czaro69 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jako, że odczuwam głód gadżetów burgmanii !scooter , postanowiłem zrobić sobie naszywki na czapkę lub kurtkę......Jestem na etapie zamówienia takich naszywek z logo, które troszkę ubarwiłem.. Kto chce taką naszywkę, to proszę o odzew...koszt ok. 9 zł, rozmiar ok 8 cm. Elipsa obcięcia naszywki mi trochę nie wyszła i będzie lepiej zrobiona... Mam nadzieję, że Ojciec Dyrektor i Admini nie pogniewają się za taką samowolę !happybth klik Pozdrawiam cezary Temat przeniesiony z działu "Ubiór maxi- skuterzysty" do działu "Wszystko o Burgmanii" ponieważ tyczy się spraw Klubowych. MariuszBurgi
Sympatycy Arecki Opublikowano 30 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Grudnia 2009 Wzór naszywki już istnieje i może nie warto wyważać otwartych drzwi, wprawdzie same naszywki nie są tak łatwo dostępne ale dla chcącego nic trudnego. Zamiast liczyć na wyrozumiałość adminów może lepiej było skontaktować się z nimi przed wrzuceniem tematu !happybth . Przynajmniej ja bym tak zrobił.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 31 Grudnia 2009 A nie lepiej przyjechać na zlot i bez problemu dostać te wymarzone gadżety. Za rok będziesz miał około 1200 wpisów na koncie a gadżetów tyle że niewiadomo gdzie je wszystkie naklejić,naszyć, założyć,itd. Powoli !happybth
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 31 Grudnia 2009 Myślę, że paweł883 wszystko już wyjaśnilł. !happybth Naszywki są do odbioru na zlotach i innych imprezach. Przyjedź do Warki, będą naszywki, naklejki i inne gadżety. Elipsa obcięcia naszywki mi trochę nie wyszła i będzie lepiej zrobiona...Mam nadzieję, że Ojciec Dyrektor i Admini nie pogniewają się za taką samowolę Może nie tyle pogniewają co osobiście nie widzę sensu takich posunięć.
czaro69 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Chyba faktycznie wyszedłem przed szereg....Myślałem o naszywce bo nie posiadam skutera i jest mi głupio pojawić się na zlocie w 4oo. Proszę o zamknięcie tematu i !holiday i biję sie w piersi... Pozdrawiam cezary
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 31 Grudnia 2009 Myślałem o naszywce bo nie posiadam skutera i jest mi głupio pojawić się na zlocie w 4oo.Proszę o zamknięcie tematu i !holiday i biję sie w piersi... Coroczna impreza organizowana przez Klub Burgmania to spotkanie zarówno dla Klubowiczów, posiadaczy jak i sympatyków maxi skuterów. Zawsze wyraźnie zaznaczałem- jeśli czujesz poodbnie jak my a jeszcze nie posiadasz skutera to przyjeżdżaj choćby hulajnogą !holiday Zgodnie z prośbą topic zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi