Sympatycy orzech Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Kordian, jeszcze sporo czasu. Postaram się skrobnąć coś w "mazowieckich".
helmutek76 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Z przykroscia musze odwolac swoje uczestnictwo(i kolezanki) w spotkaniu (sila wyzsza). Jednak mam nadzieje spotkac Was na ogolnopolskim zlocie w Warce.
michalu Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Niestety również jestem zmuszony zrezygnować z Bieszczad, do zobaczenia na następnym spotkaniu !scooter
Klubowicze Ewik Opublikowano 3 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2010 Marku, jakieś zmiany w liście uczestników !OK , ja nie zrezygnowałam z wyjazdu !YES Znikneła też gwiazdka przy Wrzoniu !scooter czyżby przelew nie dotarł?
pilot Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Opublikowano 3 Maja 2010 Marku, jakieś zmiany w liście uczestników !OK , ja nie zrezygnowałam z wyjazdu !YES Znikneła też gwiazdka przy Wrzoniu !scooter czyżby przelew nie dotarł? Nic się nie zmieniło wszystko z mojej strony aktualne i ze strony ośrodka. Co do jakiś niejasności na liście to tylko przez to że dostaje PM to o rezygnacji to o zapłacie więc pewnie coś zawsze przegapię. Ja czekam na was od czwartku w Ustrzykach więc tam się zobaczymy a to jeszcze tylko 3 dni.
Lucjan73 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Ja czekam na was od czwartku w Ustrzykach więc tam się zobaczymy a to jeszcze tylko 3 dni. Witam, napisz coś proszę o kosztach ( w przybliżeniu) bo nie wiem czy mam umawiać się z przedstawicielem Prowidenta !scooter
pilot Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Opublikowano 3 Maja 2010 Ja czekam na was od czwartku w Ustrzykach więc tam się zobaczymy a to jeszcze tylko 3 dni. Witam, napisz coś proszę o kosztach ( w przybliżeniu) bo nie wiem czy mam umawiać się z przedstawicielem Prowidenta !piwko Koszta jak co roku będą duże tzn. 65 pln za dobę od osoby.Co do cen atrakcji to nie mogę powiedzieć bo nie wiem kto co i jak ale myślę ze dodatkowe 100 pln wystarczy. Czyli reasumując 300 pln to aż za dużo. !piwko i myślę że jeszcze na paliwo zostanie.( chyba nie wiem jak kto porządzi).
Klubowicze karton Opublikowano 3 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2010 Pilot nie dam rady pojechać
Lucjan73 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Chyba przyjade autem - pogoda raczej mało przyjemna. Może ktoś chce się zabrać ?
Krzyżówka Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Krzyżówka jutro wyrusza z ekipą 2-osobą popołudniu, już nie możemy się doczekać!happybth Kto właściwie jedzie?? !happybth
Sympatycy orzech Opublikowano 5 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2010 My jedziemy !happybth My czyli W-wa. Na 17 powinniśmy zawitać !happybth
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2010 Oj coś pogoda wam nie sprzyja !happybth !happybth !happybth Ale te Bieszczady mają sens Myślę Orzeszku, że jesteś zbytnim optymistą co do przyjazdu o 17:00 w taką niepewną (wilgotną) pogodę. !happybth
Lucjan73 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Ja właśnie startuje , jade autem - pogoda fatalna 6 st. i leje. Do zobaczenia wieczorem !happybth Jak ktoś chce się zabrać to zapraszam mój. ne 664989811 !happybth
Użytkownicy Tony Opublikowano 6 Maja 2010 Użytkownicy Opublikowano 6 Maja 2010 Trzeba korzystać z okazji i podszkolić się wjeździe w trudniejszych warunkach !happybth Za chwil kilka do boju !happybth
Krzyżówka Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Jeden Jamochłon wyjeżdża na pobicie Bieszczad z ekipą- wolimy zlot niż Juwenalia:P Więc do zobaczenia na miejscu:)
voy-ciach Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Z poślizgiem jednodniowym, ale jadę !scooter
Sympatycy orzech Opublikowano 7 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 7 Maja 2010 Pierwsza noc za nami, APAP krąży !scooter Dzisiaj śmigamy na szybowisko i nad Solinę. Pogoda do du.. Idę na pifko , miłej pracy dla wszystkich !piwko
Lucjan73 Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Trwa ta nierówna walka "herbatka" już prawie wypita, walczymy dalej !scooter
Mareczek Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Trwa ta nierówna walka "herbatka" już prawie wypita, walczymy dalej !scooter Szkoda że mnie tam nie ma . Może kiedyś Lucjanku będziesz miał „fabrykę” z takimi beczkami . Pozdrowienia dla Wszystkich Biesiadników
dr.big Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Kurcze, wlasnie doszly mnie b. nieprzyjemne wiadomosci z Bieszczad !OKK . Podobno 3 skutery "wpadly" do rowu... Jezdzcom na szczescie nic sie nie stalo!
antoniaczek Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Rozmawiałem z Wrzoniem, trzy sprzęty wypadły z drogi !OKK .Prosił przekazać, że wszystko wporządku.
Klubowicze Roni Opublikowano 7 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2010 Oj, joj, oj niedobrze! !OKK Trzymam za nich kciuki.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 7 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2010 Pogoda się wyklarowała słoneczko świeci i już nie pada. No niestety Bargacz na wąskiej dróżce wypadł tylnym kołem z drogi i wpadł do rowu. Niestety nie obyło się bez szkód , jego plecaczek Ela spadła na plecy po małym koziołku skutera i złamała żebro. Następne dwa sprzęty tylko zsunęły się na pobocze i wylądowały w trawie. To mój SW i motor, na kórym jechała Mamuśka ze swoim kierownikiem. Bargacza Burgman trochę ucierpiał (złamał klamkę hamulca i złamał dolny plastik), ale pojechał dalej. A generalnie tak się bawimy:
Rekomendowane odpowiedzi