Gość adamj5 Opublikowano 23 Października 2005 Opublikowano 23 Października 2005 hejka kto ma keewaya fokusa niech sie odezwie do mnie na gg 2693082 ponieważ potrzebuje pomocy co do blokad i stiuningowania mojego fokusa czekam na pomoc........
pablos Opublikowano 23 Października 2005 Opublikowano 23 Października 2005 Popytaj lepiej na forum www.sqtery.com www.skutery-tuning.pl lub www.skutery.net tu raczej s? tylko użytkownicywiększych sprzętów.
Administrator Artix Opublikowano 24 Października 2005 Administrator Opublikowano 24 Października 2005 A gdzie dzien dobry to po pierwsze. Po drugie jak zauwazyles maxi skutery to skutery o pojemnosciach wiekszych niz 50 ccm, info na twoje pytanie jak juz zostalo powiedziane znajdziesz na innych forach. Tu informacji takich jak odblokowanie, stawianie na gume, czy palenie kapcia, nie znajdziesz, bo sa tez w zlym tonie. ps. nie ten dzial nie ten skuter i 2 razy to samo to juz przesada to forum to nie jest smietnik
pawko Opublikowano 24 Października 2005 Opublikowano 24 Października 2005 Witam... Co ten nasz kolega Artix dzi? taki podminowany?? W "Bieszczadach" stwierdziłe? że Ci co na wypadzie nie byli to "głupie....", a tu młodszego kolege "j....sz". Tak bardzo poniedziałków nie lubisz czy nowego prezydenta nie cierpisz??
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 24 Października 2005 Administrator Opublikowano 24 Października 2005 Popieram reakcje Artixa. Wypada się przywitać, pomy?leć gdzie umie?cić w?tek a pozatym kiedy mam czytać słowotoki bez znaków interpunkcyjnych odrazu jestem jako? Ľle ustosunkowany do autora! Co do pytania to proponuje szukać pomocy na stronach skierowanych typowo pod 50- tki i wsród użytkowników preferuj?cych tuningowanie małych skuterów.
Administrator Artix Opublikowano 24 Października 2005 Administrator Opublikowano 24 Października 2005 Prezydent to swoja droga powoduje u mnie drazliwosc, ale kultura jest kultura i nie znosze jak ktos wypala z debilnym pytaniem. Maxi nie maja blokad wiec nie wiedze sensu ciagniecia tematu. Najwieksza zaleta tego forum jest wlasnie brak napalonej dzieciarni i niech tak zostanie, nawet jak bym to ja mial byc ten zly.
regis Opublikowano 24 Października 2005 Opublikowano 24 Października 2005 Artix, czepiasz sie.... przeciez wszyscy tu mamy kałeje fokusy, sam sie przyznaj, ze masz trzy w garazu a jednego na wszelki wypadek zawsze wozisz w schowku w antku.
pawko Opublikowano 25 Października 2005 Opublikowano 25 Października 2005 Jasne jasne... Tak sobie tylko zapytałem !winkiss , a zdanie i pogl?dy mam podobne do Twoich Art... Pozdrówka
Sympatycy szorstki Opublikowano 25 Października 2005 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2005 Ja i tak dziwię się, że tak mało pojawiło się młodych "napaleńców" na naszym forum. Padło przecież "jedyne słuszne" forum na "kanarkowym portalu" !winkiss "portal" też ledwo zipie od dłuższego czasu !w00t pzdr
Rekomendowane odpowiedzi