Tomi Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 POTRZEBNA POMOC!!!! 02.01.2010 O 18:00 NA TRAKCIE LUBELSKIM W WARSZAWIE BYŁ POŻAR U MOICH SĄSIADÓW... STRACILI WSZYSTKO... KAŻDY GROSZ SIĘ LICZY... POMÓŻMY IM TO BARDZO DOBRZY LUDZIE!!! http://www.se.pl/wydarzenia/warszawa/nie-s...ogu_125212.html
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Administrator Opublikowano 5 Stycznia 2010 Czego oczekujesz? W jaki sposób możemy pomóc (brak nr konta)? Ps. Oczytaj maila.
Marynarz Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Czego oczekujesz? W jaki sposób możemy pomóc (brak nr konta)? Na końcu newsa masz nr. tel do redkacji se.pl. Podejrzewam że to tylko przez nich można załatwić.
Tomi Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witajcie! Byłem dziś u sąsiadów (tych poszkodowanych) i oni stwierdzili że najbardziej potrzebne są teraz pieniążki...Ponieważ muszą odbudować dom bo wszystko spłoneło. W post. tyt. jest też link do artykułu Super Ekspresu gdzie wszystko można przeczytać... Numer konta do wpłat: BANK PEKAO SA X O. w Warszawie 53 1240 1095 1111 0000 0334 5058 Władysław Waśkiewicz ul. Trakt Lubelski 295 04-667 Warszawa Poszkodowani z Całego serca dziękują za okazaną Pomoc!!! Dzięki za zaangażowanie to bardzo duża pomoc !placz Tomi
Tomi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Podejrzewam że to tylko przez nich można załatwić. Byłem dziś u sąsiada i jeśli chcecie to można wpłacać bezpośrednio na to konto które podałem... On też powiedział że na wszystko Będzie miał faktury żeby się z nami rozliczyć żeby nikt nie myślał że ta pomoc poszła na niewłaściwy cel. W imieniu poszkodowanych jeszcze raz Dziękuję Wszystkim którzy zaangażowali się w Tą sprawę
Tomi Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dziękuję Wam wszystkim za Pomoc !scooter To naprawdę bardzo duża pomoc...Sąsiedzi są bardzo wdzięczni...
Rekomendowane odpowiedzi