czaro69 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam Wszystkich miłośników Maxi z naszego województwa. Proponuję, abyśmy się policzyli a potem pomyśleli o jakimś spotkaniu. Proszę o wyjście z ukrycia i ujawnienie się, pozdrawiam cezary Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Grudnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 czaro 69 nie jestem z w/m ale jeśli wam frekwencji brakuje to chętnie się dopiszę.Do w/m mam zaledwie dziewięć kilometrów Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Ja się podepnę pod Wasz region moja WŁASNA żona pochodzi z N.M.Lubawskiego Oczywiście jak oprzecie to o bufet Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Ja się podepnę pod Wasz region moja WŁASNA żona pochodzi z N.M.Lubawskiego Oczywiście jak oprzecie to o bufet Tomek, pewnie, że sprawę oprę o i chętnie Was razem z Siemikiem witam w regionie War-Maz. Czy nikt więcej nie ma ochoty się ujawnić??? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Doktorek Opublikowano 19 Grudnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Witam i zgłaszam się na listę Burgmaniaków Warmi i Mazur !scooter !OK przemek-1963 -"Doktorek", a przy okazji sprwę oprę o bufet Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witaj Przemek A gdzie reszta miłośników maxi??? Olsztyn, Elbląg ??Chyba wszyscy zimują !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 20 Grudnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Nie gorączkuj się !scooter nie masz termometra za oknem?Daj ochłonąć od tej pogody a zobaczysz ilu MAXi się zgłosi Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 I jak zwykle!!! W którym regionie by nie poszukiwano maximaniaków to odrazu pojawiają się jak grzyby po deszczu te dziwne ludki z KUJ-POM. Pozdrawiam dziwne ludki oraz tych którzy mają z nimi do czynienia J.D. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bargacz Opublikowano 23 Grudnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zglaszam się. Ostatnio pisaem przed Burgmanią 2009 ale nikt się nie odezwal. Znamy się z Przemkiem, razem bliśmy na Burgmanii i nie tylko. Pozdrawiam i życzę spokojnych i zdrowych świąt. Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 !OKK Zdrowych i Wesołych Świąt, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !w00t dla wszystkich maniaków maxi !scooter życzy cezary Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Chciałem sie przywitać z Burgmaniakami z województwa warmińsko-mazurskiego. Niektórzy z mazowieckiego już wiedzą, że od 1 kwietnia jestem mieszkańcem Elbląga. No cóż miesza się w naszym życiu, ale zawsze marzyłem o pracy jaką otrzymałem w porcie elbląskim. A zaczeło się od styczniowego ogłoszenia : A tu ja na nowym stanowisku pracy, jako starszy bosman portu: Jak już się troche ogarnę, to zorganizuje jakieś małe powitanko. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Grzesiu... nareszcie masz wymarzoną pracę Gratuluje Szkoda tylko, że teraz będziesz rzadziej na spotach mazowieckich Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Jak by co Grzesiu, to sluze pomoca. Znam dobrze zarowno bosmana jak i kapitana portu w ... . Gdybys potrzebowal porad ... wal jak w dym . Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ale najważniejsze, że znowu pogodziłeś się z brodą. Bosman bez brody - nie pasuje, a juz Straszny Bosman - broda musi być A czy w porcie można gwizdać ? Bo wiem, że na statkach to Bosman za takie zachowanie pzdr Odnośnik do komentarza
DIZEL Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Worlan - może to tylko dla śmiechu cię przyjeli ? Kto idzie do pracy od 1 kwietnia ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Jak by co Grzesiu, to sluze pomoca. Znam dobrze zarowno bosmana jak i kapitana portu w ... . Gdybys potrzebowal porad ... wal jak w dym . Bigu, jestem już "po słowie" z dwoma panami. Super chłopy. Oczywiście wspomniałem o Tobie, ale ze zdziwieniem odpowiedzieli, że żadnego Niemca nie znają. Może Ci się porty pomyliły. !V Odnośnik do komentarza
Klaud Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ehh, coś mi się wydaje, że za 6 godzin przyjdzie sprostowanie do tej wiadomości? (wnioskuję po zieleni za oknem bosmanatu i widoczkach na monitorach ) Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 W tym porcie jeszcze nie robiłem zdjęć statków Grzesiu gratuluję, cieszę się razem z Tobą, warto mieć znajomości w Kapitanacie. Mam nadzieję, że wystawisz mi parę okrętów do obiektywu Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ładnie się Grześ prezentujesz ,a fotkę robił starszy bosman Agnus w kapitanacie w Łebie Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Grzesiu, no ładnie Ci w tym uniformie.... Pozdrawiam z serca mazur, cezary Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ech, po dzisiejszym spocie postanowiłem, że jednak zostaję w Warszawie. No bo gdzie, jak gdzie, ale takie spoty skuterowe są tylko.......w Warszawie Miłe śmiganko, kebab i jeszcze cię odprowadzą do Piastowa po 4oo. Dzięki Orzech i Antoniaczek. Robson oczywiście ma rację. Fotka została wykonana we wrześniu ubiegłego roku w bosmanacie Agnusa w Łebie. Tylko, że pstrykała moja Halka, a nie Agnus. Pozdrowienia dla regionu warmińsko-mazurskiego już bez prima aprilis-u. Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No bo gdzie, jak gdzie, ale takie spoty skuterowe są tylko.......w Warszawie Grześ powiem szczerze, że pasowałeś !sciana do tego miejsca !sciana Co do spotkań !scooter to w Kujawsko-Pomorskim też jest nieźle !OK Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 (...)Może Ci się porty pomyliły. !sciana !sciana Nie pomylily, napisalem "portu w..." !OK . Ale szkoda Twojej "fuchy", a juz myslalem ze podjade sobie do Elblaga !scooter ... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bargacz Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Wiyam Cię w naszym maym i niezorganizowanym gronie. Zapraszam do Olsztyna Odnośnik do komentarza
Bafka Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Chciałem sie przywitać z Burgmaniakami z województwa warmińsko-mazurskiego.Niektórzy z mazowieckiego już wiedzą, że od 1 kwietnia jestem mieszkańcem Elbląga. No cóż miesza się w naszym życiu, ale zawsze marzyłem o pracy jaką otrzymałem w porcie elbląskim. A zaczeło się od styczniowego ogłoszenia : A tu ja na nowym stanowisku pracy, jako starszy bosman portu: Jak już się troche ogarnę, to zorganizuje jakieś małe powitanko. !YES Gratulacje Worlan kawał ci się udał przyznam szczerze że ja w to uwierzyłam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi