Sympatycy orzech Opublikowano 9 Lutego 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2010 Ufffff. Bieszczady się odbędą. Pilot nie chce nas widzieć w Krakowie Ludzie, ludziska - zapisujta się.
Klubowicze Ewik Opublikowano 9 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2010 Marku, to najgorsza wiadomość w tym roku , wypad w Bieszczady to mój pierwszoplanowy wyjazd i choć nie łatwo wyrwać mi się z pracy na wakacje już w grudniu dałam do podpisania druk z urlopem ( mina szefa bezcenna !YES ). Ale czytając posty wcale się nie dziwię, że zareagowałeś w ten sposób odnoszę wrażenie, że wiele osób zachowuje się jak panienka na pierwszej randce – chciałaby a boi. się. Jak najbardziej zgadzam się z Zołzą, że jeśli niewiele osób się zgłosi to można spędzić czas w kameralnym gronie bez wielkich fajerwerków. Nawet grilla mogę zabrać oczywiście na plecach Wrzonia Jeśli zaś chodzi o pogodę – to tak na prawdę nigdy nie można przewidzieć, co będzie za godzinę albo za parę km Dzięki Orzech, gdyby Twoja groźba nie poskutkowała to wolę nie myśleć
Kordian Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ja myślę ze wiele osób jest chętnych , tylko jak większość musimy załatwić sobie wolne w pracy, sam już podjąłem odpowiednie kroki w pracy odnośnie wolnego ale jeszcze wstrzymywałem się z zapisem. Jeśli nadal rozważamy to spotkanie to ja jestem chętny!!! Podobnie jak dla Ewik były by to moje pierwsze Bieszczady.
pilot Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Lista osób które do tej pory zgłosiły się na Spotkanie w Bieszczadach została zamieszczona w pierwszym poście.
Administrator Artix Opublikowano 9 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 9 Lutego 2010 Mam nadzieje ze wybaczysz ze wpadne na 4 kapciach ale kazde ze swoim napedem !tut
pilot Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Mam nadzieje ze wybaczysz ze wpadne na 4 kapciach ale kazde ze swoim napedem !tut Jest to spotkanie więc każdy przyjedzie czym chce.
Klubowicze Migu Opublikowano 9 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2010 "UWAGA, to poniżej to WYŁĄCZNIE moja prywatna opinia, ale (jeśli proces organizacyjny nie zaszedł za daleko), polecam pod rozwagę. Sensu te Bieszczady za bardzo nie mają. Raz, że tam naprawdę wszystkim jest daleko, co może przełożyć się na słabszą frekwencję. Dwa, że maj, mniej niż czerwiec jest przewidywalny w zakresie pogody, co przy deszczach (i tym że tam jest wszystkim daleko), może przełożyć się na jeszcze słabszą frekwencję. Trzy, że dojazd w ten rejon jest lekko średni, jeśli chodzi o jednoślady (a dokładnie wiem co mówię bo na nawet na trójkołowcu miałem niewielką przyjemność podróżować w tamtych rejonach minionego lata), co biorąc pod uwagę ewentualne deszcze i to że jest tam wszystkim daleko, może przełożyć się na zdecydowanie słabszą frekwencję od możliwej do uzyskania." Lubie bezsensowne imprezy Marek dlaczego nie ma mnie na liście ( na Bieszczady proszę wpisywać automatycznie !tut ). Ciekawe co będziemy robić na jesień może 5te spotkanie bieszczadzkie !OK .
Administrator Artix Opublikowano 9 Lutego 2010 Administrator Opublikowano 9 Lutego 2010 Bedzie deszcz, bedzie bloto, bedzie zabawa !tut
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 9 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2010 My się deszczu nie boimy, ale za nim nie tęsknimy i w Bieszczady pojedziemy (Burgmania'09)
reno Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 drogi Pilocie lecę za tobą, dwa miejsca poproszę
Użytkownicy Tony Opublikowano 10 Lutego 2010 Użytkownicy Opublikowano 10 Lutego 2010 Proszę mnie też dopisać !zorro
Macek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Ysabel i Macek - prosze o wpis. Potwierdze jak tylko w moim pracowym kalendarzu wszystko sie szczesliwie wyklaruje - do konca lutego powinno byc wszystko jasne
RobB. Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 No Mareczku, Zołzę wpisałeś, a mnie nie !V Przecie już pisałem, że Dziecka samego w takie miejsce i Towarzystwo !OKK nie puszczę Pozdrawiam RobB. !OKK
pilot Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Opublikowano 15 Lutego 2010 No Mareczku, Zołzę wpisałeś, a mnie nie !V Przecie już pisałem, że Dziecka samego w takie miejsce i Towarzystwo !OKK nie puszczę Pozdrawiam RobB. !OKK Sorki- Błąd naprawiłem. Po prostu gapa jestem(skleroza) no ale wybacz wiek robi swoje. !V
RobB. Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 DZIĘKUJĘ !happybth i pozdrawiam RobB. !piwko
Gość Dragon Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Wszystko wskazuje na to, że i ja w Bieszczady się zapuszczę (jak zdrowie da) więc możesz mnie Marek dopisać do listy... Nie wiem, czy będę od "A do Z"' ale "wpaść wpadnę"...
Klubowicze bargacz Opublikowano 28 Lutego 2010 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam Zgłaszam udział w spotkaniu Bieszczadzkim następujących osób: Adam i Ela oraz zgodnie z ustaleniami zaprzyjaźnieni moto ze Skrzydeł Warmii Wojtek O. + Ola Rysiek W. Krzysiek L. Wojtek G. - razem 7 osób Poza tym Marucha P i Marek O - na 90% Pozdrawiam
Mamuśka Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Mareczku kochany, czy w związku z tym, że lista zainteresowanych Bieszczadami zdecydowanie wzrosła, jest szansa że uda Ci się jednak powrócić do formy Zlotu a nie spotkania? PLS!!!!!!!!!! Chociaż to przemyśl... Pozdrawiam Mamuśka
dr.big Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Czy "rzutem na tasme" jeszcze zdaze sie wpisac na liste ? PS. Jesli chodzi o przyjazd, to bede sie staral, ale nie moge nic potwierdzic ze wzgledu na odlegly termin ...
pilot Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Mareczku kochany, czy w związku z tym, że lista zainteresowanych Bieszczadami zdecydowanie wzrosła, jest szansa że uda Ci się jednak powrócić do formy Zlotu a nie spotkania? PLS!!!!!!!!!! Chociaż to przemyśl... Pozdrawiam Mamuśka Formy Bieszczad już raczej nie zmienimy ale postaram się przygotować jakiś program spotkania aby każdy wiedział czego możne się spodziewać i ewentualnie wybrać sobie co chce robić. Listy nie zamykam bo są jeszcze miejsca. PS. Większość z was wie co możemy tam robić więc możecie podpowiedzieć co byście chcieli robić.
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Marca 2010 Mi pasowała zabawa na polanie: enduro, ścianka, paintball, 4x4, kiełbaski. Wiem, że ostatnio nie jest to możliwe ale moim zdaniem to było !OK Pływanie po Solinie - to nie dla mnie. Strzelanie z łuku - !OK
pilot Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Pływanie po Solinie - to nie dla mnie. Orzech dla urozmaicenia w tym roku zrobimy nie po Solinie ale w Solinie . Myślę że to Ci się spodoba. Zobaczymy ile pustych Maxi zostanie nam po tym dniu. A dla uatrakcyjnienia połączymy to z Paintballem czyli kto dłużej wytrzyma pod wodą.
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 6 Marca 2010 Jakoś nie widzę tego ale OK. Ty idziesz na wabia, ja strzelam !OK
pilot Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Nowe wiadomości dotyczące Bieszczad zostały zamieszczone w pierwszym poście. Tam też będę zamieszczał inne wiadomości.Zapraszam do lektury.
Marynarz Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Niestety po ostatnich głębokich przemyśleniach musiałem podjąć decyzję (a nie było to łatwe !bicz ). Proszę o wykreślenie mojej osoby z listy chętnych na ten piękny wypad w Bieszczady. Za dużo imprez i za mało kasy oraz urlopu... !sciana
Rekomendowane odpowiedzi