Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
+ alarm od Worlana w cenie bardzo atrakcyjnej.

Gratulacje! Będzie Pan zadowolony. Tylko teraz czekać na cieplejsze czasy. A swoją drogą zawsze wiedziałem, że Worlan sprzedaje immobilisery w dobrych cenach :D

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• misioooo

19

• Lucjan73

6

• czaro69

5

• dr.big

4

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gratulacje :D Całkiem niezły zestaw !placz

Opublikowano

Gratulacje. :D

Szerokości

Opublikowano

Ech... Zatem tak stuknę "Xciting + ...". To wszystko razem w nadwyraz atrakcyjnej cenie jako komplet :D

Ech ten język PL... Trudny jak czort!

VEX na Burgermanii będziesz? Za tego "Pana" to mi pivo wisisz - nie wolno postarzać kolegów! ;P

Opublikowano
VEX na Burgermanii będziesz? Za tego "Pana" to mi pivo wisisz - nie wolno postarzać kolegów! ;P

Hehe....to z kabaretu Moralnego Niepokoju :D

Na Burgmanii na pewno będę! Jak będę miał jeszcze sprzęt to skuterem, a jak nie to jakoś inaczej się doturlam !wchair !bicz

Gość auksencjusz
Opublikowano

Ogromne gratulacje! Wątek skwapliwie śledziłem ciekaw, na co się w końcu zdecydujesz. !bicz

Wybór bardzo dobry. Teraz trza ostrożnie jeździć, bo co 500-ka to nie 50-ka. !wchair

• Sympatycy
Opublikowano

Gratulacje, a w oponkę kopnę na Burgmanii !bicz

!wchair

• Sympatycy
Opublikowano
Xciting nowy z 2009 + givi maxia E55 ze światłami i oparciem + kurtka + spodnie + nolan n43 air + drugi kask w podobnej cenie (dla żony - ciągle zmienia zdanie jaki chce ;P ) + alarm od Worlana w cenie bardzo atrakcyjnej.

Już czeka na dopełnienie formalności i na zniknięcie białego paskudztwa z dróg i jazda !

Gratuluje. !bicz Niech śmiga bezawaryjnie.Ja zrobiłem swoim w tym sezonie 14000 i jak narazie wszystko ok.

Na Burgmanii oblejemy !wchair

• Klubowicze
Opublikowano

No Misioooo straszyłeś, gadałeś i wreszcie zrealizowałeś swój plan. !bicz

Wielkie gratki !wchair tak trzymać.

Opublikowano
Gratulacje, a w oponkę kopnę na Burgmanii :D

!wchair

Huh? !bicz

Alarm oby nie będzie wył wtedy? Ja mogę leżeć gdzieś daleko wtenczas i nikt nie zaśnie... przez Twój alarm wyjący w mym skuterze :lol:

• Klubowicze
Opublikowano

Gratulacje, niech się dobrze sprawuje !wchair

Gratulacje, a w oponkę kopnę na Burgmanii  :)

!bicz

Huh? :D

Alarm oby nie będzie wył wtedy? Ja mogę leżeć gdzieś daleko wtenczas i nikt nie zaśnie... przez Twój alarm wyjący w mym skuterze :)

A myślisz, że ktoś będzie spał? :lol:

Opublikowano

Gratuluję i życzę miłego, bezawaryjnego i przede wszystkim bezpiecznego śmigania !!! :lol:

Do zobaczenia na !wchair Burgmanii w Warce. !bicz

Opublikowano

Również gratuluję i życzę wielu km bez problemów. !wchair

Opublikowano
Gratulacje, a w oponkę kopnę na Burgmanii  :lol:

!wchair

To bedzie juz na sprzedaz :D ? W oponke chyba sie kopie przy probie zakupu oczywiscie z nieodzownym pytaniem "to ile za ta ch**nie?" !bicz

• Sympatycy
Opublikowano

!wchair

Huh? :D

Alarm oby nie będzie wył wtedy? Ja mogę leżeć gdzieś daleko wtenczas i nikt nie zaśnie... przez Twój alarm wyjący w mym skuterze :)

Spokojnie, gwarantuję , że od kopnięcia w oponkę nie bezie wył. :lol:

Gratulacje, a w oponkę kopnę na Burgmanii  ;)

!bicz

To bedzie juz na sprzedaz :P ? W oponke chyba sie kopie przy probie zakupu oczywiscie z nieodzownym pytaniem "to ile za ta ch**nie?" ;)

W naszym regionie kopie się po zakupie nowego :P , wychodzi na to, że za Odrą jest odwrotnie. ;):)

Opublikowano

Kolorek ma znaczenie? Może to żółte tylko kopiemy? Mój niestety ciemny grafit... Więc do kopania niezbyt się nadaje, bo do żółtych mu daleko. !wchair

Opublikowano

To i ja se ekscajtinga chyba na wiosnę kupię - od dawna miałem na niego chętkę :lol: Może jakieś zdjęcia byś zapodał?

Opublikowano

:P

To bedzie juz na sprzedaz ;) ? W oponke chyba sie kopie przy probie zakupu oczywiscie z nieodzownym pytaniem "to ile za ta ch**nie?" :D

W naszym regionie kopie się po zakupie nowego ;) , wychodzi na to, że za Odrą jest odwrotnie. :):P

Aj tam, widze ze tradycja ewoluowala w zlym kierunku ;) . Kiedys za zapytaniem "ile za ta ch**nie?" nastepowalo niedbale kopniecie w oponke z mina pokerzysty i to wlasnie w Warszawie oraz "okolicach" :lol: .

PS. @misioooo: gratki i niech wozi bezawaryjnie !OKK

• Sympatycy
Opublikowano
Xciting nowy z 2009

I to jest bardzo dobra decyzja !OKK Gratulacje i niech Was bezawaryjnie i szczęśliwie wozi :lol:

pzdr

Opublikowano

@misioo: gratki i niech się bezawaryjnie sprawuje :lol: !OKK

Opublikowano
To i ja se ekscajtinga chyba na wiosnę kupię - od dawna miałem na niego chętkę :D Może jakieś zdjęcia byś zapodał?

Zapodam jak nim wyjadę !OKK Do czasu zniknięcia gówienka z dróg będzie stał w ciepłej przechowalni w salonie :)

Jak pewnie większość z Was wie - i ja miałem na takiego chrapkę od daaaawna, dużo pisałem i się stało w końcu :lol:

Opublikowano

Gratuluję właściwego wyboru i życzę bezawaryjnej i bezpiecznej eksploatacji.

Pozdrawiam.

Opublikowano

No kurde dobrze że już coś w końcu kupiłeś, bo trułeś straszne d... :D !OKK

.

.

.

.

.

.

.

.

.

A tak poważnie to gratulacje i niech dobrze się sprawuje :lol:

Opublikowano

Czyli tradycyjnie, pokombinować, pomarudzić i .... kupić u tego samego sprzedawcy co poprzedni sprzęt.

To nie nagana - sam tak (no prawie, bo 50tka od początku była Młodego) w zeszłym roku zrobiłem.

Pozdrawiam i niech ekscajtuje niezawodnie!

• Klubowicze
Opublikowano
Gratulacje, a w oponkę kopnę na Burgmanii  :P

:)

To bedzie juz na sprzedaz :) ? W oponke chyba sie kopie przy probie zakupu oczywiscie z nieodzownym pytaniem "to ile za ta ch**nie?" :)

W naszym regionie kopie się po zakupie nowego :) , wychodzi na to, że za Odrą jest odwrotnie. :):)

Aj tam, widze ze tradycja ewoluowala w zlym kierunku :) . Kiedys za zapytaniem "ile za ta ch**nie?" nastepowalo niedbale kopniecie w oponke z mina pokerzysty i to wlasnie w Warszawie oraz "okolicach" :) .

PS. @misioooo: gratki i niech wozi bezawaryjnie !OKK

Kiedyś stojąc w korku słyszałem przez CB pytanie:

Dlaczego kierowcy ciężarówek kopią w oponki?

odpowiedź:

Żeby im się jajka od tyłka odlepiły. :P:P