Bobas Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 O kur...... Uważajcie tam na siebie, bo za miesiąc Burgmania !!!!!
Marynarz Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Oj nie fajnie.... !OKK Ja "uczę" się na nowo jeździć na nowych laczkach !OKK
Lucjan73 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Właśnie dotarłem do domu (7 godzin jazdy). Dziękuję wszystkim za spotkanie, było super !OK do zobaczenia za trzy tygodnie !OK
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 9 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2010 Skuter Adama o własnych siłach (klamkę prawą dowiozłem i zamontowałem) dotarł z Bieszczad do Lublina i stoi już w serwisie (za tydzień będzie jak nowy). Po obiadku w naszej Moto-Restauracji Adam z Elą już wyruszyli z przyjacielem samochodem do Olsztyna i przed dobranocką będą w domu. Dzięki Bieszczadzka Ferajno - było jak zwykle przemiło i rekreacyjnie.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 9 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2010 7 godzin 515km i 4,4 l/100. Dziękuje wszystkim za bardzo udane spotkanie Pozdrawiam.
pidzam Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Zazdroszcze imprezki.Gratuliruju. Szkoda strat. Ela jesli potrzebna rechabilitacja......chetnie wybiore sie do "NO" .
Kordian Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 !OK My już w domku, no ale tym razem byliśmy opcja-auto. Mam nadzieję ze dziś wszyscy dotrą szczęśliwie do swoich domków, czekamy na wpisy ...meldunki o dojechaniu !V dziękujemy za zajefajne spotkanko było sympatycznie i czekamy do następnego zlotu Burgmania : podziękowania dla organizatora Pilota !OK
Gość Przemo72 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Melduję dojazd! Po drodze burzowa ściana deszczu w okolicach Sandomierza. Orzech wytyczał szlak a my za nim i dało radę. Dzięki wszystkim za spotkanie, a specjalne podziękowania dla Pilota za organizację. Do zobaczenia na następnej imprezie.
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2010 Uff, również dotarłem, pogoda tragiczna ale dało radę dojechać bez strat. Na sam koniec plama oleju chciała mnie załatwić ale się nie dałem. Widzimy się teraz na Burgmanii. Pozdr. PS. Pilot, dzięki za kolejne Bieszczady!!!
pilot Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 Dziękuje wszystkim uczestnikom spotkania w Bieszczadach za udział i za wspaniałą zabawę. Dziękuję też za przybycie kolegom Bargacza : Wojtkowi,Krzyśkowi,Wojtkowi że zaszczycili nas swoją obecnością miło było was gościć. Szczególne podziękowania weteranom Bieszczad którzy pomimo deszczowej pogody i tak przybyli w Bieszczady i to na 200. Dziękuje tym którzy byli po raz pierwszy i wywieźli miłe wspomnienia i przeżycia. Jeszcze raz miło było się z wami spotkać i ciężko rozstać. Ja ze swojej strony mogę jeszcze dodać że wszystkie laury przykazuje Jackowi który właścicielem ośrodka "Olimp" i udostępnił po raz kolejny nam miejsce na spotkanie i oczywiście jest pomysłodawcą i organizatorem wszystkich atrakcji. Jeszcze raz wszystkim obecnym dziękuję i pozdrawiam.
Krzyżówka Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Jamochłon dotarł z ekipą z przygodami, mieliśmy stłuczkę, dobrze,że tak się skończyło Było miło, superaśnie czekamy na więcej takich spotkań. Zdjęcia wyśle później.
Użytkownicy Tony Opublikowano 9 Maja 2010 Użytkownicy Opublikowano 9 Maja 2010 Ja też dotarłem szczęśliwie.Dziękuję za wspaniałą imprezę,Pilotowi za organizację i nawigowanie mnie do celu.Było !OKK !V i
Klubowicze Ewik Opublikowano 9 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2010 Meldujemy powrót dotarliśmy o 9,30. Burza plus oberwanie chmury w Ożarowie wstrzymało naszą jazdę prawie trzy godziny. Reszta podrórzy mineła bez przeszkód. Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo, a szczególne podziękowania dla Pilota i Jacka za gościnę i niesamowite wrażenia. Obraz Bieszczad wiosną długo pozostanie w moich wspomnieniach
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 9 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2010 Ewa juz opisała podróż powrotną, więc ograniczę się do podziękowania organizatorom Pilotowi i Jackowi oraz Krzyżówce za super spotkanie i wspaniałe atrakcje. Wszystkim współuczestnikom za świetną (jak zwykle) zabawę i atmosferę. Wszystkim towarzyszom podróży, a zwłaszcza Krzytrowi i Pawłowi za szczęśliwy powrót. Orzechowi za dźwiganie moich sakw. Itd....... Garść FOTEK
Klubowicze bargacz Opublikowano 10 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2010 Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie a szczególnie Markowi i Jarkowi za pomoc. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia
Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2010 Z wielkimi trudami,ale we wspaniałym towarzystwie dotarłem do domu,pozdrawiam wszystkich uczestników i organizatorów.Jak zwykle było zajefajnie
Kordian Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Obraz Bieszczad wiosną długo pozostanie w moich wspomnieniach !happybth Dokładnie Bieszczady wiosną są śliczne, chyba wszystkie odcienie soczystej zieleni. A co do wrażeń Off-road , bardzo wielkie emocje... !happybth przejażdżka która na zawsze pozostanie w pamięci. Ale to dzięki wspaniałemu towarzystwu tak świetnie się bawiliśmy !!!
Klubowicze bargacz Opublikowano 10 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2010 Zazdroszcze imprezki.Gratuliruju. Szkoda strat. Ela jesli potrzebna rechabilitacja......chetnie wybiore sie do "NO" . Pidzam dziękuję za troskę o Elę. Jakoś z tego wyjdzie, co nie przeszkadza abyś przyjechał do NO.
Użytkownicy Tony Opublikowano 11 Maja 2010 Użytkownicy Opublikowano 11 Maja 2010 Kilka ujęć widziane przez mój obiektyw http://picasaweb.google.pl/wojtekm1971/Bieszczady2010#
helmutek76 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Piekne zdjecia, aż się łezka w oku kręci, że człowieka tam nie było.... :-(
Gość Lpablo Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Było fajnie,nie zapomniane przezycia dozobaczenia za rok
Rekomendowane odpowiedzi