reno Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 myślę, ze Owsiakowi cos innego chodziło po głowie. ale czy dlatego,że zeszłego lata w naszym parafialnym kościele jakiś bubek rozbił puszę pod obrazem, to winic będziemy św.Antoniego który na tym obrazie był? aha, ja wcale nie jestem jakimś zagorzałym fanem osoby Owsiaka - pomimo pewnych aspektów akcji które mi sie nie podobaja mam szacunek za to co wośp robi, ot co. szkoda, że akcja która miała łączyć, jak widzę i słysze, zaczyna też dzielić. a idea gdzież sobie leży obok.
Gość auksencjusz Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Spodobał mi się podpis pod tym demotywatorem "właśnie dlatego nie daję na Owsiaka". !OK Abstrahuję od tego, czy WOŚP dobry, czy zły, ale chciałbym zwrócić uwagę na ten podpis. To zupełnie tak, jakby powiedzieć, że nie lubię każdego, kto ma na imię Marek, bo kolega Marek mi ukradł piórnik w podstawówce. Szczerze mówiąc nie dziwią mnie te fotografie. Złodziej musi potrafić dostosować się do sytuacji... A wolontariuszem może być każdy. Nie tylko ten, kto ma dobre intencje.
Rekomendowane odpowiedzi