Agnus Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Oglądaliście KSW /MMA/? Osobiście jestem zawiedziony... tak krótką rundą. Spodziewałem się jakiejś z góry zaplanowanej "ustawki" a tu takie rozczarowanie. Ile to trwało? 8 czy może 10 sekund? Wygrał Pudzian, co raczej w/g mnie było do przewidzenia Ale jazda. Szkoda, że nie obstawiałem.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Grudnia 2009 Fakt,długa to ta walka nie była,nawet się chłopaki nie spocili
dr.big Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Te dwa koksy sie okladaly ? Skoro ludzie placa kase i jest zainteresowanie, to stacje TV moga dalej wymyslac jeszcze bardziej absurdalne kombinacje przeciwnikow ;) . Edit: wlasnie objrzalem sobie to "widowisko" na tubie.... hahaha ... duuuuzo ciekawszy od "walki" byl komentarz. Polecam wylaczenie obrazu i posluchanie tego kwasu .
Sympatycy Arecki Opublikowano 12 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 12 Grudnia 2009 Gdyby komuś nie chciało się szukać klik. Dużo ogladania nie ma !happybth . Można było przewidzieć, że tak będzie choć nie przypuszczałem, że potrwa to tak krótko.
phil Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 44 sekundzie co już historycznie oznacza nową jednostkę... jeden najman
SimonWarka Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 HA HA - Kłopoty, kłopoty Najmana! Najlepszy komentarz! Szczerze mówiąc, myślałem, że to walka boksu będzie, a nie MMA. Ale to tym bardziej fajniej Dajcie spokój - dostać kopa od Pudziana....uuuułaaaa !happybth
Gość jj23 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Jakie zasady obowiązują gdyż wygrał już około 30-tej sek.wg mnie,czy Pudzian jest boksersko równy z Adamkiem czy to sportowiec innej dyscypliny ?
Lucjan73 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Jest jeszcze jeden plus z tak krótkiej walki - retransmisje można obejżeć w Teleekspresie...
KAZI Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Czy to była walka? Ja widziałem przejazd "czołgu" po "maluszku" - niezła masakra
Waluś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 nie interesuję się sportami tego typu więc tradycyjnie drzemałem podczas te gali sportów MMA, ale traf chciał że jak zaczeli się wydzierać przed walka to sie obudziłem, prawie, bo zanim sie rozczmuchałem to tylko zdążyłem zobaczyć jak Najman walił ręka po macie o mały włos bym przespał takie widowisko, ale naszczęście jest jeszcze dzisiaj telexpress !happybth
jack daniels Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Oglądałem trzy razy link z walki i naprawdę niewiem czym tu się tak ekscytować. Moim zdaniem całkowicie medialnie wykreowane wydażenie i nic poza tym. Pokój ludziom dobrej woli!!! J.D.
Sympatycy Arecki Opublikowano 12 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 12 Grudnia 2009 Jest jeszcze jeden plus z tak krótkiej walki - retransmisje można obejżeć w Teleekspresie... Ani retransmisji ani żadnej informacji w TVP chyba nie było.
Klubowicze Profesor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jest jeszcze jeden plus z tak krótkiej walki - retransmisje można obejżeć w Teleekspresie... !piwko Ani retransmisji ani żadnej informacji w TVP chyba nie było. Retransmisje leciały w sobotę i niedzielę na polsat - sport.
Lucjan73 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jest jeszcze jeden plus z tak krótkiej walki - retransmisje można obejżeć w Teleekspresie... Ani retransmisji ani żadnej informacji w TVP chyba nie było. Retransmisjii nie było bo operator z Teleekspresu poszedł do kibla na małe siku i jak wrócił to już było po imprezie
Sympatycy szorstki Opublikowano 14 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2009 Marcin "el testosteron" Najman Chyba powinno być progesteron... A komentarze na jutubie mnie rozwaliły: Dlaczego najman nie walczył w butach ? Bo mu się obcas urwał. Bo regulamin zabrania wchodzenia na matę w szpilkach. Najman ma szczęście, że sedzia w porę założył Pudzianowi młynek. Trzymam kciuki za przyszłość Pudziana, musi się jeszcze dużo nauczyć, ale że chłop jest pracowity to może będzie dobrze pzdr
Gość Mrozu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Najman ma szczęście, że sedzia w porę założył Pudzianowi młynek. Jak się dobrze przypatrzysz na filmikach to na jednej z kamer widać jak Najman wali dłonią o glebę żeby sędzia przerwał.
Sympatycy szorstki Opublikowano 14 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2009 Widziałem to dokładnie. Dlatego napisałem że sędzia wykazał się refleksem, bo Pudzian nie reagował tylko pchał klepiącemu ręką o matę Najmanowi, Hammer fisty raz za razem. A Ci co piszą, że walka była za krótka, nie bardzo wiedzą o czym piszą. To nie boks, gdzie 2 kolesi gania się między linami pół godziny, od 3 rundy klinczuje, a następnie jeden wygrywa na punkty . Tutaj jest zazwyczaj szybko i gładko. Zdarzały się już oklepy (MMA, K1), gdzie po 15 sekundach było pozamiatane. pzdr
Sympatycy Arecki Opublikowano 14 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2009 Na pytanie dziennikarza jakie było założenie na walkę, Najman zaraz po jej zakończeniu odpowiedział: "Przetrwać 60 sekund". Nawet tyle się nie udało . Może znaczy to, że doskonale wiedział, że wychodzi na ring tylko po to żeby za odpowiednie pieniądze dać się obić i pozwolić wypromować Pudziana. Generalnie, wielka ściema .
Bobas Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Myślę, że Pudzian ze swoją siłą i talentem zrobi karierę na ringu. 3mam za niego kciuki.
Sympatycy szorstki Opublikowano 14 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2009 Myślę, że Pudzian ze swoją siłą i talentem zrobi karierę na ringu.3mam za niego kciuki. Dokładnie. A TU, coś w kwestii pajacowania pzdr
Sympatycy Arecki Opublikowano 14 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2009 Myślę, że Pudzian ze swoją siłą i talentem zrobi karierę na ringu. Ja też sądzę, że zrobi karierę bo ile można ciągać ciężarówki . Szkoda tylko, że do pierwszej walki nie dobrał sobie kogoś kto przynajmniej waży tyle samo co on.
Gość Mrozu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Może znaczy to, że doskonale wiedział, że wychodzi na ring tylko po to żeby za odpowiednie pieniądze dać się obić i pozwolić wypromować Pudziana. Pudzian zgarnął 200tyś, Najman tylko 1/4 tego.
Sympatycy szorstki Opublikowano 14 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2009 Arek, w mieszanych stylach walki, nie zawsze walczą ludzie o tych samych parametrach. Między innymi dlatego, dramaturgia takich akcji jest ciekawsza, zwłaszcza kiedy okazuje się, że "mniejszy" oklepie "większego"... A co do konkretnego przykładu, wielu było takich co "prorokowali" zwycięstwo Najmana, bo ma technikę bokserską, bo może jest szybszy, bo Pudzian to tylko siła statyczna, etc... A'Propos: pzdr
SimonWarka Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Tak naprawdę co ten Rusek tymi nogami zrobił, że wygrał?
Rekomendowane odpowiedzi