Gość Vex Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 + alarm od Worlana w cenie bardzo atrakcyjnej. Gratulacje! Będzie Pan zadowolony. Tylko teraz czekać na cieplejsze czasy. A swoją drogą zawsze wiedziałem, że Worlan sprzedaje immobilisery w dobrych cenach
czaro69 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Gratulacje Całkiem niezły zestaw !placz
misioooo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ech... Zatem tak stuknę "Xciting + ...". To wszystko razem w nadwyraz atrakcyjnej cenie jako komplet Ech ten język PL... Trudny jak czort! VEX na Burgermanii będziesz? Za tego "Pana" to mi pivo wisisz - nie wolno postarzać kolegów! ;P
Gość Vex Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 VEX na Burgermanii będziesz? Za tego "Pana" to mi pivo wisisz - nie wolno postarzać kolegów! ;P Hehe....to z kabaretu Moralnego Niepokoju Na Burgmanii na pewno będę! Jak będę miał jeszcze sprzęt to skuterem, a jak nie to jakoś inaczej się doturlam !wchair !bicz
Gość auksencjusz Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ogromne gratulacje! Wątek skwapliwie śledziłem ciekaw, na co się w końcu zdecydujesz. !bicz Wybór bardzo dobry. Teraz trza ostrożnie jeździć, bo co 500-ka to nie 50-ka. !wchair
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Stycznia 2010 Gratulacje, a w oponkę kopnę na Burgmanii !bicz !wchair
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Stycznia 2010 Xciting nowy z 2009 + givi maxia E55 ze światłami i oparciem + kurtka + spodnie + nolan n43 air + drugi kask w podobnej cenie (dla żony - ciągle zmienia zdanie jaki chce ;P ) + alarm od Worlana w cenie bardzo atrakcyjnej.Już czeka na dopełnienie formalności i na zniknięcie białego paskudztwa z dróg i jazda ! Gratuluje. !bicz Niech śmiga bezawaryjnie.Ja zrobiłem swoim w tym sezonie 14000 i jak narazie wszystko ok. Na Burgmanii oblejemy !wchair
Klubowicze Roni Opublikowano 5 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 5 Stycznia 2010 No Misioooo straszyłeś, gadałeś i wreszcie zrealizowałeś swój plan. !bicz Wielkie gratki !wchair tak trzymać.
misioooo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Gratulacje, a w oponkę kopnę na Burgmanii !wchair Huh? !bicz Alarm oby nie będzie wył wtedy? Ja mogę leżeć gdzieś daleko wtenczas i nikt nie zaśnie... przez Twój alarm wyjący w mym skuterze
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2010 Gratulacje, niech się dobrze sprawuje !wchair Gratulacje, a w oponkę kopnę na Burgmanii !bicz Huh? Alarm oby nie będzie wył wtedy? Ja mogę leżeć gdzieś daleko wtenczas i nikt nie zaśnie... przez Twój alarm wyjący w mym skuterze A myślisz, że ktoś będzie spał?
MISIEK Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Gratuluję i życzę miłego, bezawaryjnego i przede wszystkim bezpiecznego śmigania !!! Do zobaczenia na !wchair Burgmanii w Warce. !bicz
KAZI Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Również gratuluję i życzę wielu km bez problemów. !wchair
dr.big Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Gratulacje, a w oponkę kopnę na Burgmanii !wchair To bedzie juz na sprzedaz ? W oponke chyba sie kopie przy probie zakupu oczywiscie z nieodzownym pytaniem "to ile za ta ch**nie?" !bicz
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2010 Gratulacje, a w oponkę kopnę na Burgmanii !wchair Huh? Alarm oby nie będzie wył wtedy? Ja mogę leżeć gdzieś daleko wtenczas i nikt nie zaśnie... przez Twój alarm wyjący w mym skuterze Spokojnie, gwarantuję , że od kopnięcia w oponkę nie bezie wył. Gratulacje, a w oponkę kopnę na Burgmanii !bicz To bedzie juz na sprzedaz ? W oponke chyba sie kopie przy probie zakupu oczywiscie z nieodzownym pytaniem "to ile za ta ch**nie?" W naszym regionie kopie się po zakupie nowego , wychodzi na to, że za Odrą jest odwrotnie.
misioooo Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 Kolorek ma znaczenie? Może to żółte tylko kopiemy? Mój niestety ciemny grafit... Więc do kopania niezbyt się nadaje, bo do żółtych mu daleko. !wchair
stapoz Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 To i ja se ekscajtinga chyba na wiosnę kupię - od dawna miałem na niego chętkę Może jakieś zdjęcia byś zapodał?
dr.big Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Gratulacje, a w oponkę kopnę na Burgmanii To bedzie juz na sprzedaz ? W oponke chyba sie kopie przy probie zakupu oczywiscie z nieodzownym pytaniem "to ile za ta ch**nie?" W naszym regionie kopie się po zakupie nowego , wychodzi na to, że za Odrą jest odwrotnie. Aj tam, widze ze tradycja ewoluowala w zlym kierunku . Kiedys za zapytaniem "ile za ta ch**nie?" nastepowalo niedbale kopniecie w oponke z mina pokerzysty i to wlasnie w Warszawie oraz "okolicach" . PS. @misioooo: gratki i niech wozi bezawaryjnie !OKK
Sympatycy szorstki Opublikowano 6 Stycznia 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Stycznia 2010 Xciting nowy z 2009 I to jest bardzo dobra decyzja !OKK Gratulacje i niech Was bezawaryjnie i szczęśliwie wozi pzdr
magart Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 @misioo: gratki i niech się bezawaryjnie sprawuje !OKK
misioooo Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2010 To i ja se ekscajtinga chyba na wiosnę kupię - od dawna miałem na niego chętkę Może jakieś zdjęcia byś zapodał? Zapodam jak nim wyjadę !OKK Do czasu zniknięcia gówienka z dróg będzie stał w ciepłej przechowalni w salonie Jak pewnie większość z Was wie - i ja miałem na takiego chrapkę od daaaawna, dużo pisałem i się stało w końcu
skrobi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Gratuluję właściwego wyboru i życzę bezawaryjnej i bezpiecznej eksploatacji. Pozdrawiam.
Lucjan73 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 No kurde dobrze że już coś w końcu kupiłeś, bo trułeś straszne d... !OKK . . . . . . . . . A tak poważnie to gratulacje i niech dobrze się sprawuje
Kaper Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Czyli tradycyjnie, pokombinować, pomarudzić i .... kupić u tego samego sprzedawcy co poprzedni sprzęt. To nie nagana - sam tak (no prawie, bo 50tka od początku była Młodego) w zeszłym roku zrobiłem. Pozdrawiam i niech ekscajtuje niezawodnie!
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Stycznia 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Stycznia 2010 Gratulacje, a w oponkę kopnę na Burgmanii To bedzie juz na sprzedaz ? W oponke chyba sie kopie przy probie zakupu oczywiscie z nieodzownym pytaniem "to ile za ta ch**nie?" W naszym regionie kopie się po zakupie nowego , wychodzi na to, że za Odrą jest odwrotnie. Aj tam, widze ze tradycja ewoluowala w zlym kierunku . Kiedys za zapytaniem "ile za ta ch**nie?" nastepowalo niedbale kopniecie w oponke z mina pokerzysty i to wlasnie w Warszawie oraz "okolicach" . PS. @misioooo: gratki i niech wozi bezawaryjnie !OKK Kiedyś stojąc w korku słyszałem przez CB pytanie: Dlaczego kierowcy ciężarówek kopią w oponki? odpowiedź: Żeby im się jajka od tyłka odlepiły.
Rekomendowane odpowiedzi