ortos Opublikowano 1 Listopada 2005 Opublikowano 1 Listopada 2005 Witam! Mam pro?bę do Burgmaniaków władaj?cych językiem niemieckim o przetłumaczenie mi tego ogłoszenia: http://www.mobile.de/SIDXM8H83E8nZpG-yhARp...11111151434097& z góry dziękuję Ortos vel Mr. C1
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 1 Listopada 2005 Administrator Opublikowano 1 Listopada 2005 Służę pomoc? a jak co? pominę to Dr. Big powinien pomóc: 12 szt C1 200, fabrycznie nowe, bez rejestracji, wszystkie z ABS' em i dobrym wyposażeniem. Wszystkie s? modelami 2002 rok........... wyprzedaż z BMW Motorrad. To chyba najważniejsze informacje. Jak dla mnie ogłoszenie jest troche dziwne bo C1 maj? być niby nowe ale na górze wpisany jest przebieg 399 km, że o wpisie- napęd- kardan, nie wspomnę Pozatym cena jak dla mnie z kosmosu
ortos Opublikowano 1 Listopada 2005 Autor Opublikowano 1 Listopada 2005 Dzięki za tłumaczenie A czy dobrze "zrozumiałem", że nie odpowiadaj? na maile? pozdr.... ortos vel mr. c1
dr.big Opublikowano 1 Listopada 2005 Opublikowano 1 Listopada 2005 Tak nie odpowiadaja, ale czy 7200euro to troche nie za duzo jak na C1 200 ? Podobnie jak 4750 za uzywana 125ccm? Czy 125-ka Williamsa za 6500 ???
ortos Opublikowano 1 Listopada 2005 Autor Opublikowano 1 Listopada 2005 Ceny kosmiczne, ale tak z czystej ciekawo?ci chciałem wiedzieć o co w tym chodzi..... pozdr... ortos vel mr. c1
Hoffi Opublikowano 1 Listopada 2005 Opublikowano 1 Listopada 2005 Parametry: Pojemno?ć: 200 ccm, przebieg: 399 km, moc: 18 KM, data I rejestracji: 06/02, kolor czarny, benzyna, wał Kardana. Specyfika: automat, katalizator, zapłon automatyczny, bardzo zadbany. Opis: jeszcze 12 sztuk C1 w magazynie, także nowe 200-tki bez rejestracji, wszystkie z ABS-em i i dobrym wyposażeniem. Wszystkie to modele 2002, skutery te nie s? (i nie będ?) już więcej produkowane i s? dzisiaj już klasykami - zyskuj? na warto?ci. Z gwarancj? zakładu (nie wiem czy chodzi tu o gwarancję sprzedawcy czy też producenta). Dane bez gwarancji. Zakup od =>BMW Motocykle<=. Proszę tylko o rzeczywiste oferty zakupu, aby nawi?zac kontakt. Na E-maile nie będę odpowiadał. Dziękuję. P.S. Je?li chodzi o kwestię gwarancji Ortosie - radziłbym spytać o radę Biga. Wychodzi na to, jakoby nie miało być gwarancji producenta, tylko zakładu - sprzedawcy. Nie do końca rozumiem to sformułowanie w tek?cie. Mam nadzieję, że choć tyciu pomogłem, pozdrawiam
ortos Opublikowano 1 Listopada 2005 Autor Opublikowano 1 Listopada 2005 dzięki pozdr... Ortos vel Mr. C1
Rekomendowane odpowiedzi