Administrator Tetsuo Opublikowano 14 Czerwca 2004 Administrator Opublikowano 14 Czerwca 2004 Jak wam się podobaj? zdjęcia???
VoYtaZ Opublikowano 15 Czerwca 2004 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Witam! Strasznie żałuję , że nie mogłem się zjawić, niestety opieszało?ć polskich urzędników uniemożliwiła mi to... Zdjęcia fajne
Gość Pavson Opublikowano 15 Czerwca 2004 Opublikowano 15 Czerwca 2004 Witam. Relacja doskonale odzwierciedla cały zlot. Wielkie brawa Mariusz postarałe? się . Co do integracji to przemilczmy temat było nieĽle. Fotki s? super. Na kilku nawet jestem. Łezka w oku się kręci jak się je ogl?da. Mam nadzieję że następne zloty będ? równie udane i spotkamy się w tym sqadzaie.
Gość mares Opublikowano 16 Czerwca 2004 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Witam ! Naprawde niezle napisałał Mariusz artykuł o Lęborku , fotki s? też fajne , najbardziej mi sie podoba stoj?ce koło siebie burgmany
dr.big Opublikowano 17 Czerwca 2004 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Swietna relacja, milo przeczytac to raz jeszcze mimo tego ze bralem w tych dzialaniach 100 procentowy udzial . Szkoda tylko ze jeszcze nie na tym "jedynym wlasciwym " skuterze .
Rekomendowane odpowiedzi