Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No kurde dobrze że już coś w końcu kupiłeś, bo trułeś straszne d...  !OKK  :)

No właśnie, fajnie żeś już nabył :P

Coś czuje że Tobie potrzebny jest „kopniak”  :)    < KUP KYMCO.

„Kopniak” pomógł?.

Gratulacje :) Bezawaryjnie i szczęśliwie zawsze do celu.2druga.gif

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• misioooo

19

• Lucjan73

6

• czaro69

5

• dr.big

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Gratuluję zakupu. Szerokości.

Opublikowano
No kurde dobrze że już coś w końcu kupiłeś, bo trułeś straszne d...  :P  :)

Bez przesady, każdy kiedyś stał przed decyzją co kupić.... :) I chyba ma prawo trochę "potruć" na forum :)

Jak przyjdzie czas, to też będę Wam marudził........ :)

Jeszcze raz gratuluję zakupu i nich Ci Miśku :) służy

Opublikowano

czaro ja "trulem ..." od ponad roku :D i mam nadzieje, ze nie kazdy tak bedzie spamowal, bo miejsca na serwerze braknie na posty :P

Opublikowano

No to i ja Gratuluję zakupu :P

Ja od początku wiedziałem, że kupisz Xcitinga ale już się nie odzywałem :D

Opublikowano

Gratulacje.

Misioooo, pytanie tak off topic. Jak Ci się sprawowały światła w Bet&Win, bo zastanawiam się nad tym :D w wersji 250? Czy nadaje się poza miasto w nocy?

Opublikowano

Podczepie sie pod temat.

Zastanawiam sie od jakiegos czasu nad zmiana sprzeta i obserwoje sobie od konca sezonu alledrogo i nie moge sie nadziwic jednej dziwnej sprawie.

Jak to jest ze An 400 i Xciting z 2005r sa tak zblizone cena. Rocznik 2005 w obydwoch przypadkach ksztaltuje sie na poziomie ok 11K.

Przeciez An jest o cale 10k drozszy przy zakupie a najdrozszego (2005r) jakiego znalazlem to kosztowal 12,5k.

Czy Burek az trak traci przy zakupie a moze sprzedajacy to filantropi, a moze to Kymco tak trzyma cene. Dla mnie to sytuacja osbiscie z kosmosu.

Opublikowano

Kymco na starcie na pewno więcej traci - z powodu mało znanej marki (przynajmniej w PL).. Jednak ze względu na dosyć (lub wręcz bardzo) niską cenę potem traci mało (kwotowo - procentowo podobnie jak każdy pojazd).

Burki do tego wiadomo... 400 to pijaki i chłepczą olej równo ;P 650 - padają przekłądnie etc... O Xcitingu jakoś nie znalazłem przypadłości "standardowych" - poza sprzęgłem, które przy jakimś tam przebiegu może nawalić... Ale to koszt śmieszny w porównaniu z przekładnią ANtka.

Może też Xcitinga kupują takie miśki jak ja - co nie śpią na pieniądzach, kupują tani, ale bardzo solidny i sprawdzony sprzęt. Oczywiście 2oo są wtedy "oczkiem", o które dbają, pucują etc. Za to jak sam napisałeś - burger 400 kosztuje 50% więcej niż Xciting więc albo ktoś wytrzyma i dozbiera, albo stać go i już - i nie koniecznie wtedy super dba. W końcu stać go na zakup nowego za rok czy dwa lata.

PS.

New Kymco Xciting w cenach:

19900 brutto (bez ABS)

21900 brutto (z systemem ABS, chyba BOSCH dla Kymco klepie ABSy z tego co pamiętam)

Kymco Downtown 300i (ten co ma niby ponad 30KM z 299ccm) - ~16500

Gratuluję producentowi utrzymania cen pomimo "doposażenia" pojazdó w lepszy osprzęt! (ABS, światła i kierunki LED etc.)

Spora szansa, że w lutym już będą fizycznie w PL.