Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Lipcowy wypad na Mazury...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niestety, jestem zmuszony zrezygnować z wyjazdu. Może uda mi się Was odwiedzić, ale tylko na 1 dzień. Moją miejscówkę pozostawiam do dyspozycji Marynarza.

!OKK

ooo... to bardzo przykra wiadomość :D szkoda Grzesiu...

Tak więc z przykrością ogłaszam że jest jedno wolne miejsce... kto pierwszy ten lepszy :)

EDIT :

Drek rzutem na taśmę przechwycił miejsce po Worlanie !

Witaj na pokładzie...

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Marynarz

71

• Glub

20

• helmutek76

12

• JacekGit

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Gdyby byla sprzyjająca pogoda, warto zliczyć Stańczyki (jadne z najwyższych wiaduktów w Polsca) a po drodze RAPĘ - PIRAMIDA. W jedną stronę to ok. 140 km

Pozdrawiam i do zobaczenia.

Opublikowano

Jeśli wypali wszystko dobrze z urlopem :P odwiedzimy Was :D i postanowiłem, że się napoję troszkę :D

Pytanie oczywiście czy możemy :P zajechać (namiot-bus)

• Klubowicze
Opublikowano
... Może uda mi się Was odwiedzić, ale tylko na 1 dzień... :)

Czy można wiedzieć w jaki dzień się Wybierasz , można by polecieć w odwiedziny do Kolegów na kilka ;):D

Opublikowano

tez zaczynam cos w pracy krecic zeby was nawiedzic ale tak na dwa dni ;)

Opublikowano

Ja na całość nie będę miał czasu. Ale podjechać na dień lub dwa bardzo chętnie. Ptaku_1 może jak się uda to razem pojedziemy. Przynajmniej za tobą może nadążę :)

Opublikowano

Za mna napewno, jakos bardzo dobrze mi sie jezdzi z predkosciami rzedu 80-90km/h. A w grupie zawsze czuje sie poganiany :) (no prawie zawsze, jazda do i z warki oraz wycieczka na debe byla jak najbardziej ok)

Opublikowano

Prędkość w sam raz dla mnie. To napisz jeszcze czy już wiesz kiedy dokładnie chcesz jechać. Ewentualnie 2 tygodnie przed, można to ustalić.

Najbardziej pasowało by mi: piątek - sobota.

Opublikowano

Szpaki i inne Ptaki zabiorę się na 2 dni z wami jak nie będzie przeszkadzać . Podajcie termina , a Marynarza poproszę o oblukanie ewentualnego noclegu . !tut :D

Opublikowano

Ja jeszcze dokladnie nie wiem wyklaruje mi sie to okolo 20 lipca ale na 90% mysle o 2 nocach, wiec czwartek-sobota, lub piatek-niedziela. Z tego co wyczytalem to ferajna ucieka chyba w sobote, wiec blizej mi do czwartku.

M_Pajak jestem jak najbardziej za jazda w towarzystwie srebrno-niebieskiego burka !tut

Opublikowano

Na 2 dni to i ja się chyba (jak w tyrce oporów nie będą stawiać) wybiorę :D To już będą !tut ;):angry:

Opublikowano

:D , jako że wszystko mam już dopięte na ostani guzik (tak mi się przynajmniej wydaje :D ).

Wypadało by podać w końcu jakiś termin wyjazdu... :angry:

START :

Miejsce (dla ludzi z Warszawy i okolic). : CAFE 66 Al. Prymasa 1000 lecia 74

Czas . : Jak w "Łesternach" - samo południe 12.00

Trasa... NADUŚ

Przewidywany czas pokonania tej odległości !tut to jakieś 5-6 godzin...

Jeżeli kogoś mamy po drodze zabrać to bardzo proszę o info gdzie i o której mniej więcej... (Najlepiej pisać na PM'a).

Jeszcze raz podaję linka do rokładu jazdy imprezy ;)

NADUŚ

Zaczynamy końcowe odliczanie...

cdnew.gif

• Sympatycy
Opublikowano

Hm, Marynarzu, pozwól, że wyjadę po pracy i zrobię traskę w 3 godziny !tut

Opublikowano
Hm, Marynarzu, pozwól, że wyjadę po pracy i zrobię traskę w 3 godziny :)

Taki czas mi podają mapy i nawigacja a faktycznie... prędkość przelotowa to jakieś 80-100 km/h będzie żeby można było sobie po podziwiać okoliczności przyrody ;)

Zrobić jakiś postój na siusiu i może jakiś lekki obiadek - Mrągowo na trasie ;) (wieczorem dopiero ognisko).

Tak więc suma summarum może zebrać nam się jakieś 5 h :) Przecież wiesz że ja zawsze stosuję metodę - ŚPIESZ SIĘ POWOLI !OK

Nigdzie nam się nie będzie śpieszyło przecież.. ale jak chcesz to droga wolna... śmigaj !tut (najwyżej przygotujesz wszytko na miejscu i będziesz na nas czekał z :D;):D:angry: )

• Sympatycy
Opublikowano
... ale jak chcesz to droga wolna... śmigaj !scooter (najwyżej przygotujesz wszytko na miejscu i będziesz na nas czekał z !piwko !piwko !piwko !piwko )

Wyjadę o 17 to będę na 20, ognisko Wy szykujecie :P

Opublikowano

Ja w czwartek to mogę dopiero po 16-tej. Ale raczej wybiorę się w piątek rano. Teraz to już na 99% mogę być pewien wyjazdu, bo dziś wkońcu zdałem egzamin na kategorię A !scooter

Opublikowano

Przez moją mieścinkę będziecie lecieć, to spokojnie możecie po skręcie w lewo na rondzie (z drogi nr 61, na drogę nr 53) zajechać do "Ostoi" na jakieś kurpiowskie żarełko np. rejbaka.

Ewentualnie ciekawe jedzonko jest w zajeździe "Tusinek" przez miejscowością Rozogi - uwaga duże porcje, zamówienie dwóch dań może skończyć się porażką !scooter .

• Klubowicze
Opublikowano
Przez moją mieścinkę będziecie lecieć, to spokojnie możecie po skręcie w lewo na rondzie (z drogi nr 61, na drogę nr 53) zajechać do "Ostoi" na jakieś kurpiowskie żarełko np. rejbaka.

Ewentualnie ciekawe jedzonko jest w zajeździe "Tusinek" przez miejscowością Rozogi - uwaga duże porcje, zamówienie dwóch dań może skończyć się porażką  !piwko .

Dobrze wiedzieć bo uwielbiam być w ten sposób upokarzany !scooter

Opublikowano

Ewentualnie ciekawe jedzonko jest w zajeździe "Tusinek" przez miejscowością Rozogi - uwaga duże porcje, zamówienie dwóch dań może skończyć się porażką  !piwko .

Dobrze wiedzieć bo uwielbiam być w ten sposób upokarzany !piwko

To prawda, Ja też !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

O 12 to mało realne.Myśle ,że najwcześniej to 16-17

Hm, Marynarzu, pozwól, że wyjadę po pracy i zrobię traskę w 3 godziny 

Orzech,damy rade w 2,5 godz. !scooter

• Klubowicze
Opublikowano
O 12 to mało realne.Myśle ,że najwcześniej to 16-17
Hm, Marynarzu, pozwól, że wyjadę po pracy i zrobię traskę w 3 godziny 

Orzech,damy rade w 2,5 godz. !piwko

My tak,ale czy Orzech da radę po tych ostatnich ślizgnięciach pasków? !scooter

Opublikowano

No ja muszę być wcześniej ze względów logistyczno - organizacyjnych !piwko

Jak ktoś chce jechać ze mną to zapraszam !

Tak jak już pisałem...

Start R66 g.12.00 !scooter

Opublikowano
Taki czas mi podają mapy i nawigacja a faktycznie... prędkość przelotowa to jakieś 80-100 km/h będzie żeby można było sobie po podziwiać okoliczności przyrody wink.gif

Mam nadzieję, że damy sobie radę z moją 125, chyba będzie to jedyna maszynka z tą pojemnością !piwko . Tak do 120-130 jakoś sobie radzi, to nie powinienem wam sprawiać kłopotów !scooter

Opublikowano

Nie zamierzam przekraczać setki. No, może jak mnie jakaś 8-setka pogogi to będzie ile fabryka dała !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Tak się umawiacie jakby to miało być w tym tygodniu (i już się przestraszyłem, że coś mi uciekło !piwko ), a to jeszcze miesiąc !scooter .

Rozumiem że planowany wyjazd 28.07 (środa) godz. 12:00 spod Cafe66.