iQ! Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Macie jakis patent zeby czapka pasowala na kask???
Wookash Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Do czapki napchać starych gazet i przykleić czapkę do kasku taśmą klejącą !sciana
Administrator Artix Opublikowano 4 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja obylem sie bez gazet, a czapke przykleilem na gustowne krzyzyki z tasmy izolacyjnej !sciana
iQ! Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 dzieki. Zastanawialem sie czy jej nie przeciac i na caly kask zalozyc !sciana
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zawsze można jechać bez kasku w samej czapce... wystarczy odpowiedni !sciana Dobra, jutro zobaczymy jakie będą zapowiedzi co do pogody.
Gość dragilla Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Hehe, Mariusz, dobrze powiedziane !sciana To ile C1-ek będzie? Ja planuję się stawić. Pozdr, -- LS
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 4 Grudnia 2009 2, 3 powinny być... o ile dojadę ja i Szuwarek Wszystko się okaże jutro.
Klubowicze Ewik Opublikowano 5 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2009 Stroje zakupione, czapki przyczepione do kasków , słodycze i owoce nabyte i tylko zostaje jedno pytanie, gdzie się spotykamy? Na ostatnim spotkaniu w R66 ustalono wstępnie, że przy Grubej Kaście o 10.45. Mam nadzieję, że mimo nieobiecujących prognoz pogodowych Mikołaje dopiszą i stawią się licznie przecież trzeba być twardtkim a nie mientkim
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 5 Grudnia 2009 Proponuję 10.45- 11 , tak jak rozmawialiśmy w R66, spotkać się pod Grubą Kaśką (KFC). Później zostanie ustalone co i jak. Generalnie o 12stej cała ekipa ma się przenieść na Pl. Zamkowy więc będzie chwila czasu. Patrząc na prognozy to zbyt "duszno" jutro nie będzie. Prognozy mówią o porannych 3 stopniach ale bez deszczu . W końcu to 6 grudnia
Gość dragilla Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Hm, twardym nie miętkim... Przejeżdzałem koło R66 w czw ok.19:30 i w okolicy stał jeden maxi - i to nie pod samym R66. Założyłem, że nikogo nie ma i pojechałem dalej Gdzie jest gruba kaśka? Jedną znam, ale to musiałby już być zbieg okoliczności
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 5 Grudnia 2009 Hm, twardym nie miętkim... Przejeżdzałem koło R66 w czw ok.19:30 i w okolicy stał jeden maxi - i to nie pod samym R66. Założyłem, że nikogo nie ma i pojechałem dalej O tej porze roku do R66 skuterami przyjeżdżają tylko szaleńcy Wczoraj było dużo ludzi, wszyscy 4oo... i chyba jeden Gruba Kaśka, pisałem wcześniej w nawiasie (KFC, Pizza Hut) przy Pl. Bankowym.
Piro Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Hm, twardym nie miętkim... Przejeżdzałem koło R66 w czw ok.19:30 i w okolicy stał jeden maxi - i to nie pod samym R66. Założyłem, że nikogo nie ma i pojechałem dalej O tej porze roku do R66 skuterami przyjeżdżają tylko szaleńcy Wczoraj było dużo ludzi, wszyscy 4oo... i chyba jeden Gruba Kaśka, pisałem wcześniej w nawiasie (KFC, Pizza Hut) przy Pl. Bankowym. były 2 ten co widziałeś to mój burek potem jeszcze iQ dojechał A jeździć trzeba na noworoczne spotkanie może też na jutro mnie nie będzie bo za wawe jadę (na oczywiście ). Pozdrawiam i miłego mikołajowania
iQ! Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ffff... Szaleńcy od razu. Zobaczymy ilu szalencow jutro sie przykula Dozo na miejscowce.
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja odpuszczam,nie zdążyłem nabyć stroju
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja odpuszczam,nie zdążyłem nabyć stroju Czapkę i brodę mogę Ci użyczyć.
Pleban Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Proponuję 10.45- 11 , tak jak rozmawialiśmy w R66, spotkać się pod Grubą Kaśką..... Hmmmm Nie jestem z Warszawy, ale ciut ją znam. Wiem też co to "gruba Kaśka" i dlatego me pytanie. Jakimi maxiskuterami wy warszawiacy się poruszacie, bo my takimi na kołach? Po drogach utwardzonych jeździmi
Wookash Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja odpuszczam,nie zdążyłem nabyć stroju Wstaniesz jutro 15 minut wcześniej i na spokojnie kupisz
Barti Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Bardzo chciałem przybyć i wesprzeć tak liczna ekipe MAXI lecz niestety dzień pracujacy . Mimo wszystko bedę wspierał dochowo całą akcje. Mam nadzieje ze będziecie mieli świetna pogode i duzo usmiechnietych dzieci wkoło bo to w końcu one sa najwazniejsze Trzymam kciuki P.S. Mimo że nie moge byc czapka mikołajowa obowiazkowo w mikolajki na kask
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2009 Proponuję 10.45- 11 , tak jak rozmawialiśmy w R66, spotkać się pod Grubą Kaśką..... Hmmmm Nie jestem z Warszawy, ale ciut ją znam. Wiem też co to "gruba Kaśka" i dlatego me pytanie. Jakimi maxiskuterami wy warszawiacy się poruszacie, bo my takimi na kołach? Po drogach utwardzonych jeździmi Poniekąd masz rację, bo w Warszawie są dwie Grube Kaśki, Jedna na środku Wisły na wysokości Saskiej Kępy. Tam byłoby trudno się spotkać (chyba tylko na skuterach wodnych, albo po palach ), a druga nieco mniejsza w centrum w alei Solidarności przy placu Bankowym i tam się spotykamy
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Miło było uczestniczyć w tak zacnej imprezie. Powiem, że nawet było spokojnie i wesoło. Jakieś 2 incydenty palenia gumy, ale na szczęście ledwo zauważalne. !piwko Grupa Burgmanii oczywiście stawiła sie w umówionym miejscu co niektóry coś pękło szuwarek przebił wszystkich, kufer i prezenty za...te mikołaje C-1 nek i znowu pęknięcie !piwko to ja i jak mi podkradano cukierki dla dzieci mikołaje Burgmanii pamiętajcie, żeby równo ustawić skutery, mówi "ojciec" qu..wa muszę sprawdzić, czy równo ustawili.. ALBUM Edit: Szorstki, masz przechlapane. Melina będzie spalona.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2009 Moto Mikołaje już w domku. Było fajnie i pogoda wcale nas nie odstraszyła. Silna grupa Burgamanii godnie reprezentowała maxi . Tu parę fotek, które mam nadzieje pokazują atmosferę całej akcji. !piwko
sebulba1971 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Fajna impreza jak wszystkie dla dzieciaków . A i Ojciec Dyrektor załapał się na 2 sekundy w TVN warszawa http://www.tvnwarszawa.pl/index.html
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 6 Grudnia 2009 Powiem, że nawet było spokojnie i wesoło. Wesoło napewno... np. jak podeszły do mnie i Szuwarka dwie Angielki z prośbą o zrobienie sobie wspólnego zdjęcia. Objęcie, uśmiech i foty zrobione. Na końcu jedna z nich mówi do Szuwarka: "Thanks, Merry Christmas!" a Szuwarek z miną pokerzysty odpowiada: "Danke" Ogólnie impreza udana i cel chyba osiągnięty. Uśmiechy dzieciaków bezcenne Stroje "jednorazówki" rozchodziły się w kroku , a C1 jako wóz Mikołaja sprawdzony po raz drugi. Dzięki wszystkim, że przyjechali a tym co mieli a nie przyjechali rózga na du...e! !piwko No to co, do zobaczenia za rok........... ho ho ho... Merry X-mas... DANKE! PS. Szorstki, Zegar wszystko mi powiedział !piwko , masz przej....e
dr.big Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 No co !piwko ? BMW C1 w koncu zobowiazuje ...
Rekomendowane odpowiedzi