na podbój Gierłoży. Śmigaliśmy, że aż miło, śpiewałem sobie pod nosem (nie dla mnie sznur samochodów) kiedy wyprzedzaliśmy kolejne puszki i tiry.............gdy nagle jakaś vectra z niebieskimi światełkami i głośną syreną ostudziła nas dosyć mocno. 2x5pkt i 2x300PLN. No cóż, takie życie, a jechać trzeba dalej. Na miejscu przywitali nas Burgmaniacy ze Spinką na czele. !piwko Oj bawią się tam fajnie, oj bawią. Posiedzieliśmy, pozwiedzaliśmy, pośmialiśmy się i trzeba było wracać. W drodze powrotnej zgubili nam się Zegar i Baltona, później gdzieś zbłądziliśmy, odnalazł się nagle Zegar z Baltoną, kiedy na przystanku zakładaliśmy przeciwdeszczówki, żeby ponownie się zgubić . !piwko Do domku dotarliśmy cało i zdrowo bez przygód. Kilka fotek, obowiązkowo !V A tu, dwaj przyjaciele z podwórka:
michalu Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Phil i Orzech jaka ładna z was para !piwko Widać że nikt tam dla przyjemności nie pojechał. Zazdroszczę Wam
MARCVS Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 No, no Jak zwykle przednia zabawa !piwko
Tomekgdz Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 O matko jak zwykle te same osoby w tym samym amoku !piwko !piwko Mowa o koledze Mareczku i Sikorce Widzimy, że impreza wypaliła !V
phil Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Dotarli do domu z Orzechem Oj działo się Pozdrowionka dla wszystkich
jack daniels Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Proszę o nie umieszczanie fot. j/w, gdyż prowadzą do daleko posuniętej frustracji tych co by chcieli, a nie nie mogli uczestniczyć w/w swawolach osobiście. Gratuluję udanego jak zwykle w tym gronie spotkania. Marynarz wypad z pełnym wypasem. POzdrawiam J.D. !OKK
Niunio Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 UFFF! Dotarłem do domu bezpiecznie i bez "przygód". Bardzo Wielkie Dzięki Marynarzowi za organizację i Wam wszystkim tam obecnym za wspaniałą atmosferę - było bosko i beztrosko.
Gość Kampol Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 i ja też juz w domu. Dzieki Wszystkim - przednia zabawa - organizacja super
BrYhu Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 I ja dobiłem. Powiem krótko było GRUUUUBOOOOO
Rekomendowane odpowiedzi