Abach Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Pyknąć się roller'em po Kaszubach ostatni raz w tym roku? Może są inne propozycje? Wstępnie proponuję 11.00 Żukowo, Orlen !scooter PS Black Winga przed snem zimowym chciałbym przewietrzyć !scooter
Pleban Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Odpadam a szkoda bo chęci są. Miłego pomykania.
Abach Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Opublikowano 20 Listopada 2009 Odpadam... Spodziewałem się.... !scooter Decyzja zapadła, jeżeli prognozy się sprawdzą i nie będzie padać, jutro 11.00 Orlen Żukowo. Lista: Abach Kucharz
KUCHARZ Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 " A mialo być tak pięknie..." Bardzo szkoda, ale tylko ja i Abach z Żabą zdecydowaliśmy się pośmigać po Kaszubach... bardzo możliwe, że ostatni raz w tym sezonie, nie licząc Mikołajów, na które OCZYWIŚCIE WYBIERAM SIĘ z moją Kucharyną
Agnus Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Pyknąć się roller'em po Kaszubach ostatni raz w tym roku? Może są inne propozycje?Wstępnie proponuję 11.00 Żukowo, Orlen PS Black Winga przed snem zimowym chciałbym przewietrzyć Adam!!! Wczoraj akurat forum nie przeglądałem. Tak czasem bywa. !happybth Zacząłem właśnie teraz /czyli grubo po 23:00/. I co czytam?! !piwko A wystarczyłoby zadzwonić. Ładnie to tak? !scooter Akurat miałem wolne wczoraj, dzisiaj i jutro zresztą też. Pozdrawiam
Abach Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 To była mala wycieczka, nieco ponad godzina jazdy. Zrobiliśmy małą pętlę Żukowo-Kartuzy-Chmielno-Wieżyca-Żukowo i do domku. pogoda wyśmienita i jakie piękne widoki....
Tomekgdz Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Szkoda, że się nie zgadaliśmy Ja dzisiaj zrobiłem 250 km oczywiście z kolegami z Kujaw
Klubowicze robson Opublikowano 22 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2009 Szkoda, że się nie zgadaliśmy Ja dzisiaj zrobiłem 250 km !scooter oczywiście z kolegami z Kujaw !OKK To wielkie wydarzenie zapisane w kajecie pt. " wyprawy Prezesa"
upiór Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 A ja to co ładnie to tak oj oj !OKK !scooter , Robsonek .
Agnus Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Adam! Następnym razem jak zachcesz bąka strzelić, to nie rozgłaszaj, że nastąpi Koniec Świata. Nie stresuj zwykłych użytkowników dróg! Takie godzinne spacerki /przewietrzanie/ !piwko to ja robię regularnie co 3-4 dzień! Szkoda, że się nie zgadaliśmy !tut Ja dzisiaj zrobiłem 250 km !OKK oczywiście z kolegami z Kujaw Witam! Tomciu, nie żartuj. Pomyliły Ci się chyba km z ccm /centymetrami sześciennymi/. :P 250 /ccm/ to ja zuzywam w 1, góra 2h... ... jak mam odpowiednie ssanie. (...) Sśij maleńka, sśij (...) ...o żołądku mówię. Gorzej ze spaleniem tego Pozdrówka dla Prezesa Agnus
Rekomendowane odpowiedzi