Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kur......

Uważajcie tam na siebie, bo za miesiąc Burgmania !!!!!

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

13

• orzech

12

• Wrzonio

9

• helmutek76

8

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oj nie fajnie.... !OKK

Ja "uczę" się na nowo jeździć na nowych laczkach !OKK

Opublikowano

Właśnie dotarłem do domu (7 godzin jazdy). Dziękuję wszystkim za spotkanie, było super !OK do zobaczenia za trzy tygodnie !OK

• Sympatycy
Opublikowano

Skuter Adama o własnych siłach (klamkę prawą dowiozłem i zamontowałem) dotarł z Bieszczad do Lublina i stoi już w serwisie (za tydzień będzie jak nowy).

Po obiadku w naszej Moto-Restauracji Adam z Elą już wyruszyli z przyjacielem samochodem do Olsztyna i przed dobranocką będą w domu.

Dzięki Bieszczadzka Ferajno - było jak zwykle przemiło i rekreacyjnie.

• Sympatycy
Opublikowano

7 godzin 515km i 4,4 l/100. Dziękuje wszystkim za bardzo udane spotkanie Pozdrawiam.

Opublikowano

Zazdroszcze imprezki.Gratuliruju.

Szkoda strat.

Ela jesli potrzebna rechabilitacja......chetnie wybiore sie do "NO" .

Opublikowano

!OK My już w domku, no ale tym razem byliśmy opcja-auto.

Mam nadzieję ze dziś wszyscy dotrą szczęśliwie do swoich domków, czekamy na wpisy ...meldunki o dojechaniu !V

dziękujemy za zajefajne spotkanko było sympatycznie i czekamy do następnego zlotu Burgmania :

podziękowania dla organizatora Pilota !OK

Gość Przemo72
Opublikowano

Melduję dojazd!

Po drodze burzowa ściana deszczu w okolicach Sandomierza. Orzech wytyczał szlak a my za nim i dało radę.

Dzięki wszystkim za spotkanie, a specjalne podziękowania dla Pilota za organizację.

Do zobaczenia na następnej imprezie.

• Sympatycy
Opublikowano

Uff, również dotarłem, pogoda tragiczna ale dało radę dojechać bez strat. Na sam koniec plama oleju chciała mnie załatwić ale się nie dałem. Widzimy się teraz na Burgmanii.

Pozdr.

PS. Pilot, dzięki za kolejne Bieszczady!!!

Opublikowano

Dziękuje wszystkim uczestnikom spotkania w Bieszczadach za udział i za wspaniałą zabawę. Dziękuję też za przybycie kolegom Bargacza : Wojtkowi,Krzyśkowi,Wojtkowi że zaszczycili nas swoją obecnością miło było was gościć. Szczególne podziękowania weteranom Bieszczad którzy pomimo deszczowej pogody i tak przybyli w Bieszczady i to na 200. Dziękuje tym którzy byli po raz pierwszy i wywieźli miłe wspomnienia i przeżycia. Jeszcze raz miło było się z wami spotkać i ciężko rozstać. Ja ze swojej strony mogę jeszcze dodać że wszystkie laury przykazuje Jackowi który właścicielem ośrodka "Olimp" i udostępnił po raz kolejny nam miejsce na spotkanie i oczywiście jest pomysłodawcą i organizatorem wszystkich atrakcji.

Jeszcze raz wszystkim obecnym dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Jamochłon dotarł z ekipą z przygodami, mieliśmy stłuczkę, dobrze,że tak się skończyło :)

Było miło, superaśnie ;):) czekamy na więcej takich spotkań. Zdjęcia wyśle później.

• Użytkownicy
Opublikowano

Ja też dotarłem szczęśliwie.Dziękuję za wspaniałą imprezę,Pilotowi za organizację i nawigowanie mnie do celu.Było !OKK !V ;) i :)

• Klubowicze
Opublikowano

Meldujemy powrót dotarliśmy o 9,30. Burza plus oberwanie chmury w Ożarowie wstrzymało naszą jazdę prawie trzy godziny. Reszta podrórzy mineła bez przeszkód. Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo, a szczególne podziękowania dla Pilota i Jacka za gościnę i niesamowite wrażenia. Obraz Bieszczad wiosną długo pozostanie w moich wspomnieniach ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Ewa juz opisała podróż powrotną, więc ograniczę się do podziękowania organizatorom Pilotowi i Jackowi oraz Krzyżówce za super spotkanie i wspaniałe atrakcje. Wszystkim współuczestnikom za świetną (jak zwykle) zabawę i atmosferę. Wszystkim towarzyszom podróży, a zwłaszcza Krzytrowi i Pawłowi za szczęśliwy powrót. Orzechowi za dźwiganie moich sakw. Itd.......

Garść FOTEK

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie a szczególnie Markowi i Jarkowi za pomoc.

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia

• Klubowicze
Opublikowano

Z wielkimi trudami,ale we wspaniałym towarzystwie dotarłem do domu,pozdrawiam wszystkich uczestników i organizatorów.Jak zwykle było zajefajnie ;)

Opublikowano
Obraz Bieszczad wiosną długo pozostanie w moich wspomnieniach !happybth

Dokładnie Bieszczady wiosną są śliczne, chyba wszystkie odcienie soczystej zieleni.

A co do wrażeń Off-road , bardzo wielkie emocje... !happybth przejażdżka która na zawsze pozostanie w pamięci. Ale to dzięki wspaniałemu towarzystwu tak świetnie się bawiliśmy !!!

• Klubowicze
Opublikowano
Zazdroszcze imprezki.Gratuliruju.

Szkoda strat.

Ela jesli potrzebna rechabilitacja......chetnie wybiore sie do "NO" .

Pidzam dziękuję za troskę o Elę. Jakoś z tego wyjdzie, co nie przeszkadza abyś przyjechał do NO.

Opublikowano

Piekne zdjecia, aż się łezka w oku kręci, że człowieka tam nie było.... :-(

Opublikowano

Było fajnie,nie zapomniane przezycia dozobaczenia za rok ;)