Sympatycy siemik Opublikowano 8 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2010 Siemik szykuj sie zebys miał mocna głowę do !scooter. Spróbuję potrenować kilka dni wcześniej a jeśli nie to chociaż spróbuję wytrzymać jak najdłużej !piwko .
Gość Kampol Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam, a czy pobyt pod namiotem trzeba wcześniej zgłaszać ? i drugie pytanie dla ludzi z Wawy lub okolic - czy ktoś wybiera sie drugiego dnia tj w czwarek na mazury - chodzi mi o wyjazd w popołudniowych godzinach tak gdzieś ok 18.
Marynarz Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam, a czy pobyt pod namiotem trzeba wcześniej zgłaszać ? Nie ma takiej potrzeby
Gość Kampol Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam, a czy pobyt pod namiotem trzeba wcześniej zgłaszać ? Nie ma takiej potrzeby dzieki za info - wszystko na dobrej drodze zebym sie tam pojawił... Najważniejsze juz za mną..... przekonałem żonę
dzialkowiec Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Niestety (dla mnie) sprawy się pokomplikowały z przyczyn służbowych, stąd też oddam w dobre ręce moją rezerwację na pokój. Postaram się jednak przyjechać na 1 dzień w czwartek lub piątek.
Marynarz Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Opublikowano 12 Lipca 2010 Oj szkoda Ale oczywiście wpadaj choćby na jeden dzień
BrYhu Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 stąd też oddam w dobre ręce moją rezerwację na pokój. Chętnie przyjmę
DIAMANDA2002 Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Marynarzu ! A powiedz, komu i ile ja mam zapłacić za miejscówkę ???? PZDR
Marynarz Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Opublikowano 12 Lipca 2010 Marynarzu !A powiedz, komu i ile ja mam zapłacić za miejscówkę ???? PZDR na liście masz !w00t generalnie gadaj z Noguru.
BrYhu Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Bryhu, prycza Twoja !OKK Dziękówa !OKK !w00t Na spocie się policzymy !OKK
dr.big Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Ptaszki cwierkaja, ze chyba podskocze na jeden dzien imprezy !OKK . Ewentualne oplaty, bede zalatwial na miejscu !w00t .
Mareczek Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Ptaszki cwierkaja, ze chyba podskocze na jeden dzien imprezy !OKK Jest bardzo duże prawdo podobieństwo że się spotkamy. !OKK
Gość Przemo84 Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Z przyroscia musze oznajmic ze musze siła sie wycofac ze spotkania z bracia skuterowa. Problemem jest sytuacja zdrowotno rodzinna. Przepraszam i mam nadzieje ze bedzie nastepny raz... Pozdrawiam serdecznie
Marynarz Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Opublikowano 19 Lipca 2010 Szkoda, kolejne miejsce się zwolniło (Profesor też zrezygnował z powodów bliżej jemu znanych... ) kto pierwszy ten lepszy !OK ps. przemo ty sie nie pisałeś na hotel tylko na namiot ? prawda...
ucienta Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 A czy ja moge? Co prawda dam rade zladowac dopiero w czwartek wieczorem, ale chetnie zaplace i za srode, byle namiotu nie rozbijac obawiam sie, ze to mogloby przekroczyc moje zdolnosci manualne
Marynarz Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Opublikowano 19 Lipca 2010 A czy ja moge? Co prawda dam rade zladowac dopiero w czwartek wieczorem, ale chetnie zaplace i za srode, byle namiotu nie rozbijac obawiam sie, ze to mogloby przekroczyc moje zdolnosci manualne no i załatwione... w pierwszym poscię masz wszystko napisane wrazie jakiś wątpliwości pisz śmiało na pm'a.
BrYhu Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 To może Marynarzu raczył byś uwzględnić mojego PM'a Dziękuję
Gość Kampol Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Czy koś wybiera sie do Wilczego dzień później czyli w czwartek ? Chętnych prosze o info. Zawsze razem rażniej.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Lipca 2010 Administrator Opublikowano 21 Lipca 2010 Ptaszki cwierkaja, ze chyba podskocze na jeden dzien imprezy . ... a nawet "podskoczymy" !YES Jednak z racji czaso-okresu będę (będziemy ) pojazdem niezależnym z własnym spaniem
ucienta Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Czy koś wybiera sie do Wilczego dzień później czyli w czwartek ? Chętnych prosze o info. Zawsze razem rażniej. Ja. Ale jeszcze nie wiem, o ktorej. Wszystko wyjasni sie w przyszlym tygodniu, jak wroci moj szef.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 23 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2010 Tworzymy ekipę warszawską wyjeżdżająca we środę rano. Proponuję zbiórkę w środę o 8:30 pod C66, potem jedziemy w stronę Ząbek i zabieramy Zegara i Baltonę, potem jedziemy przez Legionowo, Pułtusk, Maków Maz., Szczytno, Mrągowo, Kętrzyn. Wyjazd z C66 o 9:00 Robię listę żeby było wiadomo czy mamy na kogoś czekać. (proszę zgłaszć chęć dołaczenia na regionalnych) wciśnij
Gość Przemo84 Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 ps. przemo ty sie nie pisałeś na hotel tylko na namiot ? prawda... Tak ja namiot. Ale napisałem usprawiedliwienie mojej nieobecnosci. Zycze naprawde fajnego wyjazdu. Pozdrawiam
Klubowicze krzytro Opublikowano 23 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2010 Czy koś wybiera sie do Wilczego dzień później czyli w czwartek ? Chętnych prosze o info. Zawsze razem rażniej. Ja będę jechał w Czwartek po 15 ruszam z Warszawy ale jadę przez Olsztyn
ucienta Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Jesli ktos bedzie mial ochote przedluzyc sobie weekend to znalazlam ciekawa propozycje http://www.vboyen.pl/?xiv-zlot-motocykli-w-twierdzy-boyen,15 Ostatnio bylam X-em na zlocie Virago i bylo super. Ja sie pewnie wybiore
Rekomendowane odpowiedzi