Sympatycy czaro69 Opublikowano 22 Listopada 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Witam wszystkich,kto stał się właścicielem Sw 600, która stała w salonie w olsztynie???? Całkiem fajna cena na nią była chyba 25900 PLN. SW była z 2008 roku i nie miała przebiegu !happybth Czaiłem się na nią, ale cóż, ktoś był szybszy.Garatuluję zakupu właścicielowi !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Listopada 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Przypuszczam że ktoś w kapturze i jeszcze chce być cichutko !piwko . Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Jeżeli chodzi o SW to ja napewno nie !!! J.D. Odnośnik do komentarza
magart Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 To było brać a nie się zastanawiać Ja tak swoją kupiłem rok wcześniej - tyle, że cena była trochę niższa Odnośnik do komentarza
Sympatycy upiór Opublikowano 24 Listopada 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 No to gratki zacana górą , na pewno z Kujawsko Pomorskiego . Teraz tylko cyka bo trzeba zacną oblać . Prezes do dzieła . Odnośnik do komentarza
Sympatycy czaro69 Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Ja niestety nie dam rady w najbliższej przyszłości....Muszę naskrobać kasy na wypad do Szwajcarii latem.Także poczekam sobie na maxi chociaż jak sie trafi jakaś okazja...to kto wie.... Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 24 Listopada 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 czaro69 ja zbierałem kasę na następny samochód i co?Miesiąc milczący w domu ale stał w garażu .Po miesiącu Sylwia przemówiła i teraz jest . Odnośnik do komentarza
DIZEL Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Panowie ale o czym mowa ? Jaka zacna jakie SW w warmińskim ?!!! Swińskich ryjów nam nie potrzeba ! Co nie J.D. ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Listopada 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Swińskich ryjów nam nie potrzeba ! Tyle czasu się zastanawiałem, do czego jest "to" podobne Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 No toście mi chłopaki nachlapali. Jednak co prawda to prawda. !w00t J.D. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 25 Listopada 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Swińskich ryjów nam nie potrzeba ! !w00t !w00t Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi