Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2009 ... Ja osobiście pewnie zatargam przyczepę kempingową dla rodzinki i już.... malucha ciągnącego przyczepę kempingową już widziałam ... to i skuterem da radę
drogowiec Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Nie zróbcie znów Burgmanii w czasie moich mazurskich pijackich wędrówek pod żaglami...... Pozdrówka
upiór Opublikowano 10 Grudnia 2009 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Grzesiu i tu przyznam Koledze rację , ale co mamy na starość wspominać . Pamiętam jak Orzech gościł w moich skromnych progach i wyrwał po napoje wyskokowe na stację benzynową nad ranem była jak pamiętam godzina trzecia w nocy . Powrót na salę i taniec z fistaszkiem to moja Mania wspomina jeszcze nieraz jak oglądamy fotki .
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jak zdrowie da - przyjadę a namiotom mówię NIE! Są tacy którzy lubią, są tacy którzy nie lubią... Nie jest to jednak problem bo w najgorszym wypadku "wpadnę" na dzionek i już... Zresztą, jest szansa, że (jak zdrowie da) przyjadę na dzionek... Czas pokaże... A grochówka jest super tyle tylko, że po niej wiele osób może mieć nick pamiętnego Banata... "Starszyzna" będzie pamiętała... "Na dzionek" powiadasz Marcin.... Mnie też namioty nie przekonują. Cały, tzw. szkolny czas, pod namioty wyjeżdżałem, a teraz wolę do tego nie wracać. Może jednak nie będzie tak źle ? Banat... hmmm... to Wy tam na Hungaroringu grochówkę jedliście ? pzdr
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Grudnia 2009 Mnie też namioty nie przekonują. Cały, tzw. szkolny czas, pod namioty wyjeżdżałem, a teraz wolę do tego nie wracać. Może jednak nie będzie tak źle ? !happybth Wiem, wiem, boisz sie kocówy !happybth !happybth
Klubowicze Jordan Opublikowano 11 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2009 Jordan, oczywiście nie wszyscy lubią namioty ale nic na to nie poradzisz. Ja osobiście pewnie zatargam przyczepę kempingową dla rodzinki i już.Zlot będzie tak zorganizowany aby dla wszystkich była alternatywa...... tak mówią !happybth hehe wiesz ja nie narzekam nawet fajnie będzie dla odmiany zabrać namiot. Miejsce niech nie zniechęca dla każdego będzie dobre rozwiązanie !happybth przyczepy nie mam a może inaczej mógłbym wziąć od znajomego ale nie mam czym zatargać a Burgman jej nie zaciągnie No i tak jak napisałeś najważniejsze to alternatywne rozwiązania dla wszystkich. termin już znamy jak co roku w Boże Ciało. Czekamy na wieści na forum. Ja coś nie coś wczoraj posłuchałem jak mówił Mariusz ale nie będę nic pisał bo wolę jak tą wiadomość przekaże Ojciec Dyrektor oficjalnie na stronie:) Tak czy inaczej co by nie było to pomysł mi się podoba. !happybth
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ja coś nie coś wczoraj posłuchałem jak mówił Mariusz ale nie będę nic pisał bo wolę jak tą wiadomość przekaże Ojciec Dyrektor oficjalnie na stronie:)Tak czy inaczej co by nie było to pomysł mi się podoba. !happybth Napięcie rośnie. Może się ktoś jednak "wysypie" jaki region ? !happybth pzdr
dr.big Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 (...)jaki region ? Niz Srodkowoeuropejski !happybth !happybth ?
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ojciec Dyrektor powiedział, że ........... .... ale jak będzie wszystko wiedział, to napisze, i to już niebawem.
Gość jj23 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 W większych miastach powstało po kilka obiektów o nazwie : hostel,to czasem nawet nienajgorsze noclegownie,zazwyczaj dobrze położone,cenowo-ok,proszę o opinie.
dr.big Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 W większych miastach powstało po kilka obiektów o nazwie : hostel,to czasem nawet nienajgorsze noclegownie,zazwyczaj dobrze położone,cenowo-ok,proszę o opinie. Chcesz tam nocowac? Co ma ten temat wspolnego ze zlotem Burgmanii !sciana ??? PS. "Dobrze polozone"? Dla kogo? Przez ostatnie pare lat w okolicy zadnego zlotu nie zaobserwowalem hostelu... No ale moze ja zle patrze !scooter ...
Gość jj23 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Może to jakiś wariant rozwiązania problemu nocowania .
dr.big Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Może to jakiś wariant rozwiązania problemu nocowania . Hostel ... jako noclegownia na zlocie skuterowym ... Nie wiem, albo cos jest ze mna mnie tak ... albo nie byles na zadnym zlocie skuterowym ... Moze skonczmy ten temat, bo chyba nie ma sensu o nim "dyskutowac"...
Klubowicze Jordan Opublikowano 13 Grudnia 2009 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2009 Bigu masz racje. Po Pierwsze decyzja o zlocie już jest przesądzona i chyba nie ulegnie zmianie. Rozwiązanie o noclegu chyba już jest. Dla każdego coś się znajdzie odpowiedniego. Tak więc dla tych niecierpliwych - uzbroić się proszę w cierpliwość i czekać na info od Mariusza a nie klepać posty nie mające celu
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Grudnia 2009 Administrator Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgodnie z tym co obiecałem pojawiła się informacja na tematu zlotu. VI Ogólnopolski Zlot Maxi *Burgmania 2010* Wątek zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi